Antistasi

Oι αριστεροί, φιλελεύθεροί και λοιποί απάτριδες “δημοκράτες” προσπαθούν να αποκρύψουν  αποσιωπώντας ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που έχουν διαπράξει οι σοβιετικοί.

 

Το έγκλημα που έχουν διαπράξει οι κομμουνιστές στο Κατίν του Σμολένσκ. Το εβραιοκρατούμενο ( https://antistasi.org/?p=3024 ) σοβιετικό κομμουνιστικό καθεστώς εκτέλεσε όλη την πνευματική και στρατιωτική ελίτ της Πολωνίας, αποκεφαλίζοντας το Πολωνικό λαό και  μετατρέποντας τον σε εύκολη λεία προς δημιουργία σοβιετικού προτεκτοράτου.  

 

Έρχονται άλλοι καιροί. Την Πληροφορία και την Ειδησεογραφία οι εχθροί των λαών πλέον δεν μπορούν να την ελέγξουν. Έρχεται η δική μας ώρα. Η ώρα των Εθνών, της Αλήθειας, της Ιδέας και του Πνεύματος.

 

Διαβάστε παρακάτω για την Σφαγή στο Κατίν και την είδηση της συντριβής του αεροπλάνου.

       

Η σφαγή του Katyń

 

 

Ήταν Απρίλιος του 1943, πριν 67 χρόνια, όταν στρατιώτες της Wehrmacht ανακάλυψαν έναν μαζικό τάφο 4.243 νεκρών στο δάσος του Κατύν. Ήταν μόλις το 1/5 των θυμάτων του Στάλιν, αξιωματικοί του Πολωνικού στρατού, ακαδημαϊκοί, διανοούμενοι, έμποροι, καλλιτέχνες, αστυνομικοί, πολιτικοί αιχμάλωτοι. Το σύνολο των νεκρών 21.768! Η απόφαση  υπογεγραμμένη  από τον ίδιο τον “πατέρα” Στάλιν στις 5 Μαρτίου του 1940 προκειμένου να εκτελεσθούν 25.700 Πολωνοί “εθνικιστές και αντιστασιακοί επαναστάτες”. Η σφαγή σήμερα είναι παντού ξεχασμένη, όπως φυσικά και τα υπόλοιπα εγκλήματα των σοβιετικών και των συμμάχων, εκτός από την Πολωνία όπου κάθε χρόνο λαμβάνει χώρα τελετή στη μνήμη των θυμάτων.

 

Η Βρετανική κυβέρνηση μάλιστα είχε ταχθεί ενάντια στη ανέγερση μνημείου στη Βρετανία! Όταν το 1976 για πρώτη φορά στήθηκε ένα απλό μνημείο στο νεκροταφείο Gunnersbury του δυτικού Λονδίνου, το τοπικό συμβούλιο το αφαίρεσε άρων-άρων. Αυτή η συμπεριφορά δείχνει με πολύ απλό τρόπο την έμμεση εμπλοκή των συμμάχων, εάν όχι πρακτικά τότε ηθικά, στη σφαγή.

Ο κύριος λόγος τη σφαγής ήταν αυτός της απειλής μιας δυνατής Πολωνίας στα δυτικά σύνορα της Σοβιετικής Ένωσης, όπως οι Άγγλοι φοβόντουσαν μια ισχυρή Γερμανία στην κεντρική Ευρώπη. Οι φόβοι του Στάλιν και της υπόλοιπης ιεραρχίας μετατράπηκαν στη σφαγή όλης της στρατιωτικής και μορφωμένης τάξης της Πολωνικής κοινωνίας και όλων αυτών που θα μπορούσαν να χτίσουν μια δυνατή Πολωνία. Από εκεί και πέρα, όλοι μας γνωρίζουμε τη μοίρα που ακολούθησε η Πολωνία μετά την πλήρη ένταξη της στη Σοβιετικής Ένωση μέχρι και την πτώση αυτής.

 

Νεκρός σε αεροπορικό δυστύχημα ο πρόεδρος της Πολωνίας

 

 

Ο πρόεδρος της Πολωνίας Λεχ Κατσίνσκι είναι μεταξύ των νεκρών από την συντριβή στο Σμόλενσκ της Ρωσίας του προεδρικού αεροσκάφους Τουπόλεφ 154, στο οποίο επέβαιναν 132 άνθρωποι.

 

Αυτό υποστηρίζει ο κυβερνήτης της επαρχίας Σμόλενσκ Σεργκέι Ανούφριεφ σε τηλεφωνική του συνέντευξη προς την ρωσική τηλεόραση, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχουν επιζώντες. Αυτό επιβεβαιώνει και ο εκπρόσωπος του πολωνικού υπουργείου Εξωτερικών. Ο Καζίνσκι ταξίδευε στη Ρωσία προκειμένου να συμμετάσχει σε εκδήλωση με αφορμή τα 70 χρόνια από τη Σφαγή του Κατίν, όταν η σοβιετική μυστική αστυνομία εκτέλεσε χιλιάδες Πολωνούς αξιωματικούς. Ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ διέταξε τη σύσταση επιτροπής υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Βλάντιμιρ Πούτιν, που θα εξετάσει τα αίτια της συντριβής του αεροσκάφους. Σύμφωνα με το υπουργείο πολιτικής προστασίας, το δυστύχημα σημειώθηκε κατά την προσγείωση του αεροπλάνου, ενώ στην περιοχή επικρατούσε πυκνή ομίχλη.

 

 

Προτίμησε το Σμόλενσκ ο πιλότος.

 

Νεκροί ο Λεχ Κατσίνσκι και η σύζυγός του Μαρία
Για ανθρώπινο λάθος κάνει λόγο ο εκπρόσωπος της τοπικής διοίκησης της επαρχίας Σλάβομιρ Σκρίτσιπεκ, διευκρινίζοντας ότι υπεδείχθη στον πιλότο του μοιραίου αεροσκάφους να προσγειωθεί στο Μινσκ, αλλά ο τελευταίος προτίμησε το αεροδρόμιο του Σμόλενσκ. Μεταξύ των νεκρών φέρονται να είναι επίσης η σύζυγος του Λεχ Κατσίνσκι, Μαρία, ο πρόεδρος της πολωνικής κεντρικής τράπεζας και άλλοι αξιωματούχοι. Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ντόναλντ Τουσκ συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Τη θλίψη τους για το θάνατο του πολωνού προέδρου εξέφρασαν η καγκελάριος Μέρκελ και ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βέστερβέλε, εκφράζοντας την συμπαράσταση της Γερμανίας στον πολωνικό λαό.dpa, afp/Σταμάτης Ασημένιος
 
Υπεύθ. Σύνταξης: Στέφανος Γεωργακόπουλος http://www.dw-world.de 
  

Πρόωρες εκλογές στην Πολωνία
Πρόωρες εκλογές θα διεξαχθούν στην Πολωνία μετά από το θάνατο του προέδρου Κατσίνσκι.Την διεξαγωγή πρόωρων εκλογών στην Πολωνία μετά από το θάνατο του προέδρου Λεχ Κατσίνσκι σε αεροπορικό δυστύχημα στη Ρωσία ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

«Σύμφωνα με το σύνταγμα θα πρέπει να διεξάγουμε πρόωρες εκλογές» δήλωσε ο Πάουελ Γκρας.«Προς το παρόν αυτομάτως ο πρόεδρος της Κάτω Βουλής Μπρόνισλαβ Κομορόφσκι αντικαθιστά προσωρινά τον πρόεδρο» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

Σύμφωνα με τους συνταγματολόγους, η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών πρέπει να ανακοινωθεί μέσα σε δύο εβδομάδες, ενώ οι εκλογές πρέπει να πραγματοποιηθούν μέσα σε δύο μήνες από την ανακοίνωση.

 

www.kathimerini.gr με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Βίντεο

Μόνιμα