Antistasi

 

Και για όσους προτιμούν να διαβάσουν τις αποκαλύψεις του David Duke σας τις παραθέτουμε και σε κείμενο:

“Γεια σας είμαι ο Ντέϊβιντ Ντιούκ.

Σε ένα προηγούμενο βίντεο παρουσίασα ότι οι Εβραίοι στις ΗΠΑ αποτελούν το 2% του συνόλου του πληθυσμού, ενώ την ίδια στιγμή οι Εβραίοι φοιτητές του Χάρβαρντ αποτελούν το ίδιο ποσοστό με τους υπόλοιπους λευκούς μη Εβραίους, που αποτελούν το 70% του συνόλου του πληθυσμού και το 22% των φοιτητών στο Χάρβαρντ. Στα 15 πρώτα σε κατάταξη πανεπιστήμια στις ΗΠΑ 500%-1000% είναι περισσότεροι αναλογικά οι Εβραίοι φοιτητές από ότι θα έπρεπε να είναι αν είχαν επιλεγεί με μοναδικό κριτήριο την ευφυΐα.
Γιατί τελικά οι Εβραίοι κυριαρχούν στα ΜΜΕ, στην πολιτική, την οικονομία και σε ποσοστά στο Χάρβαρντ και τα υπόλοιπα πανεπιστήμια;

 

Όπως δείχνει το Χάρβαρντ, αυτό δεν συμβαίνει επειδή οι Εβραίοι είναι οι μοναδικοί έξυπνοι άνθρωποι.

 

Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που οδηγούν σε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να πω ότι δεν απευθύνομαι σε όλους τους Εβραίους. Δεν είναι όλοι οι Εβραίοι υπέρ της εβραϊκής κυριαρχίας.

 

(σ.σ. Εμείς πάντως από την έρευνά μας γνωρίζουμε ότι αυτοί οι λίγοι Εβραίοι που λεει ο Ντιούκ, που δεν είναι υπέρ της εβραϊκής κυριαρχίας επί της ανθρωπότητας αποτελούν μέρος του σχεδίου για να αποπροσανατολίσουν την οργή της ανθρωπότητας ενάντια σε στα σχέδια του εβραϊκού ιερατείου που στοχεύει στην παγκόσμια κυβέρνηση).

 

Κάποιοι Εβραίοι τολμούν να την αποκαλύπτουν. Αυτούς τους σέβομαι.

 

Ας δούμε την περίπτωση του Χόλυγουντ. Μας λένε συνεχώς για το πόσο υπέροχα οι Εβραίοι διοικούν το Χόλυγουντ. Μας λένε ότι οι Εβραίοι ελέγχουν το Χόλυγουντ γιατί είναι οι πιο ταλαντούχοι από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Αλήθεια;

 

Αν μου πείτε ότι εμείς οι μη-Εβραίοι Ευρωπαϊκής καταγωγής δεν μπορούμε να γράψουμε ένα σενάριο, θα ήθελα να μου εξηγήσετε πως γίνεται να έγραψε τα έργα του ο μη-Εβραίος Σαίξπηρ, το γνωστότερο “ο έμπορος της Βενετίας”, που αναδεικνύει την μισανθρωπία των Εβραίων. Στην πραγματικότητα η αγγλική λογοτεχνία είναι καταπληκτική. Και σκεφτείτε ότι υπάρχουν η εκπληκτικές λογοτεχνίες της Γαλλίας, Ιταλίας, Γερμανίας, Ρωσίας, Σκανδιναβική, Ισπανίας ακόμη η αρχαία ελληνική και ρωμαϊκή. Μας έχουν πει ότι οι Εβραίοι είναι οι μοναδικοί που έχουν το ταλέντο να γράψουν ή να παράγουν ένα μυθιστόρημα ή ταινία. Αυτό δεν είναι μόνο ρατσισμός, είναι ψέμα.

 

Ακόμη δεν υπάρχουν αξιόλογες ταινίες ή κανάλια στην TV για τα οποία οι Εβραίοι θα μπορούσαν να είναι περήφανοι. Οι περισσότερες ταινίες και τα τηλεοπτικά προγράμματα είναι ή σαχλαμάρες ή εκφυλισμένα. (π.χ η ταινία τρόμου “Hostel” και οι περισσότερες ταινίες τρόμου είναι δημιουργήματα Εβραίων. Και η μεγαλύτερη μερίδα από αυτές είναι πραγματικά αηδιαστικές, ανήθικες, αιματηρές, προάγουν την βία και αρρώστιες.

 

Τι συμβαίνει όσον αφορά τον τομέα των επιχειρήσεων; Η ευημερία της Αμερικής προήλθε από τα εκατομμύρια Αμερικανών επιχειρηματιών, κατασκευαστών και αγροτών που δημιούργησαν μεγάλο πλούτο στις ΗΠΑ. Ούτε ένας Εβραίος δεν έγραψε ούτε μια γραμμή,


από την Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, ούτε μια γραμμή του Συντάγματος, ίσως του πιο ιερού ντοκουμέντου ελευθερίας, που έχει γραφτεί ποτέ, της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων. Όλοι οι ιδρυτές των μεγάλων βιομηχανιών μας, των σιδηροδρόμων, των καλλιεργειών, ήταν Ευρωπαίοι μη-Εβραίοι.

 

Δείτε την ιδιοφυΐα του Χένρυ Φόρντ. Στο ξεκίνημα του 20ου αιώνα η Αμερική έγινε η πιο ευημερούσα οικονομία στον κόσμο. Οι Εβραίοι έλεγχαν τότε λιγότερο από το 2% των κατασκευαστών στην Αμερική. Εμείς οι Ευρωπαίοι μπορούμε να επιτύχουμε στον τομέα των επιχειρήσεων.

 

Ακόμη ολόκληρη η βιομηχανία ταινιών και μουσικής του Χόλυγουντ κτίστηκε πάνω στην ιδιοφυΐα ενός άνδρα μη Εβραίου, του Τόμας Εντισον που εφηύρε τόσο το φωνόγραφο όσο και την βιντεοκάμερα. Δεν ήταν πεζός της Ερυθράς Θάλασσας. Πρόσφατα έφτιαξα ένα βίντεο με όνομα “Ελέγχουν οι Εβραίοι τα ΜΜΕ”;

 

Εδώ διαβάζουμε ένα κομμάτι από τους Λος Άντζελες Τάϊμς και έναν αρθρογράφο τους τον Joel Stein, “Δεν με νοιάζει αν οι Αμερικανοί σκέφτονται ότι ελέγχουμε τα ΜΜΕ, το Χόλυγουντ, την Γουόλ Στρίτ ή την Κυβέρνηση. Νοιάζομαι μόνο για το πως θα συνεχίσουμε να τα ελέγχουμε”.

 

Η δήλωση του Stein δείχνει όχι μόνο την εβραϊκή κυριαρχία στην κοινωνία μας, αλλά και την διαχωριστική νοοτροπία τους με το “αυτοί” (οι Αμερικανοί) και “εμείς” (οι Εβραίοι). Φανταστείτε ένας αρθρογράφος να έλεγε ότι θέλει οι μη-Εβραίοι λευκοί να ελέγχουν τα ΜΜΕ και όχι οι Εβραίοι. Θα είχε απολυθεί πολύ πιο γρήγορα από το να πείτε “Weinstein Brothers”.

 

Ο ίδιος ο Stein μας δείχνει γιατί οι Εβραίοι κυριαρχούν. Σκέφτονται όλοι τους όπως αυτός. Ευνοούν τους δικούς τους. Οι Εβραίοι νοιάζονται για το ότι Εβραίοι ελέγχουν τα ΜΜΕ, την οικονομία και την κυβέρνηση.

 

Το επόμενο απόσπασμα προέρχεται από τον κ. Steven Steinlight. Ήταν κάποτε επικεφαλής στο υπουργείο ΕΘνικών Υποθέσεων των ΗΠΑ για τον μεγαλύτερο και πιο δυνατό εβραϊκό οργανισμό στην Αμερική, την Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή ή AJC. Αυτό το απόσπασμα είναι πολύ σοκαριστικό, κάποιοι από εσάς απλά δεν θα το πιστέψετε. Προέρχεται από ένα άρθρο στο Backgrounder το 2001. Αν κάποιος μπορεί να αποδείξει ότι είναι ψεύτικο τότε θα παρακολουθήσω μια ταινία του Εβραίου Adam Sandler. Ο Steven Steinlight μιλάει “νέτα” σχετικά με τα “συνηθισμένα εβραιόπουλα” της γενιάς του. Εδώ είναι το απόσπασμα επί λέξει: “Θα το ομολογήσω, τουλάχιστον, όπως χιλιάδες άλλα εβραιόπουλα της δικής μου γενιάς, μεγάλωσα ως ένας Εβραίος Εθνικιστής. Κάθε καλοκαίρι για δύο μήνες, για 10 χρόνια κατά την διάρκεια της παιδικής και εφηβικής μου ηλικίας συμμετείχα σε καλοκαιρινές εβραϊκές κατασκηνώσεις. Εκεί κάθε πρωί χαιρετούσα μια ξένη σημαία, ντυμένος με μια στολή, που αντικατόπτριζε τα χρώματά της, τραγουδούσα ένα ξένο εθνικό ύμνο, μάθαινα μια ξένη γλώσσα, έμαθα ξένα παραδοσιακά τραγούδια και χορούς και μου έλεγαν συνεχώς ότι το Ισραήλ είναι η πραγματική μου πατρίδα… Διδάχθηκα την φυλετική υπεροχή του λαού μου(Εβραίοι) έναντι των μη-Εβραίων λευκών που μας είχαν καταπιέσει. Μας δίδαξαν να αντιμετωπίζουμε ως αναξιόπιστους τους μη Εβραίους ξένους, σαν ανθρώπους οι οποίοι σίγουρα ξαφνικά θα στραφούν εναντίον μας, άνθρωποι αναίσθητοι, έξυπνοι και ηθικοί σε σχέση με εμάς. Διδαχθήκαμε επίσης το μάθημα της σκοτεινής μας ιστορίας που είναι ότι δεν μπορούμε να στηριχτούμε σε κανέναν.”

 

Εδώ είδαμε μια εικόνα ενός τυπικού εβραιόπουλου που ήταν πολύ πιστός στο Ισραήλ και πήγε και πολέμησε για το Ισραήλ.

 

Είναι αυτή τη στιγμή ο δεύτερος πιο ισχυρός άνδρας στην Αμερική, ο Επιτελάρχης του Ομπάμα, ο Ράμ Εμάνουελ.

 

Με το τεράστιο δίκτυό τους στον τομέα της οικονομίας, της πολιτικής και των ΜΜΕ, με την εβραϊκή ταυτότητα, εθνοκεντρισμό και αφοσίωση, είναι εύκολο να ελέγξουν σχεδόν οποιαδήποτε βιομηχανία με τον ίδιο τρόπο που κυριαρχούν στους New York Times και το Χόλυγουντ.

 

Οι Εβραίοι προωθούν Εβραίους μέχρις ότου να μπορούν να ελέγξουν οποιοδήποτε εταιρικό συμβούλιο. Δείτε πως η Walt Disney πήγε από τα χέρια ενός αντισημίτη στα χέρια υπερ-Σιωνιστών .Σήμερα οι Εβραίοι επαίρονται για την περιουσία τους απέναντι στην παραδοσιακή Χριστιανική ελίτ της Αμερικής. Ο David Samuel στο N.Y.Magazine έγραψε: “Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα καταγράψουν ότι οι Εβραίοι αντικατέστησαν την παλιά Προτεσταντική ελίτ, που ήλεγχε την πόλη της Νέας Υόρκης… μέχρις ότου η δύναμή τους γκρεμίστηκε από την πολιτισμική μεταμόρφωση του 1968…”

 

Ενώ τα εβραϊκά ΜΜΕ κήρυξαν την “ποικιλία” στους Ευρωπαίους Αμερικανούς, ταυτόχρονα μεταξύ τους κήρυξαν υπέρ-ιουδαϊκή αφοσίωση και εθνοκεντρισμό μεταξύ τους. Μια οργανωμένη, με κίνητρα ομάδα πάντοτε κερδίζει μια άλλη ομάδα τυχαίων ατόμων στο ποδόσφαιρο.

 

Το ίδιο πράγμα ισχύει και στις επιχειρήσεις. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ είναι ο πιο ισχυρός χρηματοπιστωτικός οργανισμός στον κόσμο. Είναι υπό την ηγεσία του Ben Shalom Bernake, ενός πολύ θρήσκου Εβραίου και αντιπρόεδρος είναι ο πολύ Εβραίος Donald Κohn. Αυτοί οι άνδρες αποφασίζουν μόνοι τους ποιος θα πάρει τρισεκατομμύρια δολάρια σε στήριξη.

 

Το εάν τα πάρουν ή οι αγαπημένοι τους Εβραίοι ή οι μη-Εβραίοι ανταγωνιστές τους είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για έναν μεγάλο χρηματοπιστωτικό οργανισμό. Αν νομίζετε ότι το εβραϊκό δίκτυο και η αφοσίωση δεν παίζουν ρόλο στις αποφάσεις του Shalom, δείτε την γέφυρα του Μπρούκλυν που ο κ. Bernake θα ήθελε να σας πουλήσει. Αυτά τα στοιχεία δεν είναι αντισημιτισμός, ή μίσος, είναι απλώς η πραγματικότητα. Κάθε ταινία για το Ολοκαύτωμα ,κάθε άρθρο, κάθε γιορτή Πουρίμ, Πάσχα, Χανουκά, αποτελούν ακόμη ένα βαθύ συναισθηματικό κάλεσμα για τους απανταχού Εβραίους ώστε να στηρίξουν ο ένας τον άλλον εναντίον του υπόλοιπου κόσμου των μη-Εβραίων.

 

Ακόμη ένας παράγοντας στην της εβραϊκής δύναμης είναι ότι οι Εβραίοι δεν υπάγονται στους ίδιους ηθικούς κανόνες με τους Χριστιανούς ανταγωνιστές τους. π.χ ο Bernie Madoff είναι ο μεγαλύτερος κλέφτης στην ιστορία της ανθρωπότητας. Έκλεψε 56 δισεκατομμύρια δολάρια. Δεν πλούτισε επειδή ήταν έξυπνος. Πλούτισε γιατί είναι ένας ψεύτης και κλέφτης. Οι Εβραίοι έχουν μεγαλύτερα ποσοστά συμμετοχής σε οικονομικά σκάνδαλα από ότι έχουν στο Χάρβαρντ. Επειδή μερικά θύματα του Madoff ήταν Εβραίοι, ο Τύπος βρισκόταν σε έξαψη. Πολλοί Εβραίοι αρθρογράφοι ισχυρίστηκαν ότι το χειρότερο πράγμα που έκανε ο Madoff ήταν ότι τόλμησε να κλέψει από τους Εβραίους συμπολίτες του.

 

Σκεφτείτε: είναι κακό να κλέβει Εβραίος μη-Εβραίους, αλλά είναι ΦΡΙΚΤΟ το να κλέβει Εβραίος άλλους Εβραίους. Φανταστείτε στα ΜΜΕ ιστορίες για το πως μη-Εβραίοι κλέβουν άλλους μη-Εβραίους και για το λόγο αυτό είναι πολύ περισσότερο “κακοί” από το να κλέβουν από Εβραίους!

 

Οι Εβραίοι στην πραγματικότητα κυριαρχούν στο οργανωμένο έγκλημα σε όλο το κόσμο, αλλά το εβραιοκρατούμενο Χόλυγουντ μέσα από τις ταινίες του σου δίνει την εντύπωση ότι οι μεγαλύτεροι μαφιόζοι είναι Ιταλοί και όχι Εβραίοι. Στην πραγματικότητα ο πιο κακός και παντοδύναμος μαφιόζος του 20ου αιώνα στην Αμερική ήταν ο Meyer Lansky. Ήταν ένας απατεώνας και δολοφόνος, που έδωσε εκατομμύρια δολάρια σε εβραϊκούς σκοπούς και είναι θαμμένος στο Ισραήλ.

 

Στο άρθρο του ο Εβραίος ηγέτης Stephen Steinlight συνεχίζει για να μας πει πως οι Εβραίοι χρησιμοποιούν την τακτική του “διαίρει και βασίλευε” εναντίον των μη-Εβραίων. Περίπου για μια γενιά ακόμη, με μια αισιόδοξη πρόβλεψη, η εβραϊκή κοινότητα βρίσκεται σε θέση που θα είναι σε θέση να “διαιρεί και να κατακτά” και να εισέρχεται σε επιλεκτικούς συνασπισμούς που στηρίζουν την πολιτική μας(Stephen Steinlight).”

 

“Διαίρει και βασίλευε”, ακούγεται σαν ένας πόλεμος εναντίον των μη-Εβραίων, έτσι δεν είναι; Εμείς οι “μη-Εβραίοι” απλά δεν το γνωρίζουμε ακόμη! Για να αρπάξουν την δύναμη της μη-εβραϊκής ελίτ στην Αμερική οι Εβραίοι έπρεπε να αποδυναμώσουν την Ευρωπαϊκή ελίτ στην Αμερική. Το πέτυχαν αυτό με το να διαιρούν εμάς του μη-Εβραίους και να καλλιεργώντας την εβραϊκή φυλετική ανωτερότητα μεταξύ τους. Αλλά άνθρωποι αφυπνίζονται σε όλη την Αμερική και σε όλο τον κόσμο και καταλαβαίνουν τι συμβαίνει πραγματικά. Οι αληθινοί υπέρμαχοι της ιδέας ανώτερης φυλής αποκαλύφθηκαν.

 

Οι πραγματικοί ρατσιστές ξεσκεπάστηκαν. Οι πραγματικοί ρατσιστές δεν είναι εκείνα τα παλιά καλά παιδιά από το Τενεσί που προσπαθούν να επιζήσουν, οι πραγματικοί ρατσιστές είναι οι Εβραίοι φυλετιστές της Νέας Υόρκης, του Λός Άντζελες και του Τελ Αβίβ.” 

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ – ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Βίντεο

Μόνιμα