Antistasi

 

Εθνική αναγέννηση του Ελληνισμού και ομογένεια του Πόντου

 

 

Οι απόψεις, τις οποίες σας παραθέτω, απηχούν τις απόψεις χιλιάδων Ελλήνων.  Εκπροσωπώ δε μια σημαντική ομάδα Ελλήνων της Κύπρου και της Κυρίως Ελλάδος, οι οποίοι προβλέπουν με απελπισία τον επικείμενο όλεθρο, ο οποίος όμως μπορεί να αποτραπεί μόνο εάν αφυπνισθούν οι κρυμμένες δυνάμεις του Έθνους.

 

Απευθυνόμαστε σε σας, διότι έχουμε την πεποίθηση πως πιστεύουμε στις ίδιες αξίες. Προσδοκούμε δε ότι η δύναμή σας θα συμβάλει στην ανάσταση του γένους όπως άλλοτε, κατά τα χρόνια του 1821.

 

Προτού σας εκθέσουμε τις προτάσεις μας, θεωρούμε απαραίτητο να παραθέσουμε συνοπτική ιστορική αναδρομή, η οποία αποτελεί την πηγή της κακοδαιμονίας μας, ως Έθνους.

 

Ο Ελληνισμός της Κύπρου, μέχρι την ανεξαρτησία (1960), διαπνεόταν βαθύτατα από τις Ελληνορθόδοξες αξίες με έντονους κοινωνικούς δεσμούς και ηθικές αρχές και με έντονη τη λειτουργία του οικογενειακού θεσμού.

 

Τότε, η Κυπριακή κοινωνία, στη συντριπτική της πλειοψηφία, ήταν αγροτική και η σχέση των ανθρώπων με τη γη ήταν άμεση. Ο κόσμος της Κύπρου ήταν έτοιμος να υπερασπισθεί, μέχρι θανάτου, τη Γη που τον γέννησε. Τη Γη που έκρυβε στα σπλάχνα της τα Ιερά Κόκαλα των Πατέρων του και τη Γη που θα γεννούσε τις επόμενες γενεές Ελλήνων.  Ο Έλληνας του τότε ταύτιζε τη Γη του με το Θεό του και τη λάτρευε.

 

Μετά την ανεξαρτησία, οι Άγγλοι, στην προσπάθειά τους να κρατήσουν την Κύπρο στη σφαίρα επιρροής τους, στοχοποίησαν τον Ελληνισμό και μέσω της εθελόδουλης ιθύνουσας τάξης και των ξενοκίνητων κομμάτων δηλητηρίασαν αργά – αργά την ελληνικότατη κοινωνία μας και την οδήγησαν στο διχασμό του 1974, ο οποίος έδωσε την ευκαιρία της τουρκικής εισβολής, την οποία οι δυτικοί σχεδίασαν.  Η Τουρκική εισβολή και σειρά άλλων μεθοδεύσεων οδήγησε στην αστυφιλία, στην ηθική παρακμή, στην οικονομική εξαθλίωση και στην εθνική παραίτηση.

 

Σήμερα, οι Έλληνες της Κύπρου βρισκόμαστε σε απελπιστική κατάσταση και νιώθουμε ότι είμαστε η τελευταία γενιά των Ελλήνων στο Νησί. Ίσως δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο Ελληνισμός της Κύπρου σε είκοσι χρόνια, με τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις, θα είναι πλέον παρελθόν.

 

Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και ο Ελληνισμός της Κυρίως Ελλάδος.  Ούτως ή άλλως, οι επίβουλοι του Ελληνισμού θεωρούν τον Ελληνισμό ενιαίο.  Ήδη στην Ελλάδα, η οποία βρίσκεται στα πρόθυρα της πτώχευσης, διαβιούν τρία έως τέσσερα εκατομμύρια μετανάστες και με την άνοδο του Αλέξη Τσίπρα στην εξουσία αποβιβάζονται στα Ελληνικά νησιά χίλιοι λαθρομετανάστες ημερησίως. Μεταξύ αυτών βρίσκονται ορκισμένοι τζιχαντζιστές και δεν κρύβονται.  Οι λαθρομετανάστες αυτοί σκοπό έχουν να αλώσουν τον Ελληνισμό.

 

Σ’ αυτό το προδιαγραφόμενο ζοφερό μέλλον, στο μόνο ενδεχόμενο που μπορεί να ελπίζει ο Ελληνισμός είναι η ανάληψη της εξουσίας από μια εμπνευσμένη από εθνικά ιδανικά ηγεσία, η οποία πρωτίστως με αποφασιστικές κινήσεις θα καταπολεμήσει την οικονομική ύφεση, στην οποία οι άσπονδοι δυτικοί έσυραν την Ελλάδα.  Αυτό θα επιτευχθεί με την επάνοδο στους πρωτογενείς τομείς παραγωγής (γεωργία, κτηνοτροφία) και στην επαναλειτουργία των Ελληνικών ναυπηγείων και εργοστασίων, στην επιστροφή στο εθνικό νόμισμα και στην πολιτική του εθνικού προστατευτισμού της οικονομίας, αντίθετα προς τις επιταγές του Μάαστριχ.

 

Παράλληλα, μέλημα μιας πεφωτισμένης ηγεσίας θα πρέπει να είναι η αναθεώρηση του γεωπολιτικού σχεδιασμού της Ελλάδος.  Ας μη διαφύγει της προσοχής μας ότι η ένταξη της Ελλάδος στη δυτική σφαίρα επιρροής ξεκινά με την ίδρυση του Ελληνικού κρατιδίου.

 

«Ανεξάρτητη Ελλάς δεν νοείται.  Η Ελλάς είτε θα είναι αγγλική είτε ρωσική και επειδή να είναι ρωσική είναι παραλογισμός, γι’ αυτό θα είναι αγγλική» Sir Edmund Lyons, Άγγλος πρέσβης στην Αθήνα, 1844.  

 

Η Αγγλία λοιπόν, η οποία ήταν η κατ’ εξοχήν ναυτική δύναμη της εποχής, μερίμνησε να αποτρέψει την εξέλιξη της Ελλάδος, (επίσης εν δυνάμει ισχυρής ναυτικής δύναμης) σε ανταγωνιστική δύναμη αφ’ ενός και αφ’ ετέρου απέτρεψε τη δημιουργία μιας Ελληνορωσικής συμμαχίας, η οποία θα ήλεγχε την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.  Για όλους αυτούς τους λόγους οι Άγγλοι μεθόδευσαν τη δολοφονία του Καποδίστρια και έκτοτε, μέσω της αγγλόδουλης φαναριώτικης τάξης, απέτρεψαν άπαξ και δια παντός την εξέλιξη της Ελλάδος σε ένα ισχυρό και δυνατό κράτος.  Έκτοτε ο Ελληνισμός, μέσα από τις μεθοδεύσεις των δυτικών, απώλεσε τον Πόντο, τη Μικρά Ασία, την Ανατολική Θράκη την Βόρεια Ήπειρο, τη μισή Κύπρο. Και η Τουρκική βουλιμία δεν έχει κορεσμό.  Στους άμεσους κατακτητικούς της σχεδιασμούς ενέταξε το Αιγαίο, τη δυτική Θράκη και την ελεύθερη Κύπρο. Μακροπρόθεσμα ονειρεύεται την αναβίωση της οθωμανικής αυτοκρατορίας και την μετατροπή της Ελλάδος σε τουρκικό προτεκτοράτο.

 

Εσχάτως και η Αλβανία, παρακινούμενη από την Τουρκία, άρχισε να εκδηλώνει επεκτατικές βλέψεις στην Ήπειρο και στο Ιόνιο Πέλαγος.

 

Τα μικρόνοα Ελληνικά κράτη Αθηνών και Λευκωσίας, διεφθαρμένα και παρακμιακά, εθισμένα στην τρυφηλότητα και διαστροφή, μισελληνικά όντα εγκαταλείποντας παραδοσιακές ελληνικές αξίες επένδυσαν την επιβίωσή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στα δήθεν Ευρωπαϊκά κεκτημένα.  Ωστόσο, επρόκειτο περί μιας τραγικής φενάκης. Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα εγκληματικό συνδικάτο το οποίο αποφάσισε το θάνατο του Ελληνισμού.  Σε σύντομο χρόνο επιβεβαιώθηκε η πραγματικότητα.  Μια πραγματικότητα, οποία οδήγησε στη χρεοκοπία των δύο κρατών και στην απαίτηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για παράδοση της κρατικής κυριαρχίας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Τουρκία.  Σ’ αυτούς τους ολέθριους αγγλοτουρκικούς σχεδιασμούς η Κυπριακή Κυβέρνηση και τα μεγαλύτερα κόμματα απλά αποδεικνύονται δουλικοί εκτελεστές των ξένων συμφερόντων.

 

Μια πεφωτισμένη ηγεσία, η οποία με τη δύναμη του Θεού θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της Ελλάδος, θα πρέπει λοιπόν να προβεί το ταχύτερο δυνατόν σε αναθεώρηση του γεωπολιτικού σχεδιασμού και να αναζητήσει συμμαχία με  το ομόδοξο ρωσικό έθνος, με το οποίο υφίστανται ισχυροί θρησκευτικοί και πολιτισμικοί δεσμοί.  Με την αναδόμηση των συμμαχιών της η Ελλάδα θα πρέπει τάχιστα να ανασυντάξει τις Ένοπλες Δυνάμεις της για να υπερασπισθεί τον επαπειλούμενο από την Τουρκία και Αλβανία γεωγραφικό της χώρο, Κύπρο, Αιγαίο, Θράκη, Ήπειρο και Ιόνιο Πέλαγος.  Ο Ελληνισμός, υπό τις νέες συνθήκες, να προχωρήσει στη δημιουργία μιας νέας ισχυρής Ελλάδας, την οποία θα σέβονται εχθροί και φίλοι. Μία Ελλάδα η οποία θα καταστεί ισχυρότερη εάν προχωρήσει στην εξόρυξη του πλούσιου ορυκτού της πλούτου, τον οποίο τώρα εποφθαλμιούν οι Τούρκοι, Αμερικάνοι, Γερμανοί και Εγγλέζοι.

 

Γνωρίζουμε ότι και η Ρωσία χρειάζεται τον Ελληνισμό για την ασφαλή έξοδο και παρουσία της στις θερμές θάλασσες του Αιγαίου και της Μεσογείου.  Τούτο αποτελεί την πάγια επιδίωξη της Ρωσίας από την εποχή της Μεγάλης Αικατερίνης.  Η Ελλάδα δε, ως ναυτική δύναμη, μπορεί να συμπληρώσει την ήδη ισχυρή δύναμη της ηπειρωτικής Ρωσίας. Υπάρχει δηλαδή αμοιβαιότητα συμφερόντων. Ας το εμπεδώσει λοιπόν ο καθένας ότι η Ελλάς μόνο με σύμμαχό της τη Ρωσία θα μπορέσει να σωθεί και στη συνέχεια να καταστεί ισχυρή και η Ρωσία μόνο μέσω της Ελλάδος μπορεί να διεισδύσει στην Ευρώπη και στη Μεσόγειο.

 

Εσείς οι ομογενείς του Πόντου, οι οποίοι διατηρείτε επαφές με παράγοντες της Ρωσικής Κυβέρνησης και ρωσικής κοινωνίας μπορείτε να διαδραματίσετε καταλυτικό ρόλο σ’ αυτές τις εξελίξεις.

 

Πέραν του γεωπολικού ανασχηματισμού, ο Ελληνισμός θα πρέπει να ανασυστήσει της εσωτερικές του δομές και αυτό θα επιτευχθεί υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις.

 

Πρώτον: το έθνος θα πρέπει να κυβερνηθεί από μια αδιάφθορη ηγούμενη μειοψηφία, τη φυσική αριστοκρατία του Έθνους.

 

Δεύτερον:  η Ελληνική κοινωνία να επιστρέψει στην ελληνορθόδοξη και λαϊκή παράδοση.

 

Τρίτον:  το Ελληνικό κράτος να καταστεί εθνικό κράτος με κυρίαρχο ρόλο και να καταστεί προστάτης του λαού, του Έθνους και των αξιών του.  Να απορριφθεί κάθε έννοια μεταεθνικών μορφωμάτων, όπως Ευρωπαϊκή Ένωση κλπ, τα οποία μορφώματα αποβλέπουν στην κατάργηση των εθνών και στην πολτοποίηση των λαών.

 

Τέταρτον:  η οικονομία να υπαχθεί στην πολιτική και όχι το αντίστροφο όπως συμβαίνει σήμερα.  Να αναπτυχθεί η αγροτική οικονομία, με σκοπό την αυτάρκεια στα βασικά είδη καθημερινής ανάγκης.

 

Πέμπτον:  καταπολέμηση του εθνοκτόνου δημογραφικού προβλήματος και βέβαια προώθηση της εθνικής ομοιογένειας και απόρριψης της πολυπολιτισμικής κοινωνίας και της μετανάστευσης.

 

Έκτον:  δημιουργία παιδείας βασισμένης στις παραδοσιακές αξίες του Έθνους με στόχο την προώθηση του ηρωικού αξιακού προτύπου και των παρεμφερών προτύπων της κοινωνικής αλληλεγγύης, της αγάπης προς την πατρίδα, προς τον συνάνθρωπο και της προστασίας των αδυνάτων.

 

Έβδομον:  επαναδημιουργία της οργανικής κοινωνίας και οργάνωσή της σε στρατιωτικά πρότυπα, όπου ο καθ’ ένας θα είναι συγχρόνως πολίτης-οπλίτης, κατά τ’ αρχαιοελληνικά πρότυπα, στρατευμένος στην υπηρεσία του εθνικού συμφέροντος, της ηθικής και του κοινωνικού καλού.

 

Όσον αφορά την Κύπρο, μέχρι να επιτευχθούν οι μακροπρόθεσμοι αυτοί στόχοι, προέχει ο Κυπριακός Ελληνισμός να επιβιώσει στις πατρογονικές του εστίες.  Εναντίον αυτής της προοπτικής συνωμοτούν οι Τούρκοι οι Άγγλοι, ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και η Κυπριακή Κυβέρνηση, η οποία, όπως προελέχθη, αποτελεί πρόθυμο υπηρέτη των ξένων συμφερόντων. Είναι εντυπωσιακός ο απροκάλυπτος τρόπος με τον οποίο αυτή η Κυβέρνηση με τοκογλυφικά νομοσχέδια, συνεπικουρεί στον ολέθριο σχεδιασμό των τραπεζιτών και των ξένων για την υφαρπαγή των Ελληνικών περιουσιών και την παράδοσή τους σε εταιρείες αγγλικών και τούρκικων συμφερόντων.

 

Είναι επίσης εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίο αυτή η Κυβέρνηση, απροκάλυπτα και ξεδιάντροπα, καθίσταται άθυρμα της αγγλοτουρκικής πολιτικής στο εθνικό θέμα. Ωστόσο, οι περισσότερο υποψιασμένοι από εμάς γνωρίζουμε τα βαθύτερα αίτια αυτής της δουλικής πολιτικής. Πρόκειται περί μίας επαίσχυντης προδοσίας. Γνωρίζουμε ότι παράγοντες αυτής της κυβέρνησης αλλά και άλλοι ισχυροί κομματικοί και επιχειρηματικοί παράγοντες ίδρυσαν κοινές επιχειρήσεις με ΄Αγγλους και Τούρκους και ετοιμάζονται για το μεγάλο φαγοπότι με εδέσματα τα εθνικά συμφέροντα. Ένα φαγοπότι, το οποίο θα ξεκινήσει από την επαύριον της δήθεν «λύσης» του Κυπριακού με συνταγή Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.

 

 

Λεμεσός 26 Ιουνίου 2015

 

Παναγιώτης Κλεοβούλου

Δικηγόρος

 

Βίντεο

Μόνιμα