Antistasi

Γιατί τα ΜΜΕ δεν μας πληροφορούν αυτά που λέει ο Δαβίδ Κάμερον για την  Ελλάδα; Γιατί κρύβουν την εβραϊκή καταγωγή του; Πως συμβαίνει, η εβραϊκή εθνότητα,  αμελητέα πληθυσμιακά αλλά και μη ευρωπαική, να έχει  καταλάβει όλα τα κομβικά σημεία λήψης των αποφάσεων, σε όλα τα κράτη μέλη και να παίρνει όλες τις αποφάσεις για το μέλλον της Γεραιάς Ηπείρου;  Θυμάστε τον  Ααρόν Αβούρι, κατά κόσμο Κώστα Σιμίτη, που διετέλεσε πρωθυπουργός της Ελλάδος και είχε και το θράσος να παντρέψει τη θυγατέρα του σε εβραϊκή συναγωγή; Αυτός έμπασε την Ελλάδα στην ΟΝΕ με δανεικά των διεθνών τοκογλύφων. Τότε όλοι μιλούσαν για τη μεγάλη του ικανότητα. Τώρα η Ελλάς θα πληρώσει το τίμημα, μέσα από την καταβόθρα που την έριξε. 

Γνωρίζοντας τον ρόλο της Μ.Βρετανίας στις εξελίξεις στο Κυπριακό, σε συνδυασμό και με τις βλέψεις των απογόνων του Αβραάμ και του Ιακώβ για την  Κύπρο μας, δεν θα μπορούσαμε να μην μεριμνήσουμε να πληροφορήσουμε τους αναγνώστες για το ποιος είναι αυτό το κουμάσι, ο Δαβίδ (κατά τα άλλα Ντέιβιντ).      

 
 
 

  

 
 
ΦΟΒΕΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ Ο ΚΑΜΕΡΟΝ
 
Διαβάστε τί έχει δηλώσει στο παρελθόν ο Κάμερον για τα εθνικά μας θέματα και την Ελλάδα:
Η ΕΛΛΑΔΑ θα πρέπει να αποκαλείται «Πρώην Οθωμανική Κτήση της Ελλάδας», ενώ ο πληθυσμός της ΠΓΔΜ είναι «στη συντριπτική πλειονότητά του μακεδονικός, με ξεχωριστή γλώσσα, πολιτισμό και ιστορία», σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Κάμερον, τον αρχηγό των Συντηρητικών που διεκδικεί την πρωθυπουργία της Βρετανίας.
Το 2003, ο Ντέιβιντ Κάμερον πήγε στα Σκόπια κυρίως για να παρακολουθήσει το ματς Αγγλίας ΠΓΔΜ, όπως παραδέχεται- και… έγινε ειδήμων στις σχέσεις των βαλκανικών χωρών, αλλά και στο πρόβλημα της χώρας μας με τη γείτονά της που διεκδικεί το όνομα «Μακεδονία». Τόσο καλά έμαθε την Ιστορία ο Κάμερον ώστε θεώρησε καλό, μόλις επέστρεψε στη χώρα του, να…
συγγράψει εμβριθές άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 10 Σεπτεμβρίου του 2003 στην εφημερίδα «Guardian» υπό τον τίτλο «Τhe Μacedonian Job» (Η Αποστολή της Μακεδονίας). Στο άρθρο του αυτό, ο ηγέτης των Συντηρητικών αναφέρεται υποτιμητικά στη χώρα μας και ζητεί την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και την εγγύηση των συνόρων της.

  

«Απ΄ όσα μπορώ να δω», γράφει, «η χώρα- και είμαι αποφασισμένος να την αποκαλώ Μακεδονία- έχει απολύτως το δικαίωμα να υπάρχει. Ο πληθυσμός είναι στη συντριπτική πλειονότητά του μακεδονικός, με ξεχωριστή γλώσσα, πολιτισμό και ιστορία. Είναι φτωχότερος απ΄ ό,τι μερικές από τις άλλες παλιές γιουγκοσλαβικές δημοκρατίες, όμως σημαντικά πλουσιότερος από την Αλβανία. Οι άνθρωποι είναι πολιτισμένοι, φιλικοί και πολύ μορφωμένοι. Ακόμη και ο ξεναγός μου είχε μάστερ στη διοίκηση επιχειρήσεων». 

  

  

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΑΒΙΔ ΚΑΜΕΡΟΝ;  

  

  

  

“Οι αξίες μου είναι Εβραϊκές”. Η πολιτική του Κάμερον και των συντηρητικών βασίζεται στις εβραϊκές διδασκαλίες!!!  

  

Σύμφωνα με άρθρο των timesonline”, ο David Cameron, ο αρχηγός των συντηρητικών στην Βρετανία και φαβορί για την πρωθυπουργία της Βρετανίας στις εκολγές που θα γίνουν σε δυο μέρες, είναι εβραϊκής καταγωγής.
Ολοι οι πολιτικοί συντάκτες γνωρίζουν οτι ο προπάππους του Κάμερον ήταν εβραίος, που μόλις πήγε στην Βρετανία έγινε πάμπλουτος και διοικητής σε τράπεζες!!!
Συγκεκριμένα σύμφωνα με έρευνα του ερευνητή Yaakov Wise, απο το τμήμα εβραϊκών μελετών του Πανεπιστημίου του Μαντσεστερ, ο προπάππους του Cameron, Emile Levita, μετανάστευσε στην Αγγλία απο την Γερμανία το 1850 και κατάφερε μέσα σε 21 χρόνια να πάρει υπηκοότητα και το 1871 να γίνει διευθυντής της Τράπεζας Chartered Bank of India, Australia and China.
Μάλιστα ο Wise έψαξε το γενεαλόγικό δέντρο του Cameron σε μεγάλο βάθος χρόνου και έφθασε μέχρι το 1469-1549 και τον πρόγονο του, το Elijah Levita.

  

 

 

Σύμφωνα με τον ερευνητή το “Levita” προέρχεται απο το Levite που σημαίνει οτι είναι εβραίος πρόγονος απο την φυλή του Λεβί,γιού του Ιακώβ και μια απο τις 12 αυθεντικές φυλές του Ισραήλ.
 

 
Ο Wise είπε: “Είναι πολύ πιθανόν ο Κάμερον να είναι απευθείας απόγονος του Μωϋσή, ή το λιγότερο, μακρινός ξάδερφος. Ο ηγέτης των Λεβιτών κατα την έξοδο απο την Αίγυπτο ήταν ο Μωϋσής, που παντρέυτηκε και είχε δύο γιούς. Απο τότε οι απόγονοι του φέρουν το όνομα Levy, Levitan ή Levita.”
Εν τω μεταξύ ο Κάμερον έχει δηλώσει πολλές φορές οτι στόχος των συντηριτικών θα είναι να προστατεύσει και να ενδυναμώσει την εβραϊκή κοινότητα στην Βρετανία!
Επίσης δηλώνει οτι κάνει και σκοπεύει να κάνει μεγάλους αγώνες ενάντια στον αντισημιτισμό στην Βρετανία και όχι μόνο.
Την σχέση του και την αγάπη του με τους Εβραίους ο Κάμερον δεν την έκρυψε ποτέ.
Σε μια ομιλία του πρόσφατα όπου είχε γνωρίσει περισσότερα για την εβραϊκή του καταγωγή,είπε:

  

“Είμαι μεγάλος θαυμαστής του εβραϊκού λαού και των εξαιρετικών επιτευγμάτων σας. Βλέπω την κοινότητά σας σαν ένα λαμπρό φως στην κοινωνία μας.” 

  

  

  
 
πηγή: antipliroforisi.blogspot.com
 
 

  

 
 
 
 

  

 

 

Βίντεο

Μόνιμα