Antistasi

“ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ” ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

01/12/2013

simaiers-syntagma58

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου. 

Ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη η μεγαλειώδης συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, στο Μοναστηράκι οι ακροαριστεροί αλήτες, τα παρακρατικά μιάσματα που πραγματοποιούσαν αντισυγκέντρωση ελέω κυβερνήσεως και κυρίου Δένδια, ξυλοκόπησαν έναν Κύπριο φαντάρο.

Γιατί στην χώρα της αστικής δημοκρατίας των κυρίων Σαμαρά και Βενιζέλου, μόνο η Χρυσή Αυγή έχει το ιδιαίτερο “προνόμιο”, όταν πραγματοποιεί συγκεντρώσεις, ή εκδηλώσεις, στο απέναντι οικοδομικό τετράγωνο, οι ακροαριστεροί εγκληματίες και συμμορίτες που στηρίζονται και καλύπτονται από σκιώδεις κοινοβουλευτικούς προστάτες, να πραγματοποιούν αντισυγκεντρώσεις.

Με αυτό τον τρόπο το άθλιο καθεστώς της ανθελληνικής κυβέρνησης εξυπηρετείται κατά δυο τρόπους.

Πρώτον παρεμποδίζεται η προσέλευση φίλων και οπαδών και δεύτερον και καλά με τον φόβο δημιουργίας επεισοδίων και καλά ματαιώνεται ή περιορίζεται η εκδήλωση.

Σε ποια άλλη πολιτισμένη χώρα του κόσμου ακούστηκε ποτέ η κυβέρνηση να παρεμποδίζει τις πολιτικές δραστηριότητες ενός νομίμως εκλεγμένου κοινοβουλευτικού κόμματος και να επιτρέπει την πραγματοποίηση αντισυγκεντρώσεων. Μόνο στις χώρες της υποσαχάριας Αφρικής συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις.

Έτσι λοιπόν τα τάγματα εφόδου της αστικής δημοκρατίας, αυτοί που κάνουν την “βρωμοδουλειά” για την κυβέρνηση, η οποία μέσα από το πρίσμα μιας άκρατης υποκρισίας και στο όνομα ενός ξύλινου καθωσπρεπισμού, δεσμεύεται από τις αρχές της δημοκρατίας, της ελεύθερης έκφρασης και του πλουραλισμού.

Όχι φυσικά πως τα πιστεύει, αλλά επειδή τα διακηρύσσει και τα προβάλει, πρέπει να δείξει, ότι και καλά τα τηρεί, γι αυτό επιστρατεύονται οι ακροαριστερές τρομοκρατικές συμμορίες οι οποίες δεν δεσμεύονται από τίποτα, αφού η κυρίαρχη ιδεολογία τους είναι η διασπορά τρόμου και καταστροφής, να πράξουν όλα αυτά που η άθλια κυβέρνηση διακαώς επιθυμούσε να πράξει, αλλά δυστυχώς αδυνατεί.

Στον σταθμό λοιπόν του Μοναστηρακίου, οι θρασύδειλοι συμμορίτες  είδαν επτά κοντοκουρεμένους που φορούσαν πολιτικά και θεωρώντας ότι είναι άνδρες της Ασφαλείας τους επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τον έναν.

Έλα όμως που οι επτά νεαροί, ήταν Κύπριοι φαντάροι μέλη της Εθνοφρουράς.

Γιατί δυστυχώς σε αυτό τον βασανισμένο και ταλαίπωρο τόπο, οι σαλτιμπάγκοι του κοινοβουλίου και τα έμμισθα ΜΜΕ, έφθασαν στο σημείο με την χυδαία και βδελυρή προπαγάνδα τους, εις βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος, να θέσουν υπό διωγμό, ακόμη και το μήκος της κώμης. Και εδώ φυσικά μιλάμε για ηθική αυτουργία και ευθύνη.

Διότι αντί το υποτιθέμενο σοβαρό και συγκροτημένο κράτος να απαγορεύσει και να εμποδίσει τις αντισυγκεντρώσεις  περιθωριακών και ταραχοποιών στοιχείων, για τους προαναφερόμενους λόγους τις επέτρεψε, με αποτέλεσμα οι αχρείοι και εντελώς πλέον αποθρασυθέντες ακροαριστεροί αλήτες να επιτίθενται σε ανυποψίαστους διαβάτες.

Αλλά ας χαίρονται και ας αγαλλιάζουν όσο ακόμη μπορούν. Η χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα και η Λαϊκή συμμετοχή, απέδειξε για μια ακόμη φορά αυτό που εδώ και λίγο καιρό αναφέραμε σε κάποιο από τα κείμενα μας.

Οι ημέρες του ανθελληνικού ξενόδουλου καθεστώτος και όλων των περί αυτού εμπλεκόμενων, έχουν πλέον περάσει σε αντίστροφη μέτρηση.

Το Εθνικιστικό ποτάμι, έχει πλέον ξεχυθεί ορμητικό και ασταμάτητο και θα σαρώσει στο πέρασμα του κάθε λογής σκουπίδι και κάθε τι σάπιο. Μετά την χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση όλοι αυτοί που υποδούλωσαν την Πατρίδα μας στα ξένα συμφέροντα και καταδίκασαν τον Ελληνικό Λαό να επιβιώνει σ’ ένα καθεστώς οικονομικής, κοινωνικής και πολιτισμικής αθλιότητας, θα έχουν έναν πολύ σοβαρό λόγο να χάσουν τον ύπνο τους. Μέχρι τώρα το Εθνικιστικό Κίνημα τους στοίχειωνε τις ημέρες, αλλά από  χθες θα τους στοιχειώνει και τις νύκτες.

Και ας μην βιαστεί να παρερμηνεύσει κάποιος γλοιώδης συκοφάντης και καλοθελητής τα λεχθέντα ερμηνεύοντας τα ως απειλές κατά της βιολογικής ύπαρξης.

Άλλωστε όπως έχει αποδειχθεί μέχρι σήμερα, οι μόνοι που δέχονται φραστικές απειλές που εκδηλώνονται σαφέστατα και αναίσχυντα ως απειλές κατά ζωής και μάλιστα από επώνυμα πρόσωπα, οι μόνοι που μέχρι στιγμής έχουν Μάρτυρες απλά στελέχη, θύματα της ακροαριστερής τρομοκρατίας, είναι οι Έλληνες Εθνικιστές.

Εμείς πάντα αναφερόμαστε σε πολιτικό τέλος και όχι σε βιολογικό, σεβόμενοι την ανθρώπινη ζωή και ύπαρξη, ως απαραίτητη προϋπόθεση της κοινωνικής αρμονίας.

Σήμερα ξημέρωσε μια μεγάλη ημέρα, μια ημέρα που σηματοδότησε την αρχή του τέλους των ανθελλήνων, των ριψάσπιδων και των δοσίλογων, με μια λέξη των δημίων της Πατρίδας μας.

Η Νίκη είναι δική μας!!!

Βίντεο

Μόνιμα