Antistasi

Henry Kissinger
Ο Οικονομικός Ταχυδρόμος, 14 Αυγούστου 1997, εγραψε ότι ο Henry Kissinger απευθυνόμενος τον Σεπτεμβριο 1974 σε μια ομάδα επιχειρηματιών στην Washington εδήλωσε:
«Είναι δυσκολοκυβέρνητος (ο ελληνικός λαός) και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδη, να πληξουμε τη γλωσσα, θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ΄ςστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυαντότητα του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει. Για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στη Ανατολική Μεσόγειο, σε όλη τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».
Αμέσως και δια μαγείας ξεσηκώθηκαν οι κουϊσλινγκς της Νέας Τάξης να υπεραπιστούν το αφεντικό προστάτη τους. Η κακόφωνη χορωδία των ιών της παγκοσμιοποίησης άρχισε να ουρλιάξει συνομωσία..
Ο άνθρωπος αυτός τρέφει αταβιστικό μίσος για κάθε τι ελληνικό. Τρέφει τόσο μίσος για την Ελλάδα και Κύπρο που άφησε έκπληκτο και αυτόν ακόμη τον τότε υπουργό Εξωτερικών της Σοβιετικής Ενωσης Αντρέι Γκρομύκο, (A. Gromyko: Memoirs, 1990). Η απέχθεια του για την Ελλάδα είνα βαθειά ριζωμένη στον γενετικό του κώδικα. Απο το πρωτο του βιβλίο, (A World Restored, New Εd., 2000), όπου αναφέρεται απαξιωτικά για την ελληνική επανάσταση του 1821 μέχρι σήμερα ο άνθρωπος αυτός βλέπει την Ελλαδα σαν εμποδιο στα σχέδια της μεγάλης στρατηγικής στην περιοχή. Επομένως το αν τα έίπε ή δεν τα έιπε έχει μικρή σημασία
Τα γεγονότα ας μιλήσουν:
…..να πλήξουμε τη γλωσσα… Η γλώσσα η χρυσή αλυσίδα που ενώνει την μια γενεά με την άλλη αλλοιώθηκε. Σε μια νύκτα μια τυχάρπαστη βουλη άνοιξε την κερκόπορτα του μονοτονικού και το επέβαλε με απειλές και πρόστιμα. Πρόστιμα πλήρωνανε οι δακτυλογράφοι των Υπουργείων όταν το μικρό δάκτυλο κτύπαγε κανα τόνο.
…..θρησκεία….Η θρησκεία και οι παραδόσεις γελοιοποιούνται γιατί είναι το τελευταιο εμποδιο πριν απο τη μετατροπη του έλληνα ανθρώπου σε εμποράνθρωπο.
……τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα… Η Ιστορία αντί, αντλώντας παρδείγματα από το παρελθόν, να είναι πηγή εμπνευσης για το μέλλον έχει πέσει στα νύχια εμπαθών ιστοριοδηφών που τυμβωρυχώντας στα απορρίμματα των αρχείων συντασσουν ιστορικά παραμύθια που υποσκάπτουν τα θεμέλια του Εθνους στο όνομα της Νεας Τάξης πραγμάτων. Νεοταξίτες καλόγεροι-ιστορικοί εχουν μετατρέψει τα πανεπιστήμια σε μοναστήρια οπου καλλεργείται το πλέον χυδαίο μίσος για κάθε τι ελληνικό προς μεγάλη χαρα και τερψει τον Κορλεόνε της παγκοσμιοποίησης…..
Γι αυτούς που ακόμη αμφιβάλλουν
Ο πατήρ Γεώργιος Μεταλληνός ήτανε φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Αντώνη Ζησιμάτου «Με Αποψη» στις 30 Ιουνίου 2003. Ο πατήρ Μεταλληνός είπε…..
«Εσπούδαζα στην Γερμανία οταν ο Kissinger έδωσε αυτήν την ομιλία. Ητανε 1974 και άκουγα την ελληνική εκπομπή του μακαρίτη Παύλου Μπακογιάννη απο το Μόναχο. Η ομιλία γινότανε στα αγγλικά που ακούγονταν στο βάθος και με ελληνική μεταγλώτισση. Μιλάω (πατήρ Μεταλληνός) αγγλικά και μπορώ να σας πώ με απόλυτη βεβαιότητα ότι ο Kissinger έκανε αυτές τις δηλώσεις γιατί τον άκουσα να τις κάνει»…….

http://www.grecoreport.com
Ελήφθη από:

http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=52&t=4761

Βίντεο

Μόνιμα