Antistasi

Τον τελευταίο καιρό, με αφορμή τα γεγονότα στον Έβρο και την πανδημία του Κορωνοϊού, διάφοροι, κατά τ΄ άλλα καλών προθέσεων και πατριώτες, κυρίως ελλαδίτες (αλλά όχι μόνο) οι οποίοι διαμένουν στην Κύπρο, πλέκουν το εγκώμιο του Μητσοτάκη και χρησιμοποιώντας ως μοντέλο αποτυχίας τον έτερο εθνομηδενιστή (της αριστεράς) τον Τσίπρα, χαρακτηρίζουν μεγάλο πατριώτη αυτόν τον ακραίο εθνομηδενιστή (της δεξιάς) και εκλεκτό της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Σε όλους αυτούς τους συμπατριώτες, οι οποίοι κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν επιπόλαιοι και αναξιόπιστοι, αισθανόμαστε την ανάγκη να υπομνήσουμε τ΄ ακόλουθα:

  1. Θα λάμβανε ο Μητσοτάκης αυτά τα, κατά τ΄ άλλα ορθά, μέτρα για τη θωράκιση του Έβρου, αν δεν προηγείτο η πάνδημη αντίσταση, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, στην επιδρομή των ΜΑΤ του Μητσοτάκη, τα οποία ΜΑΤ προσπάθησαν να επιβάλουν στους νησιώτες την ανεξέλεγκτη μετανάστευση;

   Τα οικονομικά συμφέροντα, τα οποία ο Μητσοτάκης (και η φαμίλια του) υπηρετούν και τα συμφέροντα των διαφόρων ΜΚΟ, οι οποίες λειτουργούν στην Ελλάδα και διαφεντεύονται από στενούς συγγενείς και φίλους του, υπαγορεύουν σ΄ αυτόν να ασκεί φιλομεταναστευτική πολιτική και να μετατρέψει την Ελλάδα σε αποθήκη λαθραίων και άλλων μεταναστών.

   Αυτή τη φιλομεταναστευτική πολιτική, εξάλλου, ο Μητσοτάκης ακολούθησε κατά τους έξι μήνες της προηγούμενης διακυβέρνησής του, η οποία αποτέλεσε πιστή αντιγραφή της πολιτικής Τσίπρα, στο μέγα αυτό θέμα.

   Η προσωπική ιστορία του Μητσοτάκη και της οικογένειάς του αλλά και η ιστορία του κόμματός του είναι γνωστή. Δεν μπορεί κάποιος, εν μία νυκτί, να μεταλλαχθεί από ευρωλιγούρης και υποτακτικός των μεγάλων αφεντικών και εντολοδόχος της Λέσχης Μπίλτιμπεργκ, σε Έλληνα πατριώτη.

  2. Θα λάμβανε ο Μητσοτάκης αυτά τα μέτρα για τον Κορωνοϊό, αν η πανδημία δεν κτυπούσε πρώτα την Ιταλία, με όλες τις τραγικές συνέπειες, τις οποίες βλέπουμε; Πιθανότατα όχι! Ας μην διαφεύγει της προσοχής των συμπατριωτών μας ότι, μέχρι και την επαύριον της εκδήλωσης του Κορωνοϊού στην Ελλάδα, ο Μητσοτάκης ακολουθούσε την πολιτική των ανοικτών συνόρων, την οποία και ο προκάτοχός του, ο Τσίπρας, διατηρούσε και αυτή την πολιτική ο Μητσοτάκης προσπαθούσε να την επιβάλει, δια ροπάλου, στους Έλληνες!

  3. Ωστόσο, πριν αλέκτωρ λαλήσει, το πατριωτικό προσωπείο του Μητσοτάκη κατέπεσε και μια σειρά από γεγονότα αποκάλυψαν τα πραγματικά του πιστεύω και κανείς πλέον δεν δικαιολογείται να μην τον κατατάσσει εκεί που του αξίζει:

   • Συναίνεσε (πανηγύρισε κιόλας) για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και μάλιστα με τ΄ όνομα Βόρεια Μακεδονία.

   • Συναίνεσε για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Αλβανίας και των Σκοπίων με την Ε.Ε. Χάνει έτσι η Ελλάδα το στρατηγικό πλεονέκτημα της συμμετοχής της σ΄ ένα ισχυρό υπερεθνικό οργανισμό, στον οποίο δεν συμμετείχαν οι, διαχρονικά, εχθρικοί βαλκάνιοι γείτονες. Απέδειξε έτσι ο Μητσοτάκης ότι, εκτός από (τουλάχιστον) στρατηγική ανεπάρκεια, πάσχει ταυτόχρονα και από ανεπάρκεια αντίληψης των επικρατουσών συνθηκών, από ανεπάρκεια αξιολόγησης των εθνικών συμφερόντων αλλά και από ανεπάρκεια αντίληψης του ολέθριου λάθους, που διέπραξε παλαιότερα η κυβέρνηση του ομογάλακτού του Καραμανλή, όταν απεδέχθη την ένταξη στην Ε.Ε της Βουλγαρίας και Ρουμανίας. Εμείς έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι ο Μητσοτάκης δεν πάσχει από το ελάττωμα της ανεπάρκειας αλλά από κάτι χειρότερο.

   • Ας γνωρίζουν, επίσης, οι αφελείς συμπατριώτες μας ότι ήδη η κυβέρνηση Μητσοτάκη προωθεί την αναγνώριση του Κοσσόβου, αγνοώντας επιδεικτικά και προκλητικά τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου.

   • Επιπλέον, η κυβέρνηση Μητσοτάκη συναίνεσε να αποτελέσει η Κρήτη τον προορισμό όλων των ορδών των λαθρομεταναστών, που θα προέρχονται από την Αφρική και θα διασώζονται στη Μεσόγειο. Δηλαδή, για λόγους επικοινωνιακούς, ο Μητσοτάκης σφραγίζει τα σύνορα στον Έβρο και τ΄ ανοίγει διάπλατα στην Κρήτη.

  • Ως επιστέγασμα των επαίσχυντων ενεργειών της, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με πρόσχημα τον Κορωνοϊό, κλείνει τις Ορθόδοξες εκκλησίες εν μέσω του Πάσχα, δηλαδή της μεγαλύτερης γιορτής της Ορθοδοξίας και αρνείται την τέλεση του Μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας, ενώ την ίδια στιγμή οι Μετανάστες και οι Ρομά κυκλοφορούν ελεύθερα και ανεξέλεγκτα στο κέντρο της Αθήνας και στις άλλες μεγαλουπόλεις της Ελλάδος.

   Όλα τα πιο πάνω είναι αρκετά για να καταρρίψουν την αφέλεια ορισμένων συμπατριωτών μας και να τους οδηγήσουν στο ασφαλές συμπέρασμα, ότι το σύνολο του Μεταπολιτευτικού Συστήματος Εξουσίας διαγκωνίζεται ποίος θα ξεπουλήσει τον Ελληνισμό, υπακούοντας στα κελεύσματα των υπερεθνικών πατρόνων τους.

Έλληνες Κύπριοι Πατριώτες

Βίντεο

Μόνιμα