Antistasi

Πιο ύπουλα και επικίνδυνα ανθελληνική μηχανή από το μισελληνικό ψευδοκράτος των Αθηνών, ο κόσμος και η υφήλιος δεν γνώρισε ποτέ και πουθενά: Απόκτησε τα σύνορά του μετά από θυσίες και ποταμούς αγνών αιμάτων ηρώων και μαρτύρων. Αλλά δυστυχώς: Όσους Έλληνες εγκλώβισε (μέσα στα σύνορά του) τους αφελλήνισε. Όσους δεν εγκλώβισε τους πρόδωσε και τους άφησε στο έλεος αδίστακτων γενοκτόνων. Η εγκληματική αδιαφορία του νεο-ραγιαδιστάν για κάθε οικουμενική Ελληνική Κοινότητα τεκμαίρεται διαχρονικά: Ιωνία, Πόντος, Καύκασος, Ανατολική Ρωμυλία, Ίμβρος, Τένεδος, Κωνσταντινούπολις, Μοναστήρι, Βόρειος Ήπειρος, Αλεξάνδρεια, Κύπρος…  Μία τραγική ιστορία συνεχών δια ακατάσχετης συρρικνώσεως.

Δείτε σήμερα τα δεινά του -όσου εναπομείναντος- Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού μέσα από την Ανακοίνωση της Σ.Φ.Ε.Β.Α. (Συντονιστική Φοιτητική Ένωση Βορειοηπειρωτικού Αγώνα). Νά πώς το Αλβανικό ψευδοκράτος – μαριονέτα χλευάζει την Αθήνα! Ζυγίστε το πολυδιαφημιζόμενο «διεθνές κύρος και την ακτινοβολία» της Ελληνικής Δημοκρατίας. Εμείς κραυγάζουμε προς κάθε ελληνική ψυχή, εντός και εκτός συνόρων: Έλληνες πάρτε την υπόθεση της επιβίωσης του Έθνους μας προσωπικά στα χέρια σας. Κανένα κράτος μαριονέττα, υποκατάστημα του παγκόσμιου βαθέος σιωνιστικού παρακράτους, δεν εγγυάται την σωτηρία μας’ αντιθέτως προδικάζει την εθνοκτονία μας.

cea3cea6ce95ce92ce91-logo

Ανακοίνωση ΣΦΕΒΑ για την καταδίκη του Προέδρου της Ομόνοιας

Τετάρτη, 22 Απρίλιος 2009

Σε μια προκλητική  ακόμη και για τα δεδομένα της Αλβανίας απόφαση, το δικαστήριο της Αυλώνος  καταδίκασε χθες (21-4-09) με προσχηματικούς λόγους τον πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δήμαρχο Χειμάρρας Βασίλη Μπολάνο σε κάθειρξη 6 μηνών, χρηματικό πρόστιμο 4000 ευρώ και στέρηση δικαιώματος άσκησης καθηκόντων για 3 έτη, επιχειρώντας ουσιαστικά την πολιτική του εξόντωση. Η απόφαση αυτή, που θυμίζει τις εποχές Χότζα και Μπερίσα (1992-1995), έρχεται ως κορωνίδα μιας σειράς απηνών πολιτικών και δικαστικών διώξεων εις βάρος του ηγέτη του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια έργω και λόγω για την προάσπιση των εθνικών δικαίων σε ολόκληρο το χώρο της Βορείου Ηπείρου.

Η δράση του έχει ενοχλήσει αφάνταστα τους εθνικιστικούς εκείνους κύκλους της γείτονος χώρας που θέλουν την Ελληνική κοινότητα της Β. Ηπείρου άφωνη, αποδυναμωμένη και συρρικνωμένη στα ασφυκτικά όρια που της επέβαλε το καθεστώς Χότζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Σ. Μπερίσα αποδοκιμάζει εμμέσως αυτή την έωλη νομικά απόφαση. Ωστόσο πρέπει ξεκάθαρα και ειλικρινά η πολιτική ηγεσία της Αλβανίας να αποφασίσει αν θέλει να εφαρμόσει τις διεθνείς συνθήκες για την προστασία των εθνικών μειονοτήτων που και η ίδια έχει υπογράψει ή αν θα κρύβεται πίσω από νομικά τερτίπια της δήθεν ανεξάρτητης αλβανικής δικαιοσύνης συνεχίζοντας ουσιαστικά την πολιτική εξόντωσης του Ελληνισμού.

Καθήκον όλων μας, Ελλαδιτών και Βορειοηπειρωτών, τη στιγμή αυτή είναι να σταθούμε στο πλευρό του ηγέτη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Βασίλη Μπολάνου διότι η απόφαση αυτή δεν αφορά μόνο τον ίδιο αλλά στρέφεται ουσιαστικά εναντίον του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Οι Βορειοηπειρώτες ενωμένοι πρέπει να πυκνώσουν τις τάξεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πέρα από πικρίες και διαφωνίες, εν όψει μάλιστα και της πολύ κρίσιμης αναμέτρησης των βουλευτικών εκλογών του Ιουνίου στην Αλβανία.

Από ελληνικής πλευράς, καθήκον και υποχρέωση της επίσημης πολιτείας, αλλά και όλων των κομμάτων, είναι η απερίφραστη και δυναμική καταδίκη της νέας αυτής αλβανικής πρόκλησης που έρχεται να δυναμιτίσει για μία ακόμη φορά τις ελληνοαλβανικές σχέσεις. Η Ελλάδα πρέπει επιτέλους να ασχοληθεί με τον πυρήνα του Βορειοηπειρωτικού θέματος που συνίσταται στην πλήρη κατοχύρωση όχι μόνο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά και των εθνικών δικαίων των συμπατριωτών μας σε ολόκληρο το χώρο της Β. Ηπείρου. Δυστυχώς για μία ακόμη φορά η επίδειξη διαλλακτικότητας από την πλευρά της χώρας μας με την πρόσφατη επικύρωση της συμφωνίας σύνδεσης Αλβανίας-ΕΕ χωρίς την ανάληψη συγκεκριμένων δεσμεύσεων υπέρ των Βορειοηπειρωτών, δεν απέτρεψε την πολεμική εναντίον τους. Θυμίζουμε πως το ίδιο συνέβη και με την συναίνεση της χώρας μας για την είσοδο της Αλβανίας στη ΔΑΣΕ (νυν ΟΑΣΕ) και στο ΝΑΤΟ, που επίσης δεν βρήκε ανταπόκριση από την πλευρά της Αλβανίας. Υπό αυτές τις συνθήκες, ως ΣΦΕΒΑ φρονούμε ότι η πραγματοποίηση της προγραμματισμένης επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού στα Τίρανα την επόμενη εβδομάδα δεν έχει να προσφέρει τίποτε και η αναβολή της θα είναι μια πρώτη υπεύθυνη απάντηση στον ανθελληνισμό που χαρακτηρίζει μεγάλο τμήμα της αλβανικής πολιτικής ηγεσίας.

Βίντεο

Μόνιμα