Antistasi

«Ο παλαιός Διεθνισμός αντικαταστάθηκε αρχικά με τον Οικουμενισμό για να καταλήξει στην παγκοσμιοποίηση, που είναι μέρος του σχεδίου για ισοπέδωση Αρχών, Αξιών, Γλώσσας, Φυλής, Ιστορίας απ’ την Νέα Τάξη πραγμάτων. Από το «κάτω οι πατρίδες» του Μαρξ, στο «κάτω τα έθνη» της Νέας Τάξης.»

Οι αλλαγές στην οικονομία της Κίνας στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης οδηγεί την ασυδοσία ενός επιθετικού καπιταλισμού. Κάποιοι χρηματιστές γίνονται από την μια ημέρα στην άλλη πάμπλουτοι, αλλά από την άλλη 500 εκατομμύρια εργαζόμενοι στην Κίνα έχουν εισόδημα 2 ευρώ την ημέρα!!! Αντίστοιχα τρανό παράδειγμα της παγκοσμιοποίησης στην Ελλάδα υπήρξε προ ετών το μέγα και ατιμώρητο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου όπου 10 οικογένειες και μερικοί κομματικός πληροφορημένοι έφαγαν 33 τρις δρχ. Η ασυδοσία των καρτέλ (γάλακτος, κρέατος, λαχανικών, τραπεζών, σούπερ μάρκετ, εταιρειών πετρελαίου) κερδοσκοπούν στα φανερά (ελέω ελευθέρας οικονομίας). Η Επιτροπή Ανταγωνισμού κάνει συστάσεις και η Ένωση Καταναλωτών παρακολουθεί αμέτοχη τις εξελίξεις.

Ο παλαιός Διεθνισμός αντικαταστάθηκε αρχικά με τον Οικουμενισμό για να καταλήξει στην παγκοσμιοποίηση, που είναι μέρος του σχεδίου για ισοπέδωση Αρχών, Αξιών, Γλώσσας, Φυλής, Ιστορίας απ’ την Νέα Τάξη πραγμάτων. Από το «κάτω οι πατρίδες» του Μαρξ, στο «κάτω τα έθνη» της Νέας Τάξης. Η παγκοσμιοποίηση θέλει διάλυση των Εθνών και ισοπέδωση, εξαθλίωση των λαών μέσω της πολυπολυτισμικής κοινωνίας, μέσω των μεικτών γάμων, της καταστροφής γλώσσας, μέσα από το «ξαναγράψιμο» της Ιστορίας μας. Η παγκοσμιοποίηση δεν έχει ηθικούς φραγμούς σε ιδεολογίες, κόμματα, κρατικές δομές. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί εύκολα. Αν διαβάζοντας τα ανωτέρω τα θεωρήσετε υπερβολικά θα αναφέρω δυο παραδείγματα απ’ τα χιλιάδες που υπάρχουν.

Α. Το περίφημο βιβλίο Ιστορίας της ΣΤ’ Δημοτικού (σκόπιμη παραχάραξη της Ιστορίας μας), το οποίο αποσύρθηκε, επιδοτήθηκε κατά 80% από πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης!!! Την Νέα Τάξη πραγμάτων εκπροσωπούν οι παλαιοί διεθνιστές που δεν θέλουν να μάθουν τα παιδιά ΟΛΗ την Ιστορία μας, αλλά ΜΟΝΟ αυτά που εξυπηρετούν τους πολιτικούς λόγους ύπαρξής τους. Χρέος δικό μας είναι να αποκαταστήσουμε την Ιστορική Αλήθεια όπως ακριβώς γράφτηκε από τους Έλληνες συγγραφείς μας.

Β. Το τελευταίο προπύργιο του κομμουνισμού μετά την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού και την αποτυχία του Μαρξισμού εγχειρήματος στην οικονομία είναι η Κούβα (σύμβολο αντίστασης για κάποιους νοσταλγούς της δικτατορίας του προλεταριάτου). Μετά το άνοιγμα στον τουρισμό-πορνεία (βλ. Αμερικάνικα δολλάρια) η οικονομία της στηρίζεται και απ’ τα έσοδα της καπνοβιομηχανίας (τον προηγούμενο χρόνο εξήχθησαν 153 εκατ. Πούρα, ενώ ένα χρόνο πριν 118 εκατ. Πούρα. Την παραγωγή των πούρων έχει η εταιρεία Habanos S.A. στην οποία το 50% των μετοχών έχει η Γαλλοισπανική εταιρεία Atlantis!!! Ανώνυμες Εταιρείες, μετοχές, ξένα κεφάλαια, εξαγωγές, η αποθέωση του καπιταλισμού!

Καταλήγοντας η παγκοσμιοποίηση έχει οικουμενικό χαρακτήρα. Δεν έχει πατρίδα, δεν ανήκει σε κανένα έθνος, γιατί μοναδική της φιλοδοξία είναι μόνο το αμύθητο κέρδος για λίγους. Η λύση είναι η εσωτερική επανάσταση πρώτα με τον εαυτό μας και η ρήξη και ανατροπή με το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο.

ΓΙΩΡΓΟΣ

 

Βίντεο

Μόνιμα