Antistasi

Εις Μνήμην των Εθνικιστών Συντρόφων

Η 1η Νοεμβρίου 2013, αποτελεί για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ημέρα ορόσημο της μακροετούς ιστορικής του διαδρομής. Μέχρι την ημέρα εκείνη, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή διεξήγαγε έναν άνισο Πολιτικό Αγώνα, απέναντι σε δυνάμεις υπέρτερες και κυρίως, δυνάμεις διεθνείς και εγχώριες οι οποίες διαθέτουν υπό τον έλεγχό τους μηχανισμούς επιβολής επί της λαϊκής θέλησης. Παρά ταύτα, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα προσέφερε στον Αγώνα για τον Λαό και την Πατρίδα ολάκερη την ενεργητικότητα, τον ενθουσιασμό και την μαχητικότητα των Γυναικών και των Ανδρών του.

 

Προσέφερε εθνικό έργο μέγα και συνάμα κοινωνικό έργο πρωτόγνωρο, το οποίο πρόσκαιρα ανακούφισε χιλιάδες εξαθλιωμένων από το Καθεστώς, συμπατριωτών μας. Προσέφερε επιπλέον στον σκληρό μα Δίκαιο Αγώνα, την παράνομη πολιτική δίωξη του Αρχηγού, δύο βουλευτών και πλήθους Συναγωνιστών μας, οι οποίοι βρίσκονται φυλακισμένοι από το Καθεστώς της κλεπτοκρατίας. Από την 1η Νοεμβρίου του 2013 όμως, οι σφαίρες των θρασύδειλων τρομοκρατών προσδίδουν την τελική διάσταση της προσφοράς του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών προς το  Έθνος: το Αίμα των Ηρώων και Μαρτύρων του για την Ελευθερία του Λαού και της Πατρίδος!

 

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, έχει πολλές φορές κατά το παρελθόν, γίνει στόχος της εγκληματικής δράσης των αριστεριστών τρομοκρατών. Βομβιστικοί μηχανισμοί έχουν κατ’ επανάληψη τοποθετηθεί και εκραγεί σε γραφεία και Τοπικές Οργανώσεις του Κινήματος σε όλη την επικράτεια, χωρίς ευτυχώς να προκαλέσουν θύματα. Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου όμως, το παρακράτος δεν ήθελε απλώς να στείλει μήνυμα εκφοβισμού, ήθελε όσο το δυνατόν περισσότερους νεκρούς Χρυσαυγίτες.

Το κλίμα για το τρομοκρατικό χτύπημα, το είχαν άλλωστε τεχνηέντως καλλιεργήσει από κοινού, η πολιτική ηγεσία του ραγιαδισμού και της ξενοκρατίας και τα δημοσιογραφικά ανδρείκελα της εξουσίας. Δεν τους έφταναν οι παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις της ηγεσίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, δεν είχαν αυτές το αποτέλεσμα που προσδοκούσαν στο ηθικό και τη συνείδηση του Ελληνικού Λαού. Ήθελαν αίμα, αίμα Εθνικιστών.

 

Ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μάνος Καπελώνης, έπεσαν στον Πολιτικό Αγώνα για την Ελευθερία του Ελληνικού Λαού και της Ελληνικής Πατρίδος! Έπεσαν για την Πατρίδα και τον Λαϊκό Εθνικισμό! Έπεσαν για τους Συντρόφους τους που βρίσκονταν εντός των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης αλλά και για όλους εκείνους που πλαισιώνουν τον Πολιτικό Αγώνα του Κινήματος στις τέσσερις άκρες της αγαπημένης μας Πατρίδος.

 

Το αίμα των Πεσόντων Συντρόφων μας, δεν θα πάει άδικα χαμένο. Θα ποτίσει το αιώνιο Δέντρο της Φυλής, θα δυναμώσει τις ρίζες του και θα δώσει νέα κλαδιά στον Αγώνα για την Ελευθερία. Η θυσία τους, δεν θα εμπνεύσει βεβαίως τους ριψάσπιδες, τους δειλούς και τους προσκυνημένους του εφησυχασμού και της καλοπέρασης. Θ’ αποτελέσει όμως οδηγό για τους Ζωντανούς, τους Αγωνιστές, τους Εθνικιστές του παρόντος και του μέλλοντος και η Μνήμη τους, σε αντίθεση μ’ εκείνη των δειλών δολοφόνων τους, θα παραμείνει Αιώνια.

Ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μάνος Καπελώνης, δεν ανήκουν στην κατηγορία εκείνων των νέων που βολεύτηκαν από το Καθεστώς της κομματοκρατίας. Εκείνων των νέων που αδιαφορούν για τα εθνικά και κοινωνικά δρώμενα και των οποίων τα ιδανικά περιστρέφονται γύρω από το υπέρμετρο γέμισμα της κοιλιάς και της τσέπης. Δεν ανήκουν μήτε σ’ εκείνους που αρνήθηκαν να μείνουν και να πολεμήσουν, φεύγοντας για μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό. Παρέμειναν και αγωνίστηκαν, αγωνίστηκαν μέχρι την ύστατη στιγμή για ένα Ιδανικό ανώτερο και ιερό, το Ιδανικό της Ελληνικής Ελευθερίας!

 

Ευθυτενείς και αγέρωχοι, με Περηφάνια και Τιμή, με την ανυπέρβλητη ικανοποίηση πως επιτέλεσαν εις το ακέραιον το Καθήκον προς την Πατρίδα και τον Λαό τους, χαμογελαστοί και με ψηλά το μέτωπο, έτσι θα εισέλθουν οι Εθνικιστές Σύντροφοι Καπελώνης και Φουντούλης στα Ηλύσια Πεδία! Κάτω από τις Μυρτιές θα σταθούν και θα καρφώσουν στο έδαφος, ο ένας Σύντροφος την Πορφυρή Σημαία με τον μαύρο Μαίανδρο και ο άλλος Σύντροφος την Γαλανόλευκη, πλάι στα Πολεμικά Λάβαρα των ΕΛΔΥΚάριων του 1974, των Πολεμιστών του 1940, των μαχητών που έφτασαν στο Σαγγάριο το 1921, των ανταρτών του Παύλου Μελά και του Μακεδονικού Αγώνα. Κι εκεί, κάτω από τις Μυρτιές, θ’ αφηγούνται στους Ήρωες Προγόνους ιστορίες από τον επικό Εθνικιστικό μας Αγώνα και θα στέκονται ισάξια πλάι στις τιτάνιες μορφές των Πολεμιστών του παρελθόντος.

 

Κι εμείς, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές που μείναμε να συνεχίσουμε τον σκληρό κι ανελέητο, μα καθ’ όλα δίκαιο Αγώνα, θα γνωρίζουμε πως σε κάθε μας πορεία, σε κάθε μας εκδήλωση, σε κάθε μας πολιτική δράση, θα βαδίζουν στο πλευρό μας, εκεί που κυματίζουν οι Σημαίες και εκεί που οι Δάδες φωτίζουν το σκότος της σκλαβιάς. Σε κάθε Εθνικό Προσκλητήριο, δεν θα λησμονήσουμε ποτέ τους δύο Εθνικιστές Συντρόφους!

 

Συναγωνιστής Γιώργος Φουντούλης: ΠΑΡΩΝ!

 

Συναγωνιστής Μάνος Καπελώνης: ΠΑΡΩΝ!

 

Ευάγγελος Καρακώστας

Βίντεο

Μόνιμα