Antistasi

fnΤα νέα κρούσματα που ήρθαν να προστεθούν στην σωρεία των προηγουμένων δημιούργησαν αναστάτωση στην ιταλική κοινή γνώμη , η οποία νοιώθει απροστάτευτη και αρχίζει να αυτοοργανώνεται .

Το προηγούμενο Σάββατο στην Ρώμη , στο Πάρκο Καφφαρέλλα μία 14χρονη Ιταλίδα , βιάστηκε μπροστά στα μάτια του 16χρονου φίλου της ,από δύο Ρουμάνους . Οι δράστες μετά την πράξη τους φαίνεται πως βρήκαν καταφύγιο σε γειτονικό καταυλισμό τσιγγάνων !

Το γεγονός αυτό ξεσήκωσε τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι από καιρό ζητούν την απομάκρυνση του καταυλισμού.

Την επόμενη μέρα , τα μέλη της Φόρτσα Νουόβα διοργάνωσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας , στην πλατεία Τζάμα . Το πανώ που έφεραν ,έγραφε: << Κανένα έλεος , για αυτά τα κτήνη >>

Παράλληλα σε γειτονικό χώρο στάθμευσης έγραψαν το σύνθημα << Τσιγγάνοι δολοφόνοι , ντροπή σας >>

Τα συνθήματα αυτά βρήκαν σύμφωνους τους απλούς πολίτες της πολύπαθης ιταλικής πρωτεύουσας .

Ο 47χρονος υπάλληλος Μάρκο Ντ΄Αλφόνσο δήλωσε πως << Αφού το κράτος δεν μας προστατεύει, τότε …. >> .

Η 72χρονη συνταξιούχος Σύλβια Πανέττι είπε

<< Σκέφτομαι εκείνη την μητέρα  που είδε την κόρη της να επιστρέφει στο σπίτι τραυματισμένη ,σωματικά και ψυχικά >>

Στο Μιλάνο μία 21χρονη φοιτήτρια απήχθη έξω από μία δισκοθήκη , στις 3 το πρω΄ί΄, από ένα Βορειοαφρικανό  λαθρομετανάστη . Την οδήγησε στο Πάρκο Φορλάνι όπου και την βίασε !

Ο Αντιδήμαρχος του Μιλάνο , Ρικάρντο Ντε Κοράτο δήλωσε πως στις περισσότερες περιπτώσεις οι δράστες είναι αλλοδαποί . Να σημειωθεί πως στην πόλη του Μιλάνο το 2008 υπήρξαν 349 θύματα βιασμών .

Στην Μπολώνια , στην περιοχή του Σαν Βιτάλε , μία 15χρονη Ιταλίδα που περίμενε στην στάση του τραμ τους φίλους της, έπεσε θύμα της βίας 33χρονου Τυνήσιου .

Ο αφρικανός είχε συλληφθεί 3 φορές από την Ιταλική αστυνομία . Και τις τρεις φορές δήλωσε ψεύτικα στοιχεία . Αντί να απελαθεί ή έστω να βρίσκεται στην φυλακή κυκλοφορούσε ελεύθερος !

Η 15χρονη Ιταλίδα κατέθεσε στην αστυνομία πως ο αφρικανός την έριξε κάτω στο χώμα , την ακινητοποίησε με το βάρος του σώματός του , είχε απαίσια μυρωδιά και η αναπνοή του βρωμούσε μπίρα .

Ευτυχώς εκείνη την ώρα περνούσε ένας αστυνομικός από την περιοχή , ο οποίος συνέλαβε τον Τυνήσιο και έτσι έδωσε τέλος στο μαρτύριο της νεαρής .

Τα αλλεπάλληλα αυτά κρούσματα βίας κατήγγειλε ο Ευρωβουλευτής της Φόρτσα Νουόβα , Ρομπέρτο Φιόρε , ο οποίος ζήτησε την άμεση απέλαση όσων μεταναστών έχουν καταδικαστεί για αδικήματα είτε στην χώρα τους , είτε στην Ιταλία . Επίσης ζήτησε όπως πάψει να ισχύει η συνθήκη Σένγκεν για χώρες όπως η Ρουμανία.

Αυτή είναι λοιπόν η … ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών στον …κορμό της Ευρώπης που τους φιλοξενεί και ακόμα τους ανέχεται .

Ευχόμαστε οι συμπαθείς λαθρομετανάστες να ..ενσωματώσουν σύντομα , με τον ίδιο τρόπο και τους πονόψυχους προοδευτικούς  και αντιρατσιστές  οι οποίοι αγωνίζονται με κάθε μέσο για τα δικαιώματα τους !

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ

http://www.ellinikofos.blogspot.com

Βίντεο

Μόνιμα