Antistasi

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

 

Από χρόνια η φωνή  αυτή βοά για την εξυφαινομένη συνωμοσία της Νέας Τάξης Πραγμάτων  των Εβραίων   πλουτοκρατών  .  Είχε μάλιστα  και το θάρρος να κατονομάζει τους κύριους συνωμότες και να μην αρκείται στον ανώνυμο  εχθρό τον «Καπιταλισμό» και «Ιμπεριαλισμό » της Αριστεράς για να κρύβει τους πραγματικούς συνωμότες . 

 

Η αλήθεια είναι απλή: Οι μεγαλοτραπεζίτες  εκμεταλλεύτηκαν  τη σύγχρονη τεχνολογία της Πληροφορικής για:

 

1/ Να διαδώσουν το ψέμα , να συσκοτίσουν την αλήθεια και να   ελέγξουν  την παγκόσμια οικονομία χωρίς χούντες, βία και  αιματοχυσία.

 

2/ Να επιταχύνουν τη ροή του χρήματος-μέσω του διαδικτύου- και να θέσουν σε ισχύ τους πλέον κλεπτοκρατικούς μηχανισμούς που μπόρεσε να διανοηθεί ο άνθρωπος από της γενέσεως του,  για να εξαπατήσουν και υφαρπάξουν  τον πλούτο ολόκληρης της ανθρωπότητας.

 

3/ Να δημιουργήσουν τεχνητές κρίσεις(φούσκες) σε όλα τα χρηματιστηριακά  προϊόντα (μέταλλα , ορυκτά, χρυσό, χρεόγραφα, τρόφιμα, καύσιμα, στέγη-ακίνητα και τώρα στα κρατικά ομόλογα ) εκ των οποίων απεκόμισαν  μυθώδη  κέρδη εις βάρος των λαών.

 

4 /Τώρα προχώρησαν στην κρίση των  κρατικών  ομόλογων  με την βοήθεια της  Federal Reserve  Bank(FED)  και  European Central Bank(E.C.B) αφ’ ενός και των λοιπών ιδιωτικών μεγαλοτραπεζών αφ’ ετέρου,  που παίζουν το ρόλο   Σκύλλας’  και  Χάρυβδης’.    Να σημειωθεί ότι οι   εκδοτικές  τράπεζες   -που λειτουργούν δήθεν ως «ομοσπονδιακές»-   είναι  στην ουσία ιδιωτικές εβραϊκές τράπεζες.  FED και E.C.B σπρώχνουν τα κράτη- θύματα   σε λιτότητα και υπέρογκο δανεισμό για να   απομυζούν οι δεύτερες υπέρογκα επιτόκια.

 

 Έτσι ρίχνουν τις χώρες στη χρεοκοπία και στο ξεπούλημα:

 

α/  Με την υπερχρέωση  των ιδιωτών , των επιχειρήσεων και των κρατών μέσω του εύκολου δανεισμού  αρχικά με χαμηλά επιτόκια .

 

β/ Με την ανάδειξη  υπηρετικών κυβερνήσεων που είναι πρόθυμες να παραδώσουν τα ιερά και όσια της χώρας στους δανειστές της και στη διεθνή εξουσία .

 

γ/  Με τις κλεπτοκρατοικές  και αδιαφανείς μεθόδους  διαχειρίσεως του   χρέους ( swaps)  εκ μέρους των   ληστοσυμμοριακών τραπεζών , οι οποίες διαλύουν τον οικονομικό  και κοινωνικό ιστό.

 

δ/ Βάλτε ακόμη  και την κακοδιαχείριση,  την κομματική κραιπάλη,   τις σπατάλες , τη διαφθορά και την έλλειψη συμμαζέματος της οικονομίας  , εκ μέρους των ανδρεικέλων- αξιωματούχων των κρατών –στόχων   

 

Το μέγα ηθικό έγκλημα των Εβραίων Τραπεζιτών

 

Οι εβραϊκές κλεπτοκρατικές τράπεζες( λ.χ   Goldman Sachs, J. P. Morgan κ.α, )  οι οποίες δανείζουν τα  κράτη με υπέρογκα επιτόκια , παράλληλα παίζουν το ρόλο συμβούλου και  μεσίτη των δοτών κυβερνήσεων και το τραγικότερο  όλων ότι   στοιχηματίζουν με τα swaps για την επερχομένη πτώση της οικονομίας του   κράτους που οι ίδιοι έχουν ήδη απομυζήσει.

 

Αυτή είναι η αισχρότερη  και βδελυρότερη ηθική κατάπτωση  που στήθηκε ποτέ στον κόσμο. Να σε πληρώνει κάποιος  και αντί να του πεις ένα ευχαριστώ , φανερά να σε δολοφονεί για να κερδίσει. Ούτε οι σκληρότεροι γκάνκστερς δεν εφαρμόζουν αυτή την ανήθικη μέθοδο.  Μόνον το βάρβαρο  Εβραϊκό έθνος της  Βίβλου και του Ταλμούδ κάνει τέτοια ανοσιουργήματα σε βάρος των ανθρώπων. Κατ’ αυτόν τον τρόπο τα κράτη παραδίδονται ολοκληρωτικά στη βουλιμία των Εβραϊκών τραπεζών διότι  είναι αδύνατον να ξεπληρώσουν τα δανεικά και να βγουν από  το δυσθεώρητο χρέος. Δεν χρειάζεται να ξέρουμε προηγμένα οικονομικά για να αντιληφθούμε ότι οι τράπεζες,  αυτές που ως τώρα έβγαζαν στο σφυρί τα υπάρχοντα ιδιωτών και εταιρειών , τώρα είναι τόσο ισχυρές ώστε   βγάζουν  στο σφυρί και  χώρες . Τούτο συμβαίνει όταν το χρέος γίνει  τόσο μεγάλο ώστε  η χώρα αδυνατεί να το ξεπληρώσει , διότι ο τοκογλύφος αρνείται να την  δανείσει με φθηνό χρήμα,  και   ζητεί το μαγαζί, την επιχείρηση ή και κομμάτια της χώρας σαν αντάλλαγμα. Επομένως δεν είναι τυχαίο ότι τα  ελεγχόμενα  ξένα  ΜΜΕ μας υπαγορεύουν να πουλήσουμε τα νησιά μας, ακόμη και την Ακρόπολη.  Αυτό δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά  το εννοούν και αναμένουν αργά ή γρήγορα να πραγματοποιηθεί. Έχουν  ήδη υπερχρεώσει την πλουσιότερη χώρα του κόσμου , την Αμερική , και είναι ζήτημα χρόνου   να την διαλύσουν.  Ο τελικός τους στόχος είναι η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των Τραπεζιτών.

 

Παράλληλα με την  θηλιά του χρέους στο λαιμό του έθνους ,  μας έχουν στήσει και άλλες ενέδρες:

 

1/ Μας  φόρτωσαν με  4-5 εκατ.  λαθρομετανάστες(ως τώρα)  να τους συντηρούμε –ενώ η ανεργία μας καλπάζει  στο 12% επισήμως και στο 20% ανεπισήμως.  Με την χορήγηση  ιθαγένειας,  σε 1,5 εκατ.( μαγνήτης για  πολλά εκατομμύρια μουσουλμάνων  που αναμένονται από τον Τρίτο Κόσμο), θεωρούν ότι μπορούν να εξουδετερώσουν την Ελληνική ψυχή που την αναμένουν αργά ή γρήγορα να εξεγερθεί.

 

2/ Προετοιμάζουν μια νέα «Γιάλτα»   στην περιοχή με την επιβολή της Νέο-Οθωμανοκρατίας.

 

3/  Υποκινούν τους γείτονες μας να αρπάξουν τμήματα της Ελληνικής επικράτειας ( Κύπρο,   Αιγαίο,   Θράκη,   Μακεδονία και Ήπειρο). Ήδη δόθηκε το μισό Αιγαίο στην Τουρκία και το όνομα στα Σκόπια.

 

4/ Με χιλιάδες πράκτορες και 5φαλαγγίτες  υπονομεύουν το εσωτερικό μέτωπο και ενισχύουν την προδοτική  κυβερνητική  κλίκα. Όλοι αυτοί  εκ των έσω χτυπούν τα ιερά και όσια του έθνους με σκοπό να επιβάλουν Εθνοκτονία και Ελληνοκτονία (αμφισβήτηση  εθνικότητος  ιστορίας, συνόρων, γλώσσης,  ηθών , εθίμων,   θρησκείας κλπ)

Επίλογος

Η κατάσταση είναι χειρότερη και από αυτή που σας περιγράφω . Αλλά ποτέ άλλοτε οι λαοί σε παγκόσμιο επίπεδο  δεν ήσαν τόσο ενημερωμένοι, χάρις στο διαδίκτυο,  για τη σιωνιστική συνωμοσία και λεηλασία  και την επιχειρουμένη παγκόσμια δικτατορία του Μαμμωνά.  Αυτές τις κρίσιμες ώρες η σωτηρία όλων μαζί και του καθενός ξεχωριστά, δεν είναι  η απογοήτευση , η παραίτηση , η αποθάρρυνση και η φυγή, αλλά ο αγώνας, ο ατομικός και ο συλλογικός. Εγκαταλείψτε λοιπόν τον καναπέ, ενημερώστε το διπλανό σας, τον συνάνθρωπο σας  και κατεβείτε στο δρόμο να ενωθείτε με το λαό. Ο καθένας μάς   πρέπει  να πει : « χωρίς εμένα δεν μπορεί να έλθει η νίκη» όπως κάναμε το 40’ και κατά στην Κατοχή με την Εθνική Αντίσταση. Λύσεις υπάρχουν .Υπάρχει ελπίς. ΟΧΙ στην παράδοση της χώρας στους τοκογλύφους.  

«Φυλάργυρον μεν παν το βάρβαρον γένος»(Σοφοκλέους Τηρεύς)

*Αμφικτύων είναι ο Κωνσταντίνος Χρ. Κωνσταντινίδης   

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ , ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

  http://amphiktyon.blogspot.com/

hg

Βίντεο

Μόνιμα