Antistasi

Χαλάρωση για Μητσοτάκη - Μαρέβα: Πού κάνουν παραδοσιακές διακοπές ...

Προς τον Σταύρο Δαμίγο Τραγάκη

Αγαπητέ Σταύρο,

επειδή εκπροσωπώ μια ομάδα Ελλήνων της Κύπρου, οι οποίοι ασκούν σφοδρή κριτική στο Ελλαδικό μεταπολιτευτικό σύστημα εξουσίας και ιδίως στις κατεξοχήν εθνομηδενιστικές κυβερνήσεις Σημίτη, Γιωργάκη, Τσίπρα και Κούλη, αισθανόμαστε την ανάγκη να σχολιάσουμε αυτά που γράφεις στην προσωπική διαδικτυακή σου σελίδα περί εθνομηδενιστών Κυπρίων, οι οποίοι καταφέρονται κατά του, κατ΄ εσέ, εθνικού ηγέτη, Κούλη Μητσοτάκη.

Κριτήριο για την κριτική μας δεν είναι βέβαια κανένας υφέρπων εθνομηδενισμός, όπως εσύ προσβλητικά υπονοείς, αλλά, αντιθέτως η βαθιά προσήλωσή μας προς το Έθνος και την Ελληνική Ιδέα. Η όποια κριτική μας αντικείμενο έχει τις αντεθνικές- ανθελληνικές πράξεις και παραλείψεις των εν λόγω κυβερνήσεων, απόλυτα εναρμονισμένων με τη σοφή ρήση του στοχαστή Παναγιώτη Κονδύλη, την οποία ασφαλώς γνωρίζεις, περί ανθυπομετριοτήτων του ελληνικού κατεστημένου εξουσίας, οι οποίες ανθυπομετριότητες θα ηγούνται του Έθνους και θεωρώντας τον πόλεμο ως απηρχαιωμένο μέσο για να θέσει φραγμό στην τουρκική βουλημία θα σείονται, ωσάν μπαλαρίνες, ενώπιον του κάθε τούρκου σουλτάνου και θα επιχειρούν να τον εξευμενίσουν με ξεβράκωτες κυβιστήσεις.

Στην προκειμένη περίπτωση ασκούμε σφοδρή κριτική στον Κούλη και κυβέρνησή του, διότι πριν αλέκτωρ φωνήσαι, εξεδήλωσε της προθέσεις του, ως ακολούθως:

  1. Έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του την προεκλογική του δέσμευση, την οποία βέβαια μόνο οι αφελείς θα μπορούσαν να πιστέψουν, περί καταγγελίας της συμφωνίας των Πρεσπών, την οποία συνομολόγησε ο ομογάλακτος του, εξ΄ ίσου εθνομηδενιστής, Τσίπρας και κυβέρνησή του.
  2. Διατήρησε αμετάβλητη την εθνοκτόνο φιλομεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα, επιτρέποντας στη συνέχιση του ισλαμικού εποικισμού της Ελλάδος, εκφράζοντας, μάλιστα, ξεδιάντροπα από του βήματος της Βουλής, τη χαρά του, διότι η Ελλάδα μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική χώρα.

Ως γνωστόν τοις πάσι, στενοί συγγενείς του (αδελφή και ξαδέλφη του) αποτελούν τη ναυαρχίδα των ΜΚΟ που ελέγχονται από τον ανθέλληνα Σόρος και προωθούν τα σχέδια του για τον εποικισμό της Ελλάδος από λαθρομετανάστες.

Βέβαια θα μας πείτε για τον Έβρο τον Μάρτιο! Ωστόσο, όπως ο κάθε νουνεχής γνωρίζει, η αναλαμπή του Έβρου δεν οφειλόταν στα όποια πατριωτικά αισθήματα του Κούλη αλλά αφενός μεν στην βλακώδη θρασύτητα του Ερντογάν, ο οποίος αντί να συνεχίσει να αποστέλλει του λάθρο κατά ομάδες των εκατό, όπως ενεργούσε μέχρι τότε και ο Κούλης τους καλωσόριζε χαζοχαρούμενα, ξαφνικά αποφάσισε να αποστείλει τους λάθρο κατά χιλιάδες δια μιάς και αφετέρου στο γεγονός ότι λίγες μέρες προηγουμένως είχε λάβει χώρα η εξέγερση των κατοίκων του ανατολικού Αιγαίου κατά του ισλαμικού εποικισμού των Νησιών τους και κατά των μεθοδεύσεων του Κούλη και της φαμίλιας του, η οποία θησαυρίζει εις βάρος της επιβίωσης του Ελληνισμού. Την εξέγερση αυτή ο Κούλης την αντιμετώπισε με σκληρή καταστολή των ΜΑΤ, οι οποίοι άνοιξαν πολλές ελληνικές κεφαλές και συμπεριφέρθηκαν σαν στρατός κατοχής.

Κριτήριο, λοιπόν, για την αναλαμπή του Έβρου ήταν το ένστικτο αυτοσυντήρησης του Κούλη και όχι τα πατριωτικά του συναισθήματα. Αδιάψευστος μάρτυρας της απάτης του  αποτελεί το γεγονός ότι κατά τους τελευταίους μήνες και μετά τα γεγονότα του Έβρου, οι ορδές των λαθρομεταναστών, τους οποίους ο γελοίος Κούλης υποτίθεται ότι σταμάτησε στον Έβρο, εισέρχονται μεθοδευμένα κατά ομάδες των εκατό ατόμων από τα σύνορα του Έβρου προς τέρψιν της φαμίλιας Μητσοτάκη, η οποία τους υποδέχεται και τους εγκαθιστά στα κέντρα φιλοξενίας και εκεί ετοιμάζονται για το μεγάλο γιουρούσι κατά των Ελλήνων. Και αυτό γίνεται έναντι αδρής αμοιβής, που η φαμίλια Μητσοτάκη λαμβάνει από τους επίβουλους της Ελλάδος. Η εν λόγω επέλαση των μουσουλμάνων επιμαρτυρείται και κινηματογραφείται από τους κατοίκους των περιοχών από τις οποίες, οι εισβολείς αυτοί, διέρχονται ερημώνοντάς τις, χωρίς βέβαια ο Κουλής να συγκινείται.

  1. Εάν επιθυμείς και άλλες αποδείξεις για την μειοδοτική πολιτική του Κούλη σε παραπέμπουμε στο κατεξοχήν ζωντανό μνημείο των εθνομηδενιστικών πεποιθήσεών του! Στην ανεκδιήγητη, αντιπαθητική και αντιαισθητική εθνομηδενίστρια, στην οποία ανέθεσε την Προεδρία της Πολιτείας και η οποία έχει πλαισιώσει της υπηρεσίες της Πολιτείας με όλη την εθνομηδενιστική κοπριά του Σημίτη (βλ. Σήφης Πολυμήλης κ.ά.)
  2. Εξ άλλου, σύμβουλοι του Κούλη στα Εθνικά θέματα είναι οι γνωστοί σημιτικοί εθνομηδενιστές Ροζενστάιν- Ροζάκης, Θάνος Ντόκος του ΕΛΙΑΜΕΠ και ο προσφάτως εκδιωχθείς πύξ-λαξ, ναύαρχος Λιακόπουλος, οι οποίοι με τις κατά καιρούς τοποθετήσεις του, περί συνδιαχείρισης με τους Τούρκους του Αιγαίου , προκαλούν το Εθνικό συναίσθημα των Ελλήνων. Αυτός ο Λιακόπουλος έγινε μάλιστα γνωστός με την εθνομειοδοτική ρήση του «άλλο η Ελλάδα και άλλο η Κύπρος», την οποία εκστόμισε πρόσφατα. Για όσους γνωρίζουν Ιστορία, ανάλογη  ρήση ελέχθη από τον ελεεινό Μπονάνο τον Ιούλιο 1974, όταν οι Τούρκοι εισέβαλλαν στην Κύπρο και αυτός λέγοντας «η Κύπρος δεν είναι Ελλάδα», ανακαλούσε τα αεροπλάνα και τα υποβρύχια, τα οποία έλαβαν εντολή να σπεύσουν για να καταβυθίσουν τα τουρκικά αποβατικά στο Πέντε Μίλι και να αποσοβήσουν την εισβολή.
  3. Δημοσιογραφικά φιλοκυβερνητικά έντυπα όπως η Καθημερινή και ο Φιλελεύθερος των Αθηνών, αρθρογραφούν καθημερινά περί συνδιαχείρισης με τους Τούρκους στο Αιγαίο, προβάλλοντας ως επιχείρημα τη δήθεν αδυναμία της Ελλάδος να διεκδικήσει τα δίκαιά της.
  4. Οι γνωστοί νεοκυπριακοί εθνομηδενιστικοί κύκλοι εδώ στην Κύπρο (βλ. φυλλάδα Πολίτης, με προεξάρχοντά τον περιβόητο -διαπρέψαντα επί κιναιδισμώ- Κωστάκη) αυτοί δηλαδή που ακούν Ελληνισμό και βγάζουν φλύκταινες, καθημερινά με την αρθρογραφία τους υμνολογούν τον Κούλη και την πολιτική του. Αυτό για όσους ξέρουν να διαβάζουν, λέει πολλά!
  5. Εξάλλου ο τύπος αυτός, τον οποίο εσύ προβάλλεις ως προασπιστή των παραδοσιακών αξιών, διατηρεί για σύμβουλό του τον Αλέξη Πατέλη, κραγμένο κίναιδο και παντρεμένο με αρσενικό αφρικάνο. Μάλιστα με το …απείρου κάλλους αυτό ζεύγος θεάθηκε να συντρώγει ο Κούλης και η αλλοδαπή σύζυγός του.
  6. Ενώ ο Κούλης και συν αυτώ και εσείς, οι εδώ υποστηρικτές του, διατυμπανίζετε περί της αποφασιστικότητάς του να μην επιτρέψει στους Τούρκους να διενεργήσουν έρευνες εντός των Ελληνικών συμφερόντων θαλασσίων ζωνών και μάλιστα διατυμπανίζατε προ μηνός την υποτιθεμένη αποφασιστικότητα του Κούλη, η οποία, υποτίθεται, δεν θα επέτρεπε στο Ορούτς Ρέις να εξέλθει της Αττάλειας, εδώ και τρεις βδομάδες το Ορούτς Ρέις ανενόχλητο σουλατσάρει στην Ελληνική Θάλασσα και διενεργεί έρευνες και ο Κούλης ποιεί την νήσσαν και παραθερίζει αμέριμνος και ξέγνοιαστος στα Νησιά έχοντας στείλει τις διακηρύξεις του περί βύθισης του Ορούτς Ρέις στον κάλαθο των αχρήστων.

Ανέχεται τοιουτοτρόπως ο γελοίος αυτός τύπος να γκριζάρεται, μετά τα Ίμια, και μια άλλη περιοχή του Ελληνικού Αρχιπελάγους. Και τούτο παρά τις περί αντιθέτου εισηγήσεις σύσσωμης της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία επιμένει σε δυναμική αντιμετώπιση των Τούρκων.

Και πέραν τούτων στις 27 Αυγούστου ο Κούλης ξεκινά διαπραγματεύσεις με τους τούρκους επί των τουρκικών διεκδικήσεων, παρά το γεγονός ότι το Ορούτς Ρέις συνεχίζει να δρα εντός περιοχής ελληνικών συμφερόντων , κάτι το οποίο δεν έχει πράξει ούτε αυτή τούτη η εθνομηδενιστική κυβέρνηση του Αναστασιάδη, η οποία διέκοψε τις συνομιλίες με τους Τούρκους όταν το Μπαρμπαρός έπραξε κάτι ανάλογο στην κυπριακή ΑΟΖ.

Ο Κούλης, δηλαδή, πιστός στα κελεύσματα της μάνας του της Ντόρας Μπακογιάννη, επαναλαμβάνει την πολιτική του ιδεολογικού του μέντορα Κώστα Σημίτη. Στα πλαίσια αυτά η αποστολή των Ελληνικών F16 στην Πάφο, παρά την επίδειξη των αδιαμφισβήτητων επιχειρησιακών ικανοτήτων των Ελλήνων χειριστών, για τους οποίους είμαστε περήφανοι και τις οποίες ικανότητες, βέβαια, δεν μπορεί να πιστωθεί ο χαρωπός, άκαπνος και αντιμιλιταριστής  Κούλης, δεν αποτελούν παρά το φύλλο συκής και το κουτόχορτο προς διατροφή των μαζών, ιδιαίτερα εδώ στην Κύπρο, προκειμένου να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις από την επί της ουσίας επιχειρησιακή εγκατάλειψη του Κυπριακού Ελληνισμού αλλά και των Ελληνικών συμφερόντων στην Ανατολική Μεσόγειο από την Κυβέρνηση Κούλη.

Παναγιώτης Κλεοβούλου

 

 

 

 

 

 

Βίντεο

Μόνιμα