Antistasi


6 ΝΕΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ – ΕΥΡΩ: H TAΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!

1

Ρεύμα: 170 ευρώ τον χρόνο χαράτσι για τα φωτοβολταϊκα, 60% πάνω τα διόδια, 30 ευρώ στα νοσοκομεία, (25 ευρώ για είσοδο και 5 ευρώ για εξέταστρα) + 1 ευρώ για την συνταγή..  Και ένα μνημόνιο στην πόρτα μας! Και όλα αυτά για το ευρώ και να μην “πτωχεύσει η χώρα”… Τι κι αν πτώχευσαν εδώ και πολύ καιρό οι Έλληνες;

Πέρασαν κιόλας ακριβώς δώδεκα χρόνια από την Πρω­τοχρονιά του 2002, από τότε που πανηγυρικά έμπαινε το ευρώ στη ζωή μας, όπως και στη ζωή των άλλων έν­τεκα πρώτων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ένα μεγάλο παραμύθι άρχιζε. Ανεπιφύλακτα τότε το αγκάλιασε ο εύπι­στος ελληνικός λαός, πλην των Ελλήνων Εθνικιστών που βασι­σμένοι σε στοιχεία οικονομικά και την κοινή λογική, προειδοποιούσαν για τις καταστροφικές συνέπει­ες.

 

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον επικαλούμενο «αρχιερέα της διαπλοκής» και πρωθυπουργό της εθνικής μας ντροπής, τον κ. Σημίτη, όταν μετά του τότε συνεργάτη-συμβουλάτορά του και μετέπειτα πρωθυπουργού, κ. Παπαδήμου, στις αρχές του 2002, πανηγύριζαν, κρατώντας το νέο νόμισμα, μιας και είχαν ολοκληρώσει επιτυχώς την αποστολή τους, για την εθνική μας κατακρήμνιση;

 

Πολλές φορές ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν.Γ. Μιχαλολιάκος έχει πει: “Εάν είχε επικρατήσει η λογική, η Ελλάδα δεν θα είχε φύγει ποτέ από τη δραχμή.” “Eαν είναι να επιλέξουμε μεταξύ ευρώ και Ελλάδας, επιλέγουμε Ελλάδα!” Πολλοί έχουν σπεύσει από τότε να πουν πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει θέσεις, ή πως η μοναδική μας θέση έχει να κάνει με την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών! Γελοίοι και ανόητοι ήταν και τέτοιοι παραμένουν.

 

Παραθέτουμε στοιχεία από το 2002, τότε που όλοι τυφλωμένοι από το ιλουστρασιόν ευρώ δεν νοιάζονταν για το μέλλον… Πολύ πριν ακόμα η Ελλάδα μας δεχθεί τη λαίλαπα του ευρώ.

Χρυσή Αυγή, α.φ. 404 -11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2002: 

 

ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΗ:

 

“Τόσο πολύ μίσος λοιπόν, υπάρχει σε αυτή τη χώρα για κάθε τι το αναμφισβήτητα Ελληνικό; Πως αλλιώς κανείς να ερμηνεύσει τις θριαμβολογίες των κατοίκων αυτής της χώρας για την κατάργηση της δραχμής, ενός νομίσματος με ιστορία 2.700 χρόνων; Ύστερα βέβαια ήρθε η πραγματικότητα… δηλαδή το χάος. Οι ατέλειωτες ουρές σε τράπεζες, σούπερ μάρκετ και καταστήματα. Και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτε… Η δραχμή εκδικείται και θα εκδικηθεί ακόμη σκληρότερα στο μέλλον!”

Χρυσή Αυγή, α.φ. 397 – ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2001:

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! 

Σε Διωγμό Οι Αγρότες! 

Αυτός Είναι ο Καπιταλισμός. 

Αυτή Είναι Η Ευρώπη Της ΟΝΕ Και Του «ΕΥΡΩ»

“Σε μεγάλες κινητοποιήσεις προχωρούν οι αγρότες μας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ανθελληνική πολιτική των Βρυξελλών σε δύο από τα πλέον ουσιαστικά αγροτικά προϊόντα που έχουν απομείνει στην χώρα: στον καπνό και στο βαμβάκι. Στο βαμβάκι οι τιμές για το έτος 2001 αναμένεται να είναι ακόμη χαμηλότερες και από αυτές που ίσχυαν πριν 3 ολόκληρα χρόνια. Όσο για τον καπνό η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης θέλει να κοπούν εντελώς οι επιδοτήσεις. Η τριετής παράταση που συζητάτε σίγουρα δεν λύνει το πρόβλημα. Μάλιστα, ισχυρίζονται ότι το κόψιμο των επιδοτήσεων του καπνού γίνεται για χάρη της… αντικαπνιστικής εκστρατείας! Αυτό αποτελεί ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ πέρα για πέρα και οι μόνες που θα ωφεληθούν είναι οι χώρες εκτός Ε.Ε., που παράγουν καπνό, όπως οι ΗΠΑ και η Τουρκία… Μετά την καταστροφή των παραγωγών λαδιού και εσπεριδοειδών, ακολουθεί ο καπνός και το μπαμπάκι. Αυτός είναι ο «παράδεισος» που υποσχέθηκαν στον Ελληνικό λαό ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία.

Πρέπει να καταλάβουμε πως η καταστροφή του αγροτικού κόσμου της χώρας μας ισοδυναμεί με την καταστροφή της Ελλάδος, αφού χώρα που δεν παράγει δεν μπορεί να γίνει ποτέ χώρα εθνικά ανεξάρτητη. Γι’ αυτόν τον λόγο και πέρα από κάθε πολιτική η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συμπαρίσταται ολόθερμα στον αγώνα των αγροτών μας.

Υπάρχει ΜΟΝΟ μια προοπτική αποτελμάτωσης της Ελλάδος, η οποία μπορεί να επιτευχθεί μόνο σε περίπτωση επιστροφής στο εθνικό μας νόμισμα, τη δραχμή και ονομάζεται ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ! Απόψεις και θέσεις για την ενδυνάμωση της εθνικής παραγωγής και οικονομίας, τις οποίες πρεσβεύει και διατυμπανίζει σθεναρά εδώ και χρόνια το Λαϊκό Εθνικιστικό Κόμμα Χρυσή Αυγή έχουν διατυπωθεί ήδη πολλές, δείτε περιληπτικά εδώ: http://www.xryshaygh.com/index.php/kinima/thesis και θα διατυπωθούν και στο μέλλον! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όμως πιστεύει πως το μέλλον της χώρας μας, διαγράφεται ζοφερό, όσο η συγκυβέρνηση των νενέκων, των εξωνημένων και των εθνοπροδοτών λένε “ΝΑΙ” σε όλα, 

αφού προηγουμένως έχουν απεμπολήσει κάθε περιθώριο ισχυρής πίεσης και διαπραγμάτευσης.
Θυμηθείτε τι έλεγε προσφάτως η Μέρκελ! Εκείνη που πίεζε να μετατρέψουμε τα ομόλογα σε διακρατικά ενυπόθηκα δάνεια: 

“Αν η Ελλάδα έφευγε από το ευρώ θα φεύγαμε όλοι”.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Βίντεο

Μόνιμα