Antistasi

Για  μία ακόμη  φορά γίναμε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς τραγωδίας δύο νέα παιδιά της Χρυσής Αυγής ο Μανώλης Καπελώνης και ο Γιώργος Φουντούλης -έχουν όνομα κύριε Μανδραβέλη- δολοφονήθηκαν O πολιτικός συρφετός, τα παρελκόμενα του και οι παρακεντέδες των ΜΜΕ(ξαπάτησης) φόρεσαν τις μαύρες πλερέζες της υποκρισίας και του φαρισαϊσμού και παίζουν τον θλιμένο. Για το “συνταγματικό τόξο” η νομιμότητα είναι κατ΄αποκοπή και ορίζεται αναλογα της πολιτικής συγκυρίας. Έβλεπα τους διάφορους εκπροσώπους του απο την ΝΔ, τον ΖΥΡΙΖΑ, την προοδευτική σάχλα και CIA “να καταδικάζουν” την δολοφόνια και η έκφραση τους μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια. Όταν η μάνα μου με ανάγκαζε να πιώ ένα κουταλάκι του εμετικού μουρουνέλαιου. Η τραγικές δολοφονίες  δεν είναι παρά το πεδίο η σκακιέρα που πάνω του παίζεται ένα άνοστο, ανίερο και βάρβαρο πολιτικό παιχνίδι εις βάρος και πάνω στο σώμα της πατρίδας μας.

Δύο άνθρωποι, κύριε Πρετεντέρη, είναι θύματα της μωρίας, της αγυρτείας, της διανοητικής αναπηρίας της Ελληνικής άρχουσας τάξης. Άρχουσα τάξη που επί 40 χρόνια αφήνει την “προοδευτική” τρομοκρατία να λυμαίνεται τα πανεπιστήμια,την εκπαίδευση, τον τύπο, να παραποιεί ή και να αντιστρέφει έννοιες, αλλά δεν παραλείπει να κάνει δώρα στον εαυτό της και να φροντίζει το μέλλον των παιδιών της.

Ο πολύς Αδωνις Γεωργιάδης με άφθονη οίηση, θράσος και ιταμότητα έγραψε στο Twitter, μετά τον θάνατο του Φύσσα, ότι ηθικοί αυτουργοί είναι οι ψηφοφόροι της ΧΑ. Κατά τον Αδώνιδα ηθικοί αυτουργοί είναι ο παπούς που τον παιδικό του φίλο έσφαξαν οι λαθροληστές, οι τυραγνισμένοι κάτοικοι του Άγιου Παντελεήμονα και της Κυψέλης….

Όχι ρε Άδωνι ηθικοί αυτουργοί για τον θάνατο του Φύσσα και την δολοφονία του Καπελώνη και του Φουντούλη  είναι η άρχουσα τάξη που εκπροσωπείς. Αυτή η άρχουσα τάξη που τώρα λέγεται “συνταγματικό τόξο”  και οι διάφοροι παρατρεχάμενοι της είναι οι ηθικοί αυτουργοί

ΝΔ: Παίζει ρόλο διακοσμητικό του πολιτικού σκηνικού, άκρως παθητικό. Κυριαρχείται από ανθρώπους με αποξεραμένους τους γεννητικούς αδένες της δράσης χωρίς ιδεολογία και πιστεύω. Όλα τα χρόνια της ύπαρξής της δεν έχει κατορθώσει να ψελλίσει ούτε απόπειρα κριτικού λόγου και έγκυρης αντίστασης στην ιδεολογική τρομοκρατία της Νεοταξίτικης αριστεράς. Κυριαρχούμενη από βαθιά συμπλέγματα μειονεξίας περιφέρεται στην πολιτική σκηνή σαν ηττοπαθής Λευκορώσος χωρίς πολιτικό αντίλογο, κριτική αντιπρόταση, διαφορετική εκδοχή, άλλη οπτική. Το κόμμα της ΝΔ είναι πολιτικά και κοινωνικά ανύπαρκτο, γιατί έχει κυριολεκτικά απορροφηθεί από την κυρίαρχη μόδα του αριστερισμού. Πανικοβάλλεται, κυριολεκτικά τρέμει και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να χαρακτηριστεί “ελληνοκεντρική”, “εθνικιστική”, “αντιδραστική”. Τα στελέχη της τρέχουν να υιοθετήσουν τη γλώσσα, τα κριτήρια, τις αξιολογήσεις της νεοταξίτικης αριστεράς. Τους κυβερνά πάντα ο φόβος μην προκαλέσουν δυσμένειες. Όλο αυτό το συνονθύλευμα που ακούει στο όνομα ΝΔ δεν έχει τίποτα δικό της να αντιτάξει στον ιδεολογικό μονόδρομο της κατεστημένης “προοδευτικής” ασυδοσίας γιατί δεν πιστεύει σε τίποτα, το πνευματικό της κενό είναι ολοφάνερο. Μικροί άνθρωποι, χωρίς αέρα, χωρίς καμιά πλατιά χειρονομία.

ΠΑΣΟΚ Από την στιγμή που ανέβηκε στην εξουσία το 1981 ισοπέδωσε την ελληνική κοινωνία “προς τα κάτω” στο χαμηλότερο επίπεδο λειτουργίας ποιοτικών κριτηρίων, επιβάλλοντας έναν βάναυσο αμοραλίστικο, μονοκομματικό καθεστώς. Ένα καθεστώς που τυράννησε την Ελλάδα και την ξεκούρδισε. Δεν σεβάστηκε τίποτα. Στο όνομα του λαού, αυτού του αφηρημένου πλάσματος, καταρράκωσε τους θεσμούς.

Σήμερα συμμετέχει σαν απόκομμα στην διακυβέρνηση και αντί ο πολιτικός του λόγος να είναι μεστός και ουσιαστικός έχει εκπέσει σε προσβλητική και της μέσης νοημοσύνης κενολογία, σε παιδαριώδεις κομπασμούς, κυριαρχούμενος από μία εξουσιαστική λογική στην υπηρεσία της Νέας Τάξης.

ΣΥΡΙΖΑ Τα πολιτικά του ζόμπι έχουν καλουπωθεί μέσα σε ιδεολογήματα και νεκρές πολιτικές οριοθετήσεις, αναμασώντας δογματικές θέσεις και επαναστατικές φράσεις όπως τα “συγκεκριμένα ποσά βίας” του Παπαδάτου-Αναγνωστοπουλου ή την “κινηματική βία” του Βέλτσου. Είναι ένα γρανάζι του συστήματος, ή ουρά της παγκοσμιοποίησης που λόγο αδράνειας το ονομάζουμε Αριστερά. Πρακτορεύει ασύστολα τον υπερεθνικό πλανητικό Μολώχ της Νέας Τάξης. Ανίκανο να δημιουργήσει, να εκφράσει την λαϊκή οργή, καλλιεργεί την καταστροφική μανία των μαζών οδηγεί τις πλάνες τους και ακολουθεί την αλήθεια της ιστορίας. Υποθάλπει συστηματικά την βία και την ασυδοσία. Ανοίγει την αγκαλιά του σε κάθε μορφή ακραίων τάσεων του κοινωνικού περιθωρίου ηρωποιώντας απερίφραστα κάθε κοινωνικό κατακάθι. Είναι το ζιζάνιο που τρέφεται από την βενζίνη των μολότοφ, ευφραίνεται από τους ήχους των εκρήξεων και ελπίζει στο χάος. Γιατί οι αιώνιοι έφηβοι του δεν έχουν ακόμη ενηλικιωθεί.

ΚΚΕ Οι νεκρόφιλοι του ΚΚΕ προσκυνάνε την μούμια του Λένιν, προσεύχονται στον Στάλιν και ονειρεύονται την επανάσταση. Έχουν φορέσει τα “ενάντια και κόντρα” που λειτουργούν σαν το πολιτικό τους Viagra. Κλεισμένοι μέσα στο κάστρο του Περισσού κινούνται από δωμάτιο σε δωμάτιο σαν υπνοβάτες μη έχοντας ξεπεράσει το παρελθόν τους. Σήμερα μετά τις δολοφονίες για να αποφύγει την ευθύνη καταφεύγει στην προσφιλή Λενινιστική σοφιστεία ότι υπαίτιος είναι πάντα κάποιοι άλλοι, κάποιοι ανώνυμοι προβοκάτορες.

ΜΜΣ(κοταδισμού) Προσφέρουν υπηρεσίες μεγαφώνου και όχι υπηρεσίες μικροφώνου. Δημοσιογράφοι παπαγάλοι, δημοσιογράφοι κόπανοι, δημοσιογράφοι τεντιμπόηδες, κορίτσια κομματικές γλάστρες παρέα με έκφυλους σαχλάκιδες με εξόφθαλμες τις κομματικές τους εξαρτήσεις καλλιεργούν την πλέον άγρια μισαλλοδοξία. Επιλέγουν τα σενάρια με πολύ προσοχή και κομματική πειθαρχία για να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη σε ότι είναι συμφερτικότερο στους κομματικούς τους νταβατζήδες.

Αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί του θανάτου του Παύλου, της δολοφονίας του Μανώλη και του Γιώργου. Αλλά πάνω από όλα ηθικοί αυτουργοί είμαστε εμείς οι ίδιοι.

Εμείς τους παραδώσαμε την εξουσία….. για ένα “κουστούμ”……

 

http://tabouri.blogspot.com/

 

Βίντεο

Μόνιμα