Antistasi

του Παναγιώτη Κλεοβούλου

Η πρώτη απάτη ξεκινά με το «Νενικήκαμε» του Μακαρίου. Ο Μακάριος προέβαινε σε αυτή τη δήλωση, άμα τη επιστροφή του στην Κύπρο, μετά την υπογραφή της κολοβής Ανεξαρτησίας, ενώ γνώριζε ότι η λύση που υπέγραψε,  και έδινε δικαίωμα επέμβασης στην Τουρκία και υπερπρονόμια στους λεγόμενους τουρκοκύπριους, αργά ή γρήγορα θα προκαλούσε θύελλες.

Η δεύτερη μεγάλη απάτη του Μακαρίου ήταν η θεωρία το ανέφικτου της Ένωσης. Μια θεωρία που ανέπτυξε ο Μακάριος, ενώ λίγα χρόνια προηγουμένως υπονόμευσε την προσπάθεια του Γεωργίου Παπανδρέου να κηρύξει την Ένωση. Μέσα από τα ιστορικά ντοκουμέντα προκύπτει ότι ο Μακάριος ακύρωσε την Ένωση, η οποία συνετελέσθη το 1964, υπό τις ευλογίες των Αμερικανών, με την έλευση της Ελληνικής Μεραρχίας.

Η Ένωση, την οποία ο Μακάριος παρεμπόδισε, θα δημιουργούσε μια ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ από τα Βαλκάνια μέχρι την Ανατολική Μεσόγειο, με επιρροή στις γειτονικές χώρες. Σε αυτή τη Μεγάλη Ελλάδα, με εθνικές κυβερνήσεις, θα εύρισκε στοργική μητρική αγκαλιά η μικρή μας Κύπρος. Ο Μακάριος, όμως την καταπρόδωσε  για να ικανοποιήσει τους Εγγλέζους πάτρωνές του, τη μωροφιλοδοξία του, το κεφάλαιο που δεν ήθελε να μοιράσει την “πίτα με τους …καλαμαράδες”, το ξενοκίνητο Ακέλ και τους Τούρκους.

Το τρίτο ψέμα είναι ότι η εισβολή ήταν προϊόν του Μεγαλοϊδεατισμού μας, του Πραξικοπήματος και της προδοσίας Ιωαννίδη. Ωστόσο η ιστορική πραγματικότητα αποκαλύπτει συνωμοσία Μακαρίου, Καραμανλή, Κίσιγκερ, Αγγλικής Κυβέρνησης, Τούρκων, Αραπάκη και Μπονάνου. Ο Ιωαννίδης, όντως, ήθελε να κτυπηθεί ο αποβατικός τουρκικός στόλος. Μια τέτοια κίνηση θα συνέτριβε τους Τούρκους, θα συντελείτο η «Ένωση» θα δοξαζόταν ο Ιωαννίδης ως Εθνικός Ήρωας, θα έχανε η Αγγλία την επιρροή της στο Νησί, θα διαλυόταν η ανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ, δεν θα επέστρεφαν οι Δημοκράτορες στη Ελλάδα και ο Μακάριος θα πέθαινε στην εξορία. Τις ωφελείτο λοιπόν εάν πετύχαινε η εισβολή; Η Τουρκία, η Αγγλία και το ΝΑΤΟ,  ο Καραμανλής και ο Μακάριος! Κατά συνέπεια όλοι αυτοί είχαν κάθε λόγο να υποβοηθήσουν την εισβολή. Και αυτό έγινε. Οι Άγγλοι απέστειλαν τον Μακάριο στα Ηνωμένα  Έθνη, όπου κάλεσε τις εγγυήτριες δυνάμεις να αποκαταστήσουν τη «νομιμότητα», η Τουρκία εισέβαλε στην Κύπρο και ο Καραμανλής με τους υποτακτικούς του αξιωματικούς και με έντονο παρασκήνιο υπονόμευσε και ανέτρεψε τον Ιωαννίδη, για να επανέλθει ως, δήθεν, εθνοσωτήρας, αλλά στην πραγματικότητα να αναλάβει η αμαρτωλή μεταπολίτευση το εθνοκτόνο έργο της. Ταυτόχρονα οι Τούρκοι βάλανε και πόδι στο Αιγαίο στα μεγάλα κοιτάσματα του φυσικού αερίου και πετρελαίου.

Μετά την εισβολή ο Μακάριος, παραμένει εξόριστος δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον αδίστακτο Κληρίδη να θέσει τις βάσεις για την ΔΔΟ, της οποίας την έννοια οι Κύπριοι έμαθαν χρόνια μετά. Ο Μακάριος, όταν αφίχθη στην Κύπρο, συνειδητοποίησε το μέγεθος του εγκλήματός του και σε δυόμιση χρόνια απεβίωσε. Οι επίγονοί του συνεχίζουν το έργο του για το τσιμέντωμα της ΔΔΟ.

Το ξενοκίνητο και ανθελληνικό Ακελ, το οποίο βυσσοδομεί κατά του Ελληνισμού, ως έτοιμο από καιρό, με σκοπό τον αφελληνισμό της Κύπρου, αρχίζει να οικοδομάει το έδαφος για συνεταιρισμό με τους Τούρκους μαζί με τη μασωνοδεξιά, η οποία βλέπει τα οικονομικά της συμφέροντα να εξυπηρετούνται καλύτερα με τους Τούρκους παρά με τους «καλαμαράδες».

Και ενώ συμβαίνει όλη αυτή η προδοσία, η Ενωτική παράταξη, η μόνη παράταξη, η οποία θα μπορούσε να ανατρέψει τα σχέδιά τους,  τίθεται στο περιθώριο, ως η ένοχη, η οποία, δήθεν, με τον Μεγαλοϊδεατισμό της έφερε τους Τούρκους. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το Ακέλ, αυτό το κόμμα το οποίο πάντα ευρίσκετο και συνεχίζει να βρίσκεται στον αντίποδα των εθνικών μας συμφερόντων ανασύρει, κάθε τόσο την ύβρι «εσείς μας τους φέρατε». Και απευθύνεται ακόμη και σε μας οι οποίοι τότε είτε ήμασταν αγέννητοι είτε ανήλικοι.

Εμείς, όμως, οφείλουμε να γνωρίζουμε την αλήθεια και χωρίς καμιά ενοχή να χαράξουμε πολιτική. Η λύση του Κυπριακού με συνομιλίες είναι μια άλλη απάτη. Και οι πλέον αδαείς γνωρίζουν πια ότι οι συνομιλίες παγιώνουν την κατοχή και απομακρύνουν το ενδεχόμενο ο Ελληνισμός να έχει προοπτική επιβίωσης στη Γη που τον γέννησε. Γνωρίζουν πλέον ότι η μασωνοδεξιά, αγκαλιά με το ανθελληνικό Ακέλ, επιδιώκουν, μέσα από τις συνομιλίες, να μετατρέψουν το Νησί σε τουρκικό προτεκτοράτο. Όσοι λοιπόν καμώνονται τους πατριώτες δεν έχουν πλέον άλλοθι να μην γνωρίζουν.

Το παρόν απευθύνεται σε όσους δηλώνουν Έλληνες. Εμείς, οι όσοι ζωντανοί, όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσουμε ότι η επιβίωσή μας στη γη των πατέρων μας είναι γραμμένη στις μπούκες των όπλων μας τόσο απομακρύνουμε το ενδεχόμενο να είμαστε η τελευταία γενιά των Ελλήνων στο Νησί. Ο Ελληνισμός μέχρι σήμερα επιβίωσε πολεμώντας και όχι συνομιλώντας και επαιτώντας στον ΟΗΕ και στη μασονική Ε.Ε. Ο Ελληνισμός, με γείτονά του τον άρπαγα Τούρκο, θα επιβιώσει μόνο πολεμώντας και όχι συνομιλώντας. Αυτό διδάσκει η Ελληνική Ιστορία. Από την εποχή των Μηδικών πολέμων, των Βυζαντινών χρόνων, της Επανάστασης του 21, μέχρι την ΕΟΚΑ.

Και εν κατακλείδι, ο ανθός της Κυπριακής νιότης πέθανε ΓΙΑ ΤΗΝ ΈΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ. Δεν θυσίασε τη ζωή τους ούτε για Ομοσπονδία ούτε για ανεξάρτητο κράτος.

Παναγιώτης Κλεοβούλου

Βίντεο

Μόνιμα