Antistasi

alt

Αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι Έλληνες !
 Και σαφώς δεν εξυπηρετούν τους Έλληνες, ούτε και τα συμφέροντα της Ελλάδος !..
 Εξυπηρετούν τα συμφέροντα της πατρίδος τους, που ΔΕΝ είναι η Ελλάς. Για αυτό και πάμε συνέχεια από το κακό στο χειρότερο…..

Τσάντ Μινέικο Παπανδρέου: λιθουανοπολωνοαμερικανοεβραϊκής καταγωγής: έκανε υπερχρέωση της Ελλάδος 37 τρις δρχ.
 Γιώργος Τσαντ Μινέικο Παπανδρέου: λιθουανοπολωνοαμερικανοεβραϊκής καταγωγής: έχει κάνει εντατικά μαθήματα ελληνικών επειδή δεν γνώριζε να τα μιλά καλά! Έχει δηλώσει ότι δεν νιώθει να ανήκει σε κάποιο συγκεκριμένο έθνος.

Καρα- αμαν- αλής: τουρκοεβραϊκό γένος ντονμέδων σαββατιανών.
Στεφανόπουλος:αλβανικής καταγωγής κατ’ ιδίας δήλωσης, όπως επίσης δημοσίως και ξεδιάντροπα φόρεσε τον εβραϊκό κιπά.

Παπούλιας: επίσης εβραίος εξ Ιωαννίνων, γνωστός περί περιορισμού συνόρων της πατρίδος μας χάριν ευρωπαϊκής ενώσεως. Όπως και το προδοτικό δια την ελληνική εθνική κυριαρχία «μνημόνιο Παπούλια – Γιλμάζ»

Μπενάκη: εβραϊκό γένος Μπενάκη Χωρέμι ή Μπεν Χιράμ.
Βαρβιτσιώτης: κρυπτοεβραϊκό γένος Μπάρμπι.
Σημίτης: κρυπτομογγολοεβραίος «κινέζος», αληθινό όνομα Μαρδοχάι Αβουρής ή Εβέρ. Μόνος του το είπεσε συνέντευξη το 1999 στην τηλεόραση… Πρώτα καταχρέωσε την Ελλάδα και μετά μέσω του χρηματιστηρίου το 1999 την αποτελείωσε.

Έβερτ: εβραϊκό γένος Έβερ, σφράγισε τις πετρελαιοπηγές και δίωξε τον πρώτο Έλληνα που τόλμησε να εξορύξει πετρέλαιο επί ελληνικού εδάφους.
Μητσοτάκης: ελληνοεβραίοι από το εβραϊκό γένος Βενιζέλ ή Μπέν- Σαλόμ.
Πολύδωρας: προδότης εκβιαζόμενος μασόνος.
Αλαβάνος: κρυπτοεβραίος από το γένος Αλ- λεβί ή Λεβί.

Αβραάμ Λεσπέρογλου: ελληνοεβραίος ηγέτης των αναρχικών.
Κοής: (αρχηγός πυροσβεστικής κατά την διάρκεια της τρομοκρατικής εμπρηστικής επίθεσης εναντίον της χώρας μας από τους UCKάδες του Ντανίλο): το όνομα τα λέει όλα, Κοής ή Κοέν. Κατεπρόδωσε την Ελλάδα το 2007 και την άφησε να καεί.
Τέρενς Κουίκ: εβραιογενής, τουρκόφιλος, βραβείο Ιπεχτζή.
Χαανα Διαμαντοπούλου: εβραία.

Βενιζέλος: Τούργκογλου ή τουργκούτ. Εβραιότουρκος.
Χρυσοχοϊδης: Κοέμ Κοεμτζόγλου.
(Καρατζαφέρης) Kara- Zafferi: τουρκοαλβανός από το γένος Ζαφέρι. Τριπλός πράκτορας της αλβανικής «Securimi», της τουρκικής “MIT” και της αγγλικής «Intelligence Service», την οποία επισκέπτεται κάθε μήνα στο Λονδίνο εναντίον των χωρών του άξονος Β.Α.Σ.Τ./Ρ. (Βουλγαρία- Αλβανία- Σκόπια- Τουρκία- Ρουμανία).

Ραγκούσης: Σαραγκούσης.
Παπαδήμος: ελληνοεβραίος το γένος Δαυίδ, Δαυίδοβ.
Γιάννης Στουρνάρας: ελληνοεβραίος Μπαιν Σαβί.

http://thesecretrealtruth.blogspot.com.cy/2013/09/blog-post_3256.html?spref=fb&m=1

Τούρκικη εφημερίδα Hürriyet:

H οικογένεια του Τσίπρα μετακόμισε στην Ελλάδα απο την δυτική Τουρκία.

Ο Αλέξης Τσίπρας του ΣΥΡΙΖΑ «είναι εγγονός μίας οικογένειας που είχε μετακομίσει στην Ελλάδα από τη βορειοδυτική επαρχία της Τουρκίας Κιρκλαρέλι», σημειώνει η Hürriet, επικαλούμενη δημοσίευμα της 29 Ιανουαρίου 2015 τοπικής εφημερίδας daily Hudut ,που εκδίδεται στην βορειοδυτική επαρχία της Αδριανούπολης (Edirne) .

Η Hudut Daily ανέφερε ότι η αυθεντική καταγωγή του 40χρονου Τσίπρα είναι από την Τουρκία. Ισχυριζόμενη ότι ο Τσίπρας είναι το εγγόνι μίας οικογένειας που διέμενε στο χωριό Μπαμπέσκι του Κιρκλαρέλι πριν μετακομίσει στην Ελλάδα. Η καθημερινή εφημερίδα σημειώνει ότι ο Nevzat Çolak, τοπικός επικεφαλής του αριστερού κόμματος της Τουρκίας (ÖDP) (Κόμμα της Ελευθερίας και της Αλληλεγγύης) στο Κιρκλαρελί, δήλωσε πως είχε συναντήσει τον Τσίπρα όταν εκείνος επισκέφθηκε την περιοχή Εργίνη το 2010 για μια κοινή εκδήλωση μεταξύ Συριζα και ÖDP.

Σύμφωνα με τον Nevzat Çolak, ο Τσίπρας δήλωσε κατά τη διάρκεια των συναντήσεών τους στην Αδριανούπολη ότι «αισθάνεται σαν στο σπίτι του», όταν επισκέπτεται την περιοχή αυτή στην Τουρκία, καθώς η οικογένειά του καταγόταν από το Μπαμπέσκι, ένα χωριό στην κοντινή επαρχία Κιρκλαρέλι.

Το χωριό Μπαμπέσκι βρίσκεται σε μια σχετικά επίπεδη περιοχή όπου το υψηλότερο σημείο δεν υπερβαίνει τα150 m.

Το ποτάμι του σατανά (Şeytan Deresi) ρέει μέσα από τη γη της περιοχής.
Κατά τον 17ο αιώνα το μέχρι τότε χωριό άρχισε ν’ αναπτύσσεται με ταχύτητα από πολυάριθμους έποικους ΕΒΡΑΙΟΥΣ ,
Σπαχήδες στρατιωτικούς, και Τούρκους από τις γύρω περιοχές
προερχόμενους από τη Βεσσαραβία.

– See more at: http://www.fnews.gr/o-aleksis-tsipras-exei-evraiki-katagogi/#

ΚΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ

Η τούρκικη εφημερίδα Μιλλιέτ, στην έκδοση της 10ης Ιουλίου 2013  φιλοξένησε ως πρωτοσέλιδο, συνέντευξη του Αναστασιάδη. Για το περιεχόμενο της συνέντευξης αναφέρθηκε ήδη και η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».  Ωστόσο ο Φιλελελεύθερος, παρέλειψε να αποκαλύψει ότι η συνέντευξη Αναστασιάδη φιλοξενήθηκε με τον αποκαλυπτικό τίτλο: «rum lideri turk dedesi», δηλαδή “Ο τούρκος παππούς του Ελληνοκύπριου ηγέτη”. Εν ολίγοις η τούρκικη εφημερίδα στον τίτλο δηλώνει ότι ο παππούς του Αναστασιάδη είναι τούρκος. H συνέχεια του άρθρου αναφέρει ότι ο πατέρας του Αναστασιάδη, τον οποίο οι Τούρκοι αποκαλούσαν με το παρατσούκλι «Ριζότο», ανατράφηκε από τούρκο στη Συλίκου, ο οποίος τον υιοθέτησε και μαζί σπίτωσε και τη νεαρή μάνα του, όταν αυτός ορφάνεψε στο δέκατο έτος της ηλικίας του. Η Μιλλιέτ δεν  ξεκαθαρίζει εάν όντως ο πατέρας του Αναστασιάδη ήταν γόνος τούρκου, δηλαδή εάν, εκτός από ανατροφή τούρκικη, είχε και τουρκική καταγωγή.

 Είναι αξιοσημείωτο πάντως ότι το χωριό Συλίκου έβριθε από τούρκους και λινοπάμπακους (δηλαδή γενετικά νοθευμένους από τούρκους, έλληνες, δηλαδή γραικύλους) οι οποίοι άλλαζαν θρήσκευμα και δήλωναν εθνότητα αναλόγως  των οικονομικών συμφερόντων τους. Βέβαια ο αναγνώστης γνωρίζει ότι από το χωριό Συλίκου έλκει την καταγωγή του και ο Συλικιώτης, ο οποίος είναι επιπλέον γόνος Σύριου.  

Ο ανταποκριτής της εφημερίδας Σεφά Καράχασαν, ο οποίος είναι έποικος και κατέχει ταυτότητα του ψευδοκράτους (κατάγεται από την Τραπεζούντα και είναι γόνος εξισλαμισμένων ελλήνων), γράφει τα εξής από τη συνέντευξη του με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη: 

“Έτος 1974. Οι ΕΟΚΑτζίδες εισβάλλουν σε ενα τουρκοκυπριακό χωριό. Ο Ιμπραχίμ Χουσεϊν Σιαχαλί τρέχει στο τηλέφωνο και καλεί για βοήθεια ένα αξιωματικό. Ο Χρύσανθος, αξιωματικός της αστυνομίας με το παρατσούκλι Ριζότος πηγαίνει στο χωριό και διώχνει τους ΕΟΚΑτζιδες λέγοντας: «μην τολμήσετε να αγγίξετε ούτε ένα Τουρκοκύπριο».

Το δημοσίευμα αποδίδει στον Αναστασιάδη τις ακόλουθες δηλώσεις.

«Ο  πατέρας μου μεγάλωσε με την βοήθεια τ/κυπρίων.  Πριν μερικούς μήνες η τ/κ δημοσιογράφος Σεβκούλ Ουλούταγ έκδωσε ένα αφήγημα περιγράφοντας ότι οι ε/κ και οι τ/κ της επαρχίας Λεμεσού πριν το 1974 ζούσαν μαζί ειρηνικά.  Όταν διάβασα αυτή την ιστορία επικοινώνησα με τη δημοσιογράφο συγγραφέα και της αποκάλυψα ότι ο ε/κ αξιωματικός με το παρατσούκλι Ριζότο ήταν ο πατέρας μου Χρύσανθος Αναστασιάδης. Το 1974 ειδικά όταν ακραίοι φανατικοί ε/κ μπήκαν στο χωριό με απειλητικές διαθέσεις ο τ/κ Ιμπραχίμ Χουσεϊν Σιαχαλί αμέσως επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον υπεύθυνο αξιωματικό της αστυνομίας Λεμεσού και του ανάφερε ότι οι τ/κ κάτοικοι του χωριού διατρέχουν άμεσο κίνδυνο. Ο αξιωματικός αμέσως έφτασε από την Λεμεσό και με τόλμη έδιωξε τους φανατικούς ε/κ. Ο Ριζότος σε ηλικία δέκα χρονών έμεινε ορφανός από πατέρα και ο Ιμπραχίμ τον πήρε σπίτι του μαζί με τη νεαρή μητέρα του και τον μεγάλωσε κοντά στην οικογένεια του».  

Η συγγραφέας του αφηγήματος ισχυρίζεται ότι εοκατζήδες ήθελαν να σκοτώσουν τους τούρκους της Συλίκου,  αποβλέποντας έτσι  να μειώσει τους αγωνιστές του έπους του 1955 αφενός  και αφ΄ετέρου να παρουσιάσει τους Τούρκους ότι ήσαν  θύματα εληνικής βαρβαρότητας. Σ΄αυτή την αισχρή προπαγάνδα αναλαμβάνει και εξέχοντα ρόλο ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας                                                                 

Πολλά τούρκικα μπλοκς αναμετέδωσαν, με ιδιαίτερη χαρά, αυτή την συνέντευξη με τίτλο «kibris rum lideri turk dedesi», δηλαδή: «ο τούρκος παππούς του ε/κ ηγέτη». 

Η υπόθεση αυτή του Ριζότο, εκτός από τους Τούρκους, συγκίνησε πολύ και τον γαμβρό του Χριστόφια, Νίκο Μούδουρο, ο οποίος, υποκλινόμενος στην «μεγάλη αποκάλυψη Αναστασιάδη», υπογράφει σχετικό άρθρο στο διαδίκτυο http://anatolikotera.blogspot.com/  και καταλήγει στα εξής:

«Το θέμα δεν είναι καθόλου προσωπικό. Αποτελεί ίσως μια έστω και ανολοκλήρωτη ομολογία – και μάλιστα από το σημερινό ηγέτη της Δεξιάς – για τις σκοτεινές σελίδες της Κυπριακής ιστορίας. Τις σελίδες εκείνες στις οποίες η αλήθεια δεν είναι τόσο εύκολη όπως η τουρκική εισβολή του 1974. Ας γίνει λοιπόν η προαναφερθείσα μικρή ομολογία-αποκάλυψη αφορμή να επαναφέρουμε τη συζήτηση για τα δύσκολα της ιστορίας μας, για τις δεκαετίες 1950 και 1960, για τη σοβινιστική δράση είτε αυτή “μιλούσε” ελληνικά, είτε τουρκικά. Αυτή η συζήτηση θα έχει τη δική της σημασία και στο περιεχόμενο της κοινής Κύπρου που επιδιώκουμε με την τουρκοκυπριακή κοινότητα. Διότι η λύση δε θα πρέπει να μείνει στα χαρτιά, αλλά να “υπογραφτεί” στις συνειδήσεις». 

Τέτοιου εύρους λοιπόν οι φαντασιώσεις Μούδουρου. Εμείς όμως θα θέσουμε επιτακτικά το ακόλουθο θέμα: Υπό τις περιστάσεις τίθεται η ηθική υποχρέωση στον Αναστασιάδη να ξεκαθαρίσει εάν η καταγωγή του είναι τούρκικη, διότι ο Έλληνας της Κύπρου, ο οποίος τον ψήφισε με την εντύπωση ότι ψηφίζει έλληνα υποψήφιο θα πρέπει να γνωρίζει εάν ο Αναστασιάδης του παρουσίασε ψεύτικη εθνική ταυτότητα.

Για σκοπούς ιστορικής αναφοράς θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι φήμες φέρουν και τον πρώτο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, τον Μακάριο, να είναι γόνος τούρκου, ονόματι Τσιαλούττας, τσιφλικά από το χωριό Βρέτσια (στενού συγγενή του Ιχσάν Αλή). Ο Μακάριος φέρεται να ήταν προϊόν εξώγαμης σχέσης του Τσιαλούττα με τη μάνα του Μακαρίου, η οποία βρέθηκε σκοτωμένη σε πηγάδι και ο Μούσκος, ο φερόμενος ως πατέρας του  Μακαρίου, συνελήφθη ως ο μόνος ύποπτος αλλά τελικά τη γλύτωσε γιατί παρουσίασε άλλοθι. Αυτός προφανώς υπήρξε και ο λόγος για τον οποίο ο Μακάριος εξορίσθηκε από τον Μούσκο στο Μοναστήρι του Κύκκου. Οι μαρτυρίες φέρουν ως τακτικό και μόνο επισκέπτη του νεαρού καλόγερου, Μακαρίου (Κυκκώτης λεγόταν τότε) στον Κύκκο, τον Τσιαλούττα, ο οποίος είχε το ίδιο άτσαλο βάδισμα του Μακαρίου.

Η πονεμένη αυτή ιστορία απεκρύβη επιμελώς από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αφ΄ότου ο Μακάριος εχρίσθη Πρόεδρος  αλλά πολλοί παππούδες γνωρίζουν την αλήθεια. Ο Μακάριος απέκρυψε ότι η μητέρα του δολοφονήθηκε. Σε όλα τα δημοσιεύματα και εξιστορήσεις για τον «μεγάλο ηγέτη» (κούφια νάταν η ώρα),  αναφέρεται απλώς ότι ορφάνεψε. Αν όμως κάποιος ανατρέξει στις εφημερίδες της εποχής, τα δημοσιεύματα των οποίων εγράφοντο σε ανύποπτο χρόνο, ( καθ΄ότι κανείς δεν ήξερε ότι ο Μακάριος θα κυβερνούσε μετά την Κύπρο), θα ανεύρει αρκετό υλικό και για το φονικό και για τη δίκη του Μούσκου.

Ο φάκελος της δίκης, λέγεται ότι, καταστράφηκε στη Ζυρίχη κατά τους μήνες της εξορίας του Μακαρίου, όταν τον επισκέφθηκε ο μασώνος Κρίτων Τορναρίτης. Αυτός, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των συνεξορίστων του, τον έπεισε να καταπατήσει τον όρκο της Ενώσεως. Αυτός τον μύησε στην ιδέα της Ανεξαρτησίας. Προφανώς η καταστροφή του φακέλου της «δίκης Μούσκου» ήταν όρος των συμπεφωνημένων μεταξύ του εκπροσώπου των Εγγλέζων Κρ. Τορναρίτη και του Μακαρίου, για να προσκυνήσει ο δεύτερος την Ανεξαρτησία και να την προωθήσει πάση θυσία και με τελικό στόχο τη διχοτόμηση. Πολύ σκοτεινό παρασκήνιο λοιπόν περιβάλλει το Κυπριακό ζήτημα. Πολύ ψέμα και προπαγάνδα στρέβλωσε για τόσα χρόνια την αλήθεια. Η αναζήτηση της ιστορικής αλήθειας είναι επάναγκες καθήκον εκάστου Έλληνα.

Βίντεο

Μόνιμα