Antistasi

antros-kyprianou-mas-zimionoun-oi-magkies

Σε εποχές παρακμής και σήψης, ο κάθε άθλιος κομματάρχης μπορεί να ισχυρίζεται ότι ο ηρωισμός βλάπτει.

Στη σημερινή συνέντευξή του ο κομματάρχης του ΤουρκΑκελ κτυπάει ρέστα αθλιότητας. Σπιλώνει τις θυσίες των ΗΡΩΩΝ μας χαρακτηρίζοντας τον ΑΓΩΝΑ τους σαν “μαγκιά” και διαπράττει ιεροσυλία ισχυριζόμενος ότι ο ΗΡΩΙΣΜΟΣ βλάπτει την Πατρίδα.

Ο μοιραίος αυτός πολιτικάντης,, ηλιθίως, αποκαλύπτει και την αθλιότητα του παρασκηνίου. Ενώ το ΤουρκΑκελ παραπλανεί τους χρήσιμους ηλιθίους ψηφοφόρους του, επιδιδόμενο σε λαϊκισμό, εντούτοις, στη συνέντευξή του ο ηγετίσκος του αποκαλύπτει ότι ο ΜΕΘΥΣΟΣ ακολουθεί την ηλίθια πολιτική Χριστόφια. Πρόκειται, βέβαια, περί σύμπνοιας στην εθελοδουλία και ενός εμπαιγμού των ηλιθίων ψηφοφόρων τους, την οποία ο πολιτικάντης αυτός, στην εποχή του παράλογου και της παρακμής, όπου οι έννοιες αλλοιώνονται, την χαρακτηρίζει υπεύθυνη πολιτική. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτός και ο Αβέρωφ ήσαν οι μοναδικοί προσκεκλημένοι της πρεσβείας των άλλοτε ιμπεριαλιστών.

Η συνέντευξη του κομματάρχη αυτού διακρίνεται από τις ακόλουθες φαιδρότητες και αποκαλύπτει τις ακόλουθες αλήθειες:

Φαιδρότητες

Το (Τουρκ)Ακέλ δεν είναι ηττοπαθές! είναι το πλέον πατριωτικό και σοβαρό κόμμα!!!

Ο ηρωισμός βλάπτει το Κυπριακό!!!

Η ιστορία του (βρώμικου Τουρκ)Ακέλ είναι γεμάτη πατριωτισμό!!!

Αλήθειες

Το (Τουρκ)Ακέλ, τη σημερινή του μειοδοσία, την εκδήλωνε και πριν το 1974.

Ο Αναστασιάδης ταυτίζεται με το (Τουρκ)Ακέλ και ακολουθεί πολιτική Χριστόφια

Το (Τουρκ)Ακέλ στηρίζει Αναστασιάδη

Όσων τα άντερα αντέχουν, ας παρακολουθήσουν τις ατάκες του μοιραίου αυτού πολιτικάντη

Το ΑΚΕΛ ουδέποτε φοβήθηκε και ουδέποτε λειτούργησε με ηττοπάθεια. Αντιθέτως, το ΑΚΕΛ έχει ξεκάθαρες θέσεις τις οποίες διατυπώνει εδώ και 42 χρόνια σ’ ό,τι αφορά τη λύση στο Κυπριακό”.
Να σημειώσω ότι το ΑΚΕΛ διατύπωνε θέσεις και πριν από το 1974 και δυστυχώς, αν έχει μια πολιτική δύναμη η οποία έχει επιβεβαιωθεί διαχρονικά για το Κυπριακό, είναι το ΑΚΕΛ. Και όχι να λένε οι άλλοι ότι δικαιώνονται. Επειδή ακούω απόψεις, μαγκιές και παλικαρισμούς από διάφορες πλευρές, πολιτικά κόμματα, δημοσιογράφους κ.λπ., δοκιμάστηκε αυτή η συνταγή. Όχι μόνο απέτυχε παταγωδώς αλλά ζήμιωσε αφάνταστα την προσπάθειά μας για λύση στο Κυπριακό”

Θα το επαναλάβω για πολλοστή φορά: οι μαγκιές και οι παλικαρισμοί είναι καλές για να χαϊδεύουν τα αφτιά του κόσμου αλλά δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Κι αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνεται συνεχώς στη διεθνή σκηνή”.

Η στάση μας δεν χαρακτηρίζεται ούτε από ηττοπάθεια ούτε από φοβία. Το ΑΚΕΛ χαρακτηρίζεται από πατριωτισμό και ταυτόχρονα από υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Είπα προηγουμένως που μας οδήγησαν οι παλικαρισμοί και οι λεονταρισμοί”.
Είναι εμφανές ότι κάθε φορά που προβαίναμε σε παλικαρισμούς αναγκαζόμαστε να πάμε σε συνομιλίες με απώλειες. Γι’ αυτό να μην μας κάνουν μαθήματα πατριωτισμού εμάς στο ΑΚΕΛ γιατί θεωρώ όλη μας ιστορία είναι γεμάτη από πατριωτισμό αλλά και υπευθυνότητα”.

Ο Ν. Αναστασιάδης ξεκίνησε ακολουθώντας τη συνταγή που του πρότειναν όλα τα υπόλοιπα κόμματα με εξαίρεση το ΑΚΕΛ. Για ένα χρόνο πελαγοδρομούσε και δεν μπόρεσε να κάνει βήμα μπροστά. Όταν κατάλαβε ότι αυτή η πολιτική ήταν αδιέξοδη και δεν οδηγούσε πουθενά, έκανε τη μεγάλη στροφή. Υιοθέτησε τις συγκλήσεις Χριστόφια-Ταλάτ, διαπραγματεύτηκε πάνω σ’ αυτό και κατάφερε να επιτύχει πρόοδο. Αυτή η πρόοδος βέβαια δεν είναι επαρκής για να λύσουμε το Κυπριακό”.
Εμάς δεν μας ενοχλεί το γεγονός ότι ο κ. Αναστασιάδης συνειδητοποίησε ότι οι συμβουλές των άλλων τον οδηγούσαν σε αδιέξοδη πορεία και έπρεπε να ακολουθήσει μια διαφορετική πολιτική”.

Βίντεο

Μόνιμα