Antistasi

άγιος-γεώργιος-εξορινός

 Φαίνεται ότι οι γραικύλοι εξέλαβαν το φτύσιμο του Μουφτή, που τους έριξε τη Μεγάλη Παρασκευή, ως ψιλόβροχο. Για αυτό  ξανασχεδίασαν για σήμερα,  Τετάρτη 23 Απριλίου,τέλεση Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Εξορινού στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. Ωστόσο δεν τους βγήκε ο σχεδιασμός. Λίγοι οι ανόητοι που έστερξαν σήμερα στο κάλεσμά τους. Υπό τις περιστάσεις οι λόρδοι και οι βόρδοι αναγκάσθηκαν να αναβάλουν τη φιέστα. Αυτό αναφέρεται σε γραπτή ανακοίνωση του Μητροπολίτη Αμμοχώστου, ο οποίος την Μεγάλη Παρασκευή ξευτιλισμένος και καταϊδρωμένος μέσα στον ξεγυμνωμένο και μαγαρισμένο από τους Τούρκους  Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Εξορινού,  που έμοιαζε με στάβλο, ενώπιον των πάσης φύσεως απατεώνων, τούρκων, γραικύλων, ατιμασμένων και ξεπουλημένων είσπραττε από τον τούρκο την προσβολή ότι εκπροσωπεί τον μουφτή της δήθεν δημοκρατίας της βορείας κύπρου. Ατίμασες τα Ιερά και Όσια του Ελληνισμού ιερόσυλε ρασοφόρε. Δεν φοβάσαι την οργή του  Αη Γιώργη; Θα ρίξει αστροπελέκι να σε κάψει.

Την ανακοίνωση υπογράφει επίσης ο  Γαλανός ο οποίος διέπρεψε παλαιότερον ως αξιωματούχος του ΔΗΚΟ. Αυτός από την εποχή του Μακαρίου βολεύτηκε ως  γαμπρός (επ΄αδελφή;). Ο τύπος  αυτός, ενώ εξελέγη ως Δήμαρχος Αμμοχώστου, προσφωνούσε τον τούρκο  ψευτοδήμαρχο ως Δήμαρχο.

Παραδίπλα  και η Ομάδα Πρωτοβουλίας «Αμμόχωστος η πόλη τους». Λέγεται ότι είναι πολλά τα λεφτά που παίζονται. Πλείστοι βόρδοι και λόρδοι κατέχουν περιουσία και άλλοι τόσοι αγόρασαν φιλέτα στην περίκλειστη περιοχή  Αμμοχώστου. Η περίκλειστη περιοχή παρέμεινε αναξιοποίητη από τους Τούρκους  στα πλαίσια ενός, αγγλικής εμπνεύσεως, σχεδιασμού για να προσφερθεί ως δόλωμα εν καιρώ τω δέοντι. Ο καιρός, κρίνουν οι αγγλοτούρκοι  και οι γραικύλοι,  πλησίασε. Όλα αυτά τα όρνεα ακονίζουν τα νύχια τους και άρχισαν ήδη να μετράνε πόσα εκατομμύρια θα τους αποφέρει η δήθεν λύση.

 Όλες αυτές οι φιέστες περί δήθεν ιεράς λειτουργίας και της περιφοράς του χλιδάτου και κακόγουστου επιταφίου, που παρακολουθήσαμε  την Μεγάλη Παρασκευή  να περιφέρεται ανάμεσα σε απατεώνες, άπιστους , άθεους, κομουνιστές, καιροσκόπους και παλιανθρώπους,  αποτελούν τα προεόρτια του λεγομένου ανοίγματος της περίκλειστης περιοχής. Μέχρι το άνοιγμα θα πέσει πολύ δούλεμα περί δήθεν τουρκικών  ανταλλαγμάτων. Ακούσατε τον ανεγκέφαλο με τη φράση: «εμείς οι νεοκύπριοι και οι τουρκοκύπριοι»;  Αυτοί όλοι οι ηλίθιοι στο βωμό του μικροσυμφέροντος ξεπουλάνε τα πάντα. Και τα Ιερά και τα Όσια. Πέραν τούτου προσέφεραν στους Τούρκους χιλιάδες για να πραγματοποιηθεί αυτή η φιέστα.

Εμείς τι να πούμε, μια καπηλεία κακόγουστη και άξεστη η οποία σε μορφωμένο λαό θα αποδοκιμαζόταν έντονα,  στους κυπριλέζους έχει απήχηση. Μόνο ο Μητροπολίτης Πάφου, και αυτός απλός  επιμηθέας, βρήκε το κουράγιο να καταδικάσει τη φιέστα. Ο Αρχιεπίσκοπος, από τότε που του διέρρηξαν  το εξοχικό στην Τάλα και του έκλεψαν τους  υπολογιστές με τα μυστικά του, άρχισε να διαφοροποιείται επί του εθνικού. Στη συνέχεια έλαβε και τα 3 εκατομμύρια από τον συμπέθερο του  Αναστασιάδη και έκτοτε κελαηδεί πολύ φιλοτουρκικά.

 Όλοι αυτοί οι γραικύλοι προσφέρουν τόση τούρκικη προπαγάνδα που οι Τούρκοι θα ήθελαν εκατομμύρια για να την πετύχουν. Τόσες συλημένες εκκλησίες στα κατεχόμενα και τόσες άλλες έγιναν στάβλοι. Ωστόσο οι αμετανόητοι γραικύλοι και εθνοπροδότες με τις φιέστες τους αυτές εμφανίζουν διεθνώς τους Τούρκους  ότι εξιλεώνονται για τα τόσα τους εγκλήματα και ότι επιτέλους ο Τόπος θα ειρηνεύσει. Ανεξαρτήτως ότι η μισή Πατρίδα καταπατείται ακόμη από τους Τούρκους. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι  οι Τούρκοι με τη δήθεν λύση, η οποία θα επακολουθήσει του ανοίγματος της περίκλειστης περιοχής Αμμοχώστου, βάζουν χέρι για τα καλά στο ελεύθερο (ακόμη) κομμάτι της Ελληνικής Πατρίδας.  Στους αδιάφορους ξένους αλλά και στους ενεδρεύοντες ποικιλόσπορους που καραδοκούν, η “Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου” έχει για τα καλά αναγνωρισθεί και από το Ζυριχικό Κρατίδιο και από τους Ρασοφόρους του Ελληνορθόδοξου λαού της Κύπρου. Τι άλλο θέλουν οι Τούρκοι!

Βίντεο

Μόνιμα