Antistasi

Ο Νίκος Τορναρίτης είναι βουλευτής του Δησυ. Είναι εγγονός του γνωστού μασώνου, υψηλότατου βαθμού, Κρίτωνα Τορναρίτη, ο οποίος πλέον απεβίωσε αλλά εν ζωή  υπήρξε Γενικός Εισαγγελέας της Αποικιοκρατίας και πιστός υπηρέτης των συμφερόντων της. Στη θέση αυτή κρατήθηκε και από τον λεγόμενο εθνάρχη Μακάριο. Ο Κρίτωνας Τορναρίτης είναι ο παράγοντας που μεσολάβησε για να πείσει τον Μακάριο, όταν τον επισκέφθηκε το έτος 1956 στις Σεϋχέλες , να αποδεχθεί την ανεξαρτησία αντί της Ενώσεως. Για τον σκοπό αυτό  διαβουλευόταν με τον Μακάριο, για μία εβδομάδα κρυφίως των συνεξόριστων του Μακαρίου.

Εκεί λέγεται ότι κουβάλησε και ένα ποινικό φάκελο, του Χριστόδουλου Μούσκου, του φερομένου ως πατέρα του Μακαρίου, για τον οποίον ο Μακάριος ενδιαφερόταν σφόδρα! Στο φάκελο αυτό εκατηγορείτο ο Χριστόδουλος Μούσκος για το φόνο της γυναίκας του και μητέρας του Μακαρίου, η οποία βρέθηκε σκοτωμένη και ριγμένη σε πηγάδι.

Εκατηγορείτο ότι τη σκότωσε διότι εκείνη είχε σεξουαλική σχέση με κάποιο Τούρκο από το γειτονικό χωριό Βρέτσια, ονόματι Τσιαλούττας!  Ο Μούσκος εν τέλει αθωώθηκε από την κατηγορία διότι παρουσίασε κάποιο άλλοθι. Ωστόσο το στίγμα παρέμεινε και παρέμεινε και αρκετή μαρτυρία για την άτακτη ζωή της μάνας του Μακαρίου. Για το λόγο αυτό ο  Τορναρίτης κουβάλησε τον ποινικό φάκελο στις Σεϋχέλες, για να εκβιάσει τον Μακάριο, για να εγκαταλείψει την Ένωση και να υιοθετήσει την Ανεξαρτησία. Και το πέτυχε ο Μασώνος! Και, όπως συμφωνήθηκε, ο φάκελος κατεστράφη! Αφού ο φάκελος κατεστράφη, ο Μακάριος, με σκοπό να συγκαλύψει το φονικό και τη βρώμικη ιστορία της οικογένειάς του, μπορούσε να δηλώνει πλέον ψέματα, ότι η μητέρα του πέθανε από μία ασπιρίνη…

Αντιγράφουμε από τους “Νεους Φακέλους”, εκπομπή την οποία επιμελείτο ο αμερικανόδουλος, νεοταξίτης, Παπαχελάς:

«Δεν θυμάμαι πολύ καλά τη μητέρα μου. Πέθανε όταν ήμουν πολύ μικρός. Δεν έχω ούτε μια φωτογραφία της. Εκείνο τον καιρό οι φτωχοί και κυρίως αυτοί που ζούσαν στα βουνά της Κύπρου δεν έβγαζαν φωτογραφίες. Το μόνο που θυμάμαι για τη μητέρα μου, ήταν η μέρα που αρρώστησε. Ο γιατρός χρησιμοποιούσε το ίδιο φάρμακο για όλες τις αρρώστιες. Φαντάζομαι ότι θα ήταν ασπιρίνη. Έδωσε και στη μητέρα μου ένα χάπι και εκείνη ύστερα από λίγο πέθανε».

http://folders.skai.gr/main/theme?locale=el&id=20

Στα πλαίσια της συναλλαγής Μακαρίου και Τορναρίτη, αυτού του ΜΑΣΩΝΟΥ, ο οποίος υπέγραφε τις θανατικές καταδίκες των αγωνιστών και τους οδηγούσε στην αγχόνη ήταν  και η συνέχιση της παραμονής του ΜΑΣΩΝΟΥ ως Γενικού Εισαγγελέα της νεότευκτης Κυπριακής Δημοκρατίας, ώστε να συνεχίσει την εξυπηρέτηση των αγγλικών σχεδίων. Εκεί παρέμεινε για πολλά χρόνια και υπονόμευσε την Εθνική πορεία της Κύπρου, μαζί με τον γιό του Τσιαλούτα!

Αυτός ήταν ο παππούς! Ο εγγονός του σήμερα σταυλίζεται στα έδρανα του κυπριακού ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ. Κατά το δημοψήφισμα του “ΟΧΙ”, υπήρξε διαπρύσιος κήρυκας  του “Ναι”. Και ως φανατικός ναιναίκος πολέμησε το ΟΧΙ μας. Δεδηλωμένος δεξιός νεοφιλελεύθερος πολεμά με ιδιαίτερη μανία ο,τιδήποτε εθνικό! Φανατικός πολέμιος της Ελληνικής Παιδείας, από τη θέση του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας, όπου τον έταξε ο εθνομηδενιστής Αναστασιάδης, την πλήττει θανάσιμα.

Αυτός ο εγγονός Τορναρίτης, αυτός ο ολέθριος ανθέλληνας, ο συνεχιστής του αντεθνικού ρόλου του παππού του, σήμερα κοκορεύεται ότι τον βάφτισε ο Μακάριος και ανάρτησε στο Instagram την ακόλουθη φωτογραφία.

makartorner

Βίντεο

Μόνιμα