Antistasi

Την Κυριακή 28/5/17 πραγματοποιήθηκε το 4ο “ Φεστιβάλ Υπερηφάνειας ” στην Κύπρο και συγκεκριμένα στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας. Για όσους δεν γνωρίζουν,   το “Gay Pride” (Φεστιβάλ Υπερηφάνειας) είναι μία σειρά εκδηλώσεων με συγκεντρώσεις, παρελάσεις, άρματα και πάρτυ από ομοφυλόφιλους και ομοφυλόφιλες (ή γενικότερα ΛΟΑΤ άτομα, όπως λέγονται) που διαδηλώνουν δημόσια την υπερηφάνεια που κάθε άτομο πρέπει να αισθάνεται για τη σεξουαλική του ταυτότητα. Παράλληλα αποτελούν και μια μορφή διεκδικήσεων από την συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα, με κύριο στόχο την εξουδετέρωση των αρνητικών στερεοτύπων στην οποία είναι εγκλωβισμένη η σκέψη και πρακτική πολλών ανθρώπων. Δυστυχώς αυτή η ξενόφερτη μόδα έφθασε και στην Κύπρο, όπου φέτος πραγματοποίησαν το 4ο  τους φεστιβάλ μέσα σε πιο ήπιο κλίμα απο τις προηγούμενες χρονιές, αφού πολύ πιθανό είναι να μην εκφράζει όλους τους κυναιδούς για τους διάφορους λόγους που μπορεί να υπάρχουν, όπως τα αρνητικά στερεότυπα της κοινωνίας της Κύπρου προς αυτούς.

Τα τελευταία χρόνια τα αυτιά μας βομβαρδίζονται καθημερινά, απο νέους λεκτικούς όρους όπως:   “ομοφοβία”,”τρανσφοβία”, “Θεωρία του Φύλου”, κλπ. Το κακό είναι ότι δεν βασανίζονται μόνον τα αυτιά μας, αλλά και οι κοινωνίες μας οι οποίες στηριζόμενες σε αυτά τα νέα ανθρωπολογικά σχήματα, οδηγούνται σε μία πλήρη αποδόμηση και στον αφανισμό κάθε παραδοσιακής αρχής και αξίας.

Η λεγόμενη  “ομοφοβία” , υιοθετήθηκε ουσιαστικά για να στιγματίσει  και να περιθωριοποιήσει όποιον αντιτίθεται στο φαινόμενο της ομοφυλοφιλίας. Τον όρο αυτό τον επινόησε ο Εβραίος ψυχολόγος George Weinberg το 1972 στο βιβλίο του ”Society and the Healthy Homosexual”, μέσα στο οποίο υποστήριζε ότι όσοι νοιώθουν απέχθεια για την ομοφυλοφιλία, πάσχουν από κάποια ψυχολογική ασθένεια. Συνέβαλε επίσης στον να επαλειφθεί η ομοφυλοφιλία ως σεξουαλική διαταραχή από το DSM (Διαγνωστικό και Στατιστικό Εγχειρίδιο Ψυχικών Διαταραχών). Έχει μεγάλη σημασία όμως να τονιστεί στο πώς αυτός ο όρος έγινε ευρύτερα γνωστός. Ο George Weinberg, είπε στον επίσης Εβραίο φίλο του Al Goldstein, μεγαλοεκδότη πορνογραφικών περιοδικών, να εισαγάγει αυτή την λέξη μέσα στα περιοδικά  του. Ο όρος λοιπόν που εισήχθηκε κοινωνικά από δύο πορνοπεριοδικά, σήμερα χρησιμοποιείται από όλους τους ”καθώς πρέπει” δημοσιογράφους και ”ορθώς” σκεπτόμενους αναλυτές, αλλά ακόμη δυστυχώς και απο νομοθέτες.

Θεωρία του Φύλου: Δεν γεννιόμαστε άνδρες ή γυναίκες, απλά ανάλογα με το περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγαλώνουμε μαθαίνουμε να νοιώθουμε άνδρες ή θηλυκά. Δηλαδή, αγαπητέ αναγνώστη άρρενα, αν είχες πέσει στο κατάλληλο περιβάλλον, τώρα ίσως θα μας διάβαζε,  βάφοντας τα νύχια σου. Που οφείλουμε αυτή την νέα θαυμαστή ανθρωπολογική θεωρία; Μα ασφαλώς και πάλι κατά “σύμπτωση” στην Εβραία ψυχολόγο Sandra Ruth Lipsitz Bem, η οποία αφιερώθηκε σε μελέτες πάνω στην ανδρογυνία και σε έρευνες πάνω στην ταυτότητα του φύλου. Σήμερα, η θεωρία του φύλου εισάγεται στα ευρωπαϊκά σχολεία με αποτέλεσμα, να διδάσκουν στα παιδιά ότι ανεξάρτητα εάν γεννηθήκαν αγόρια ή κορίτσια, μπορεί να γίνουν ότι θέλουν, το φύλο είναι κάτι σχετικό και μεταβάλλεται κατά βούληση ή κατά μάθηση.

Συνεχίζοντας, θα θέλαμε να παραθέσουμε κάποια σημαντικά ερωτήματα προς την λεγόμενη ΛΟΑΤ κοινότητα όπως: Γιατί σε κάθε Gay Pride κυματίζουν οι σημαίες με τα χρώματα του ουράνιου τόξου; (η γνωστή σημαία με τα χρώματα του ουράνιου τόξου). Γιατί θα πρέπει οι ομοφυλόφιλοι να έχουν δική τους σημαία; Είναι ξεχωριστό έθνος; Δεν τους εκφράζει η σημαία του έθνους τους; Δεν ενισχύεται έτσι η διάσπαση της κοινωνίας σε κομμάτια, ομάδες και μειονότητες; Ποιους εξυπηρετεί ο τεμαχισμός της κοινωνίας σε ομάδες που διεκδικεί η κάθε μία «τα δικαιώματά της»; Πως επιχειρείται από τους ομοφυλόφιλους να κερδιθεί ο σεβασμός στα «δικαιώματά» τους και στην «διαφορετικότητά» τους, όταν οι ίδιοι προσβάλλουν (πολλές φορές βάναυσα) τα «ιερά και όσια» των άλλων (της πλειοψηφίας); Να θυμηθούμε το αντιχριστιανικό παραλήρημα που ακούγεται και εκφράζεται σε κάθε gay pride; Αφού ένας κύριος λόγος για τα Gay Pride είναι η «διεκδίκηση δικαιωμάτων», γιατί συνεχίζουν να γίνονται παρελάσεις σε αρκετές χώρες που αυτά τα δικαιώματα πλέον έχουν δοθεί (νομιμοποίηση «γάμου», υιοθεσία παιδιών); Ποιος ο λόγος ύπαρξης των παρελάσεων πλέον; Ποια άλλα «δικαιώματα» πρέπει να κατακτηθούν; Μήπως η δια νόμου υποταγή των υπολοίπων (δηλ. της πλειοψηφίας) στην ομοφυλοφιλική ατζέντα; Θα υπάρξει άραγε, τέλος στην «διεκδίκηση δικαιωμάτων» όταν και ο τελευταίος «αντιρρησίας» (δηλαδή «ομοφοβικός», δηλαδή «ρατσιστής», δηλαδή «γεμάτος μίσος», δηλαδή “εν δυνάμει εγκληματίας”) βγάλει τον σκασμό ή κλειστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να διαφυλαχθεί η κοινωνία από το «μίσος» του;

Πιο κάτω θα παρακολουθήσετε κάποιες εικόνες με περιγραφικές λεζάντες για να περιγράψουν την την σκληρή και αντι-ανθρώπινη ατζέντα που προωθείται «από πάνω» και που μέσω της «κοινωνικής μηχανικής» και της μαζικής προπαγάνδας και πλύσης εγκεφάλου θέλει να αλλάξει την δομή της κοινωνίας και της ίδιας της οντολογίας της ανθρωπότητας.

Ο ομοφυλόφιλος Γερμανός ευαγγελικός πάστορας, λέει ότι ο απ. Παύλος κάνει λάθος σχετικά με όσα γράφει τους ομοφυλόφιλους και εάν τον είχε μπροστά του θα του το έλεγε!!!

 

Οι ομοφυλόφιλοι έφτιαξαν δική τους Βίβλο!

 

Ο εβραϊκής καταγωγής Δρ. Jeffrey Steinberg που διευθύνει ταFertility Institutes, στο Los Angeles, «χαρίζει» παιδιά μέσω (παρένθετης μητέρας) σε ζευγάρια ομοφυλόφιλων και κυνικά δηλώνει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εάν το παιδί δεν δει ποτέ την μητέρα του! Και κάνει μια αποκάλυψη: οι λεσβίες ζητούν κορίτσι για υιοθεσία και οι ομοφυλόφιλοι αγόρι!

Ζευγάρι Αμερικανίδων ομοφυλόφιλων γυναικών σε  “gay parade” που καταλαβαίνετε ποια υποδύεται τον ρόλο του άνδρα (το λένε και οι ίδιες εξάλλου). Η «γυναίκα» πάντως έχει αφήσει λίγο μουσάκι για καλό και για κακό.

Ανατριχιαστική εικόνα. Αντί για μαμά ένα trendy βιο-δοχείο παραδίδει τα δίδυμα στον ομοφυλόφιλο «πατέρα».

Η σοκαριστική ιστορία με το «υποδειγματικό» ζευγάρι ομοφυλόφιλων Newton και Truong, από την Αυστραλία, που μέσω παρένθετης μητέρας «απέκτησαν» παιδί, αγόρι φυσικά, το οποίο στη συνέχεια κακοποιούσαν σεξουαλικά και το πρόσφεραν σε δίκτυο παιδεραστών.

Η πιο πάνω φωτογραφία είναι απο το προχθεσινό φεστιβάλ στην Θεσσαλονίκη. Εμείς αναρωτιόμαστε ποιός ακριβώς θα φάει την μπαλωθιά!!!

‘Οντως όπως γράφει και το πανό τους χθές “ ΠΑΛΕΦΚΟΥΝ ΓΙΑ ΟΥΛΑ” , όπως ξεπούλημα της Ελληνικής Κύπρου μαζί με κιναιδούς Τούρκους αδελφούς τους, προώθηση της ανωμαλίας, ελεύθερη διακίνηση ναρκωτικών, αθεία, λαθρομετανάστευση κτλ.

 

Αφήσαμε τελευταία την εν λόγω φωτογραφία για προφανείς λόγους. Στην μικρή φωτογραφία πάνω δεξιά βλέπουμε πολιτικάντηδες απο όλα σχεδόν τα κΥνοβολευτικά κόμματα σε αναζήτηση άγραν ψήφων απο την ΛΟΑΤ κοινότητα.

Συνοψίζοντας, θα πρέπει να τονιστεί ότι στα πλαίσια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, θέλουν να δημιουργηθεί και μία Νέα Κοινωνία. Μία κοινωνία που θα είναι το αντίθετο της κοινωνία μας που βασίζεται στην Ορθοδοξία. Μία ανώμαλη κοινωνία, χωρίς όρια, φραγμούς και ηθική. Μία δηλαδή ανήθικη κοινωνία, γιατί τέτοιοι είναι και αυτοί που πάνε να την διαμορφώσουν. Την άρνησή μας σε αυτήν την παρά φύσιν κοινωνία, οι νεοεποχίτες την ονόμασαν “ομοφοβία”. Πρέπει πασυ θυσία να δεχθούμε δηλαδή την διαστροφή ως κάτι φυσιολογικό. Στα χέρια μας είναι να τους αντιμετωπίσουμε.

 

Κάνε τους άνδρες μισές γυναίκες και τις γυναίκες μισούς άνδρες, έτσι θα κυβερνάς εύκολα πάνω σε μισά πράγματα.

Mao Zedong\

Εθνικιστικό Απελευθερωτικό Κίνημα

Βίντεο

Μόνιμα