Antistasi

αρχείο λήψης (2)

Τους τελευταίους μήνες ολόκληρη η Ευρώπη συγκλονίζεται από τρομοκρατικά χτυπήματα προερχόμενα από τζιχαντιστές. Οι απανταχού πολιτικάντηδες βρίσκονται σε εξαιρετικά δυσάρεστη θέση, αφού ουσιαστικά έχουν στα χέρια τους το αίμα εκατοντάδων αθώων θυμάτων της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων.

Στην αρχή οι πολιτικάντηδες προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση προσπαθώντας να συνδέσουν την ισλαμική τρομοκρατία των προστατευόμενών τους με τον εθνικισμό. Γνωστό, άλλωστε, ότι οι Εθνικιστές είναι το μοναδικό πρόβλημα των πολιτικάντηδων. Το τέχνασμα δεν έπιασε, με αποτέλεσμα την περαιτέρω καταβαράθρωση της δημοτικότητας των φιλελεύθερων και μαρξιστών πολιτικάντηδων και την αντίστοιχη διόγκωση των εθνικιστών κινημάτων.

Το BRexit είναι μια ζοφερή πραγματικότητα που καλούνται να αντιμετώπισουν οι διεθνείς τοκογλύφοι, ενώ ανάλογα νέα έρχονται από την Αυστρία, την Ουγγαρία, την Τσεχία και βεβαίως την Ελλάδα με την Χρυσή Αυγή. Το «πρόβλημα» του Εθνικισμού, δηλαδή η εκδήλωση της βούλησης των ευρωπαϊκών λαών για Ελευθερία, για αποτίναξη του ζυγού που έχουν βάλει στο λαιμό τους οι διεθνείς τοκογλύφοι, διογκώνεται.

Είναι σίγουρο πως οι πολιτικάντηδες αναζητούν διέξοδο από το πολιτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν την αφαίμαξη των Ευρωπαϊκών Λαών και την μετατροπή τους σε έναν εσμό σκλάβων που θα εργάζονται στις φάμπρικες των πολυεθνικών εταιρειών τους. Ένα διέξοδο, ώστε να μπορέσει να συνεχιστεί η εφαρμογή του σχεδίου Coudenhove – Kalergi.

Ήταν εξόχως περίεργο το γεγονός πως την επαύριο του αποκεφαλισμού του Ιερέα στην Γαλλία, ο Ολάντ βγήκε και δήλωσε ότι θα πρέπει να αποφευχθεί ο «θρησκευτικός πόλεμος». Η δήλωση του Ολάντ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως απρόκλητη επίθεση εναντίον των Ευρωπαίων και ιδιαιτέρως των Γάλλων, αφού ο πόλεμος είναι σαν τον χορό, απαιτεί τουλάχιστον δύο και στην προκείμενη περίπτωση η πολεμική, το μίσος και η τρομοκρατία ασκείται από τους μουσουλμάνους προς τους χριστιανούς, ενώ για το αντίθετο δεν υπάρχει ούτε καν ένδειξη. Στην ίδια κατεύθυνση, τα γερμανικά ΜΜΕ μιλούσαν για “νεοναζί” στην επίθεση ενός ιρανού με 10 νεκρούς, μέχρι τελικά να διαψευστούν οικτρά από την πραγματικότητα.

Παράλληλα, με τις δηλώσεις Ολάντ, άρχισαν να πληθαίνουν τα δημοσιεύματα παγκοσμίως που έκαναν λόγο για «επαλήθευση της προφητείας» του Huntington…

O Huntington ήταν αμερικανός καθηγητής, ο οποίος ανέπτυξε την ιδέα της συγκρούσεως των πολιτισμών, «προβλέποντας» έναν θρησκευτικό πόλεμο στην σύγχρονη εποχή. Η θεωρία του, την οποία εξέδωσε, διαφήμισε και έκανε παγκοσμίως γνωστή ο όμιλος Rockefeller έχει ως μόνη του χρησιμότητα το να είναι εργαλείο αμερικανικής προπαγάνδας.

Η συγκεκριμένη θεωρία αποτυγχάνει οικτρά να ερμηνεύσει το γεγονός πως η Αμερική χρηματοδοτεί ισλαμικές, τζιχαντιστικές, ακραίες οργανώσεις, αποτυγχάνει στην ερμηνεία της συμμαχίας Ρωσίας, Κίνας, Ινδίας, Βραζιλίας και Νοτίου Αφρικής (BRICS) και μάλιστα – ιδιαίτερα στο πρώτο – αποτυγχάνει δολίως! Και λέμε δολίως γιατί παρότι εκδόθηκε το μακρινό 1996, είχε ήδη την εμπειρία του πρώτου πολέμου του Κόλπου που απετέλεσε το πρώτο σύγχρονο παράδειγμα συνεργασίας μεταξύ Αγγλίας, Γαλλίας, Αμερικής και φανατικών σουνιτών ισλαμιστών της Σαουδικής Αραβίας, η οποία αποτέλεσε την απαρχή μίας συνεργασίας που οδήγησε στην χρηματοδότηση της Αλ Κάιντα.

Γιατί, όμως, ο Ολάντ θυμήθηκε ξαφνικά το προ εικοσαετίας βιβλίο του Huntington;

Η ιδέα ενός «θρησκευτικού πολέμου», με απαρχή του τις προβοκάτσιες και την μετονομασία των τυχόν εγκλημάτων σουνιτών εναντίον σιιτών και το αντίστροφο ως «ρατσιστικές» θα ήταν εξαιρετική ευκαιρία για τους πολιτικάντηδες να επέμβουν και να έχουν «με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια», να απομείνουν μόνοι τους στο πολιτικό πεδίο και να συνεχίσουν κανονικότατα την ισλαμοποίηση της Ευρώπης.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/analush-h-islamikh-tromokratia-kai-o-pothos-twn-diethnwn-tokoglufwn-gia-pol#ixzz4GSY5oSEi

Βίντεο

Μόνιμα