Antistasi

ngm_stik__article__article__article__article__article__article__article

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ… ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Όταν επί κυβερνήσεως Σημίτη γινόντουσαν οι μεγάλες προετοιμασίες για τους olympic games του 2004, που χρεωκόπησαν και αυτοί την χώρα, είχε τεθεί από υπουργό της κυβερνήσεως των “εκσυγχρονιστών” η πρόταση να ανεγερθεί μνημείο υπέρ των πεσόντων Περσών στον… Μαραθώνα! Φυσικά κάτι τέτοιο δεν έγινε, αλλά δείχνει χαρακτηριστικά τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν αυτοί που μας εξουσιάζουν, είτε παριστάνουν τους σοσιαλιστές, είτε τους φιλελεύθερους, την ιερή ιστορική μνήμη αυτού του καθαγιασμένου τόπου που είναι η Πατρίδα μας η Ελλάδα.

Τι πιο φυσικό, λοιπόν, μετά από την πρόταση που ανέφερα ότι είχε τεθεί να διαμαρτυρηθούν επίσημα και επώνυμα τρεις βουλευτές ενός ανύπαρκτου στην λαϊκή συνείδηση κόμματος, του κόμματος “Ποτάμι”, γιατί πραγματοποιήσαμε την καθιερωμένη εδώ και είκοσι χρόνια τελετή Τιμής και Μνήμης για τους μεγάλους νεκρούς της Μάχης των Θερμοπυλών.

ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ… ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ (!) Η ΤΕΛΕΤΗ ΤΙΜΗΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το απόσπασμα που ακολουθεί είναι από ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή από τρεις βουλευτές του εν λόγω κόμματος και έχει ως εξής:

«Προς τους Υπουργούς α)Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης β) Επικρατείας

Θέμα: Η ΕΡΤ καλύπτει τηλεοπτικά εκδηλώσεις μίσους νεοναζιστών;

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου το πολιτικό κόμμα Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε εκδήλωση στην ιστορική τοποθεσία των Θερμοπυλών για να «τιμήσει» – δήθεν – τους εκεί πεσόντες Σπαρτιάτες και Θεσπιείς το 480 π.Χ. Δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι η εν λόγω νεοναζιστικού τύπου οργάνωση καπηλεύτηκε εκ νέου την ιστορική μνήμη, διαστρεβλώνοντας ιστορικά γεγονότα και προσωπικότητες, διοργανώνοντας εκδηλώσεις που αντιγράφουν σε περιεχόμενο και αισθητική ανάλογες νεοναζιστικών κομμάτων.

Δημιουργεί όμως εύλογη απορία α) η χρήση του ιστορικού μνημείου, άσχετου με την Χρυσή Αυγή και τους σκοπούς της, για την πραγματοποίηση της εν θέματι εκδήλωσης της, καθώς και β) η αναπαραγωγή της από την δημόσια τηλεόραση της ΕΡΤ την επόμενη μέρα…”

Σύμφωνα λοιπόν με την άποψη των… πεφωτισμένων αυτών βουλευτών εν ονόματι του “προοδευτισμού”, πρέπει να απαγορεύεται στου Χρυσαυγίτες να τιμούν της Θερμοπύλες και δεν πρέπει να τους επιτρέπεται και η παρουσία τους στον χώρο αυτό! Ανάμεσα στους τρεις βουλευτές του κόμματος “Ποτάμι” και ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Ιλχάν Αχμέτ ο οποίος όμως δεν έχει αντίρρηση να γίνονται τελετές ακόμα και μέσα στην Ελληνική Θράκη υπέρ του σφαγέα των Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ. Είναι ο ίδιος που στην ευθεία πρόκληση της Χρυσής Αυγής μέσα στο κοινοβούλιο να δηλώσει ότι δεν θεωρεί μητέρα πατρίδα του την Τουρκία και ότι δεν υπάρχει τουρκική μειονότητα στην Θράκη, σιώπησε…

Κάθε απάντηση στους τρεις βουλευτές εκ μέρους μας τουλάχιστον θεωρείται περιττή, αλλά επισημαίνεται απλά το γεγονός για το που έχει φτάσει το θράσος αυτών οι οποίοι θέλουν εν ονόματι της παγκοσμιοποίησης, εν ονόματι της “open society” να διαγράψουν την εθνική μνήμη! Προσπάθησαν μάλιστα οι ίδιοι κύκλοι με έμμεσο τρόπο να απαγορεύσουν την συγκέντρωσή μας οργανώνοντας αντισυγκέντρωση σε χώρο πλησίον του αγάλματος του Βασιλέως της Σπάρτης, επειδή εκεί υπάρχει ένα ξενοδοχείο το οποίο έχουν μετατρέψει σε hot spot προσφύγων και λαθρομεταναστών.

ΣΤΑ “HOTSPOTS” TΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ

Σε έναν από τους χώρους όπου συμβαίνουν σημεία και τέρατα χωρίς το ελληνικό κράτος να αντιδρά και ενώ την υψηλή επιστασία έχουν αναλάβει οι ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται τόσο από το ελληνικό κράτος, όσο και από διεθνείς παράγοντες όπως ο Τζωρτζ Σόρος.

Συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα στην Χίο την περασμένη εβδομάδα, δύο αλλοδαποί, πρόσφυγες ή λαθρομετανάστες κανείς δεν ξέρει, έκλεισαν την πλέον κεντρική οδό της πόλεως κάνοντας καθιστική διαμαρτυρία και όταν ένας Έλληνας διαμαρτυρήθηκε των απείλησαν με μαχαίρι! Δύο ημέρες μετά, στην Μόρια της νήσου Λέσβου, όπου υπάρχει ανάλογο hot spot στις εγκαταστάσεις όπου υπήρχε κάποτε το 296 Τάγμα Πεζικού, 200 Πακιστανοί και Μαροκινοί, οι οποίοι σίγουρα δεν είναι πρόσφυγες, ξεσηκώθηκαν από αλληλέγγυους των ΜΚΟ, οι οποίοι κυκλοφόρησαν την φήμη ότι 5 συμπατριώτες τους σκοτώθηκαν σε φορτηγό μέσα σε πλοίο. Ξεκίνησαν λοιπόν από την Μόρια και κατέλαβαν το κέντρο της Μυτιλήνης με πορεία απειλώντας και φωνάζοντας και κανένας δεν τους εμπόδισε.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε αυτό το κράτος, το οποίο δεν είναι κράτος σε καμία περίπτωση, όλα αυτά στην Ελλάδα, που δεν είναι Ελλάδα σε καμία περίπτωση, αλλά ένα ψευτορωμαίικο που το διοικούν ανεύθυνοι, οι οποίοι κατευθύνονται από ξένα κέντρα αποφάσεων.

Για το πώς θέλουν τις πατρίδες της Ευρώπης οι αφέντες της παγκοσμιοποίησης το δήλωσε ευθέως ένας από τους συχνά συμμετέχοντες στις συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, ο βασιλεύς της Νορβηγίας ο οποίος δήλωσε την 1η Σεπτεμβρίου 2016: «Οι Νορβηγοί έρχονται από τα βόρεια της Νορβηγίας, από τη μέση, από το νότο και από όλες τις άλλες περιοχές. Οι Νορβηγοί είναι επίσης μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την Πολωνία, – την Σουηδία, τη Σομαλία και τη Συρία… Οι Νορβηγοί είναι τα κορίτσια που αγαπούν κορίτσια. Τα αγόρια που αγαπούν αγόρια. Και τα αγόρια και τα κορίτσια που αγαπούν το ένα το άλλο. Οι Νορβηγοί πιστεύουν στο Θεό, στον Αλλάχ, στα πάντα και σε τίποτα…»

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ

Αυτό θέλουν να κάνουν και δεν το κρύβουν. Θέλουν να καταστρέψουν τις πατρίδες, τα έθνη, θέλουν μια απρόσωπη παγκόσμια κοινωνία των μαζανθρώπων-καταναλωτών απόλυτα υποτεταγμένων σε αυτούς που έχουν στα χέρια τους το χρήμα. Με αυτό το πνεύμα κατεχόμενος και ο πρωθυπουργός της Ελλάδος και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας δήλωσε στην συνδιάσκεψη των Ευρωπαϊκών χωρών του Νότου που έγινε προ ημερών: «Οφείλουμε να καταθέσουμε τη δική μας προσέγγιση, απαντώντας στις στάσεις εθνικής αναδίπλωσης και περιχαράκωσης, να σταθούμε απέναντι στις δυνάμεις του εθνικισμού και της ξενοφοβίας».

Το πρόβλημα τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της Νέας Δημοκρατίας, την ίδια ώρα που η Ελλάδα πεθαίνει οικονομικά και προπαντός δημογραφικά, είναι ο εθνικισμός και την ίδια ώρα που εκατομμύρια αλλοδαποί βρίσκονται παράνομα στην Πατρίδα μας, δεν θέλουν την “εθνική περιχαράκωση”…

Τι εννοούν εθνική περιχαράκωση; Μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες. Μια Ελλάδα, όπου οι Έλληνες δεν θα είναι από το… Πακιστάν, την Σομαλία και την Αφρική, όπως δήλωσε ο βασιλεύς της Νορβηγίας αλλά από την Μακεδονία, την Πελοπόννησο, την Κύπρο και από κάθε γωνιά της ελληνικής Πατρίδας.

Ο Αγώνας μας, λοιπόν, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, δεν είναι απλά πολιτικός, είναι ενάντια στην λήθη, ενάντια στην διαστρέβλωση και την κατάργηση της εθνικής μνήμης των Ελλήνων, ενάντια στο παγκόσμιο τέρας που απειλεί την ύπαρξή μας ως Έθνους, ως οντότητας ιστορικής στο διάβα των αιώνων.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-patrides-tha-nikhsoun-arthro-tou-n.-g.-michaloliakou#ixzz4KbdVzdjN

Βίντεο

Μόνιμα