Antistasi

Το Ξίφος, η Πένα και η Πηγή της Γνώσης

Άσε τα λόγια και δράσε. Πυροβόλα πρώτα, και άσε τις ερωτήσεις για μετά. Αυτή είναι η οδός της αλήθειας!

Ο ισχυρισμός πως η Πένα είναι πιο δυνατή από το Ξίφος, αποτελεί ένα μεγάλο ψέμα. Η Πένα μπορεί να να εξαπατά, να χειραγωγεί και να κερδίζει την δύναμη της, βάζοντας άλλους να κάνουν την δουλειά της. Ενώ το Ξίφος έχει την αρρενωπή ιδιότητα να τέμνει δίχα τους γόρδιους δεσμούς που τυχαίνουν στο διάβα του, και να πετυχαίνει τον σκοπό του. Το Ξίφος είναι αγνό και αμετάβλητο σε αντίθεση με την Πένα, που είναι νεφελώδης και χωρίς υπόσταση. Η Πένα μπορεί να γράψει ένα πολύ ωραίο Σύνταγμα, αλλά πάντα θα βασίζεται στους ανθρώπους που κραδαίνουν τον Ξίφος, για να ισοπεδώσουν τους εχθρούς της. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Πένα, αλλά αυτο δεν θα σε κάνει περισσότερο Άνδρα. Μόνο το Ξίφος δύναται να το κάνει αυτό.

Η βία μπορεί να μην αποτελεί πάντα την βέλτιστη λύση, αλλά σίγουρα αποτελεί την καθοριστική. Η βία λύνει το εκάστοτε πρόβλημα άμεσα, σε αντίθεση με τις συναινετικές λύσεις, που βασίζονται ακριβώς, στην συναίνεση. Με την συναίνεση να αποτελεί ένα γυναικείο χαρακτηριστικό, βέβαια. Αλλά παρ’ όλα αυτά, το Ξίφος πρέπει να ξέρει να στοχεύει. Πρέπει να ξέρει από που έρχεται και που καταλήγει.

“Η Πίστη μπορεί να κινεί βουνά, αλλά μόνο η Γνώση τα βάζει στην σωστή θέση”

Για αυτό πρέπει να κατοχυρώσουμε την διάκριση μεταξύ λογικότητας και της αυθεντικής Σκέψης, από τον διανοουμενισμό και τον Ορθολογισμό. Ο διανοουμενισμός είναι μια μόδα, ένας πνευματικός αυνανισμός,  ο πόθος εύρεσης και επινόησης απόλυτων λύσεων χωρίς την παραμικρή υποψία προσωπικής εμπειρίας με το εκάστοτε πρόβλημα. Η Σκέψη, αντίθετα πηγάζει από συγκεκριμένη ρίζα, την κατανόηση της θέσης της εκάστοτε ύπαρξης στον κόσμο. Η λογικότητα αποτελεί μια ισορροπημένη και χρησιμοθηρική εκτίμηση του περιβάλλοντος. Αντίθετα ο Ορθολογισμός, αποτελεί την τοποθέτηση ενός νόμου επινοημένου από τον Άνθρωπο καθώς εκτιμούσε την Φύση, στην θέση του Φυσικού Νόμου. Αλλά, ούτε η λογικότητα ούτε και η Σκέψη αποτελούν υποκατάστατα της Γνώσης, που λειτουργεί ανεξάρτητα και από τις δύο. Αυτές αποτελούν απλά μια ικανότητα και εργαλεία ανάλυσης. Μια κοσμοθέαση που περιστρέφεται γύρω από αυτές σύντομα θα οδηγήσει στην απραξία. Την Πένα.

Η Δράση προέρχεται από τον Σκοπό, και ο Σκοπός από την Θέληση.

Αυτή θα είναι η εφαλτήρια βάση μας. Η Θέληση, έχτισε και γκρέμισε Αυτοκρατορίες. Κοιτώντας γύρω μας, αυτή είναι, καθώς και πάντα ήταν, η ακατάσχετη ορμή να κατακτηθούν τα πάντα. Να επιβληθούμε στην Φύση, και να την χρησιμοποιήσουμε σύμφωνα με την Θέληση μας, να γίνουμε Θεοί. Η ορμή προς κατάκτηση ήταν η Φλόγα στην ματιά κάθε Αυτοκράτορα, και όχι μόνο. Κάθε επιστήμων ή φιλόσοφου που έβαλε άλλο ένα πλίνθο ή έπλασε άλλη μια καμπύλη στο μνημείου του μεγαλείου, για να το θαυμάσουν οι μελλοντικές γενιές. Κοιτάζοντας πίσω στην αλληλουχία των πολιτισμών, αντιλαμβανόμαστε πως η θέληση-για-δύναμη, ήταν η πρωταρχική ορμή που τους έχτισε. Ο άνθρωπος πάντα προσδοκούσε στην δράση, αλλά η δράση δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς έναν Σκοπό. Ο Σκοπός του Ανθρώπου ήταν πάντα η Δύναμη, δύναμη πάνω στον άνθρωπο και πάνω στη Φύση, ως εκ τούτου μονοπώλιο του Μέλλοντος και στην γνώση για την πραγματική φύση της Ζωής. Αυτός ο υπέρτατος στόχος, γέννησε και γκρέμισε αυτοκρατορίες, και έγραψε την ανθρώπινη Ιστορία.  Αυτό μας χωρίζει από τα ζώα, παρ’ όλα αυτά μας διατηρεί σαν μια επέκταση του απείρου.

Για αυτόν το λόγο, ο μοντέρνος άνθρωπος, ο τελευταίος άνθρωπος, πρέπει να είναι ένας άνθρωπος της Δράσης. Είμαστε μια επέκταση της Φύσης, που την ουσία της, οι εχθροί μας προσπαθούν να την διαστρεβλώσουν και να την αφανίσουν. Είμαστε μέρος αυτών των Λεγεώνων, που παρήλασαν στο παρελθόν, κουβαλάμε το πολεμικό τους ήθος μέσα μας, στον υπέρτατο βαθμό. Έτσι πρέπει να είμαστε, για να ανταποκριθούμε στην Αποστολή που η μοίρα μας επιφύλαξε.

Η Ιστορία μας άφησε τα λείψανα της παλιάς εκείνης δίψας για δόξα και δύναμη. Μια ματιά ακόμα και στο ελάχιστο στοιχείο εκείνης της Ζωής, της ζωής του παλιού Πολιτισμού, κάνει το αίμα του μοντέρνου ανθρώπου να βράζει. Βλέπει ένα ζωγραφικό πίνακα, και μάλλον κατανοεί την ομορφιά που απεικονίζεται, και αντιλαμβάνεται ότι αυτή η ομορφιά πρέπει να υπάρξει και στην σημερινή πραγματικότητα. Θέλει την Δύναμη, αλλά έχει διδαχθεί να καταπιέζει αυτό το ένστικτο.

Γιατί; Δεν αξίζουμε το ίδιο πράγμα που αξίζαν και οι πρόγονοι μας; Δεν αξίζουμε μια αληθινή Πίστη, έναν αληθινό Σκοπό για να ζήσουμε και να πεθάνουμε για αυτόν;

Όχι, δεν μας το αναγνωρίζει το Σύστημα αυτό το δικαίωμα, και αυτή είναι η ομορφιά της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε. Είμαστε στα αλήθεια, οι τελευταίοι των Ανθρώπων. Αυτή είναι η τελευταία γενιά της Ευρώπης, υπό την έννοια ότι εξακολουθεί να είναι Ευρωπαϊκή. Πως θα αξιοποιηθεί αυτό, εξαρτάται από την Θέληση μας. Έχουμε ξεφύγει από την Παράδοση των Προγόνων μας, και αυτή είναι η μεγαλύτερη κατάρα μας, αλλά συνάμα και το δυνατότερο όπλο μας.

Έχουμε λησμονήσει για πάντα την παραδοσιακή Ευρωπαϊκή κοινωνία. Είμαστε μια επέκταση της, ναι, αλλά δεν είμαστε καθόλου το ίδιο με αυτήν. Έχουμε ξεχάσει της αρετές του Ηρωισμού και της αυθεντικής Κυριαρχίας, αλλά χάρις σε αυτό το γεγονός, μπορούμε να οικοδομήσουμε μια νέα σύλληψη της Ζωής.

Οι πρόγονοι μας έζησαν και πολέμησαν γενναία, αλλά παράλληλα ανόητα, για την υπεράσπιση αυτού του συστήματος που μας τυραννά. Αυτήν την κληρονομιά μας αφήσαν. Σε αυτήν την καταπιεστική, συγχυσμένη και κουρασμένη κοινωνία, είμαστε τόσο απεγνωσμένοι στο κυνήγι μας για Ζωή, όσο δεν ήταν κανείς Λαός στην Ιστορία. Κανείς Λαός δεν δίψασε για την Νίκη και τον Έλεγχο όσο εμείς, γιατί κανείς δεν τα στερήθηκε όσο εμείς. Για αυτό το λόγο ο τελευταίος άνθρωπος θα είναι απολύτως ανελέητος, χωρίς ίχνος οίκτου. Θα είναι πονηρός και συνάμα, τολμηρός. Του μέλλει να είναι ο Πολεμιστής, στην πιο καθαρή μορφή του.

Τι σημαίνει αυτό; Στερούμαστε το τσαγανό και το σφρίγος των παλαιότερων γενεών, που ποτίστηκαν με το Αίμα των εχθρών τους. Δεν υπήρξε κανείς πόλεμος, στον οποίον να μπορούσαμε να αποδείξουμε την Αξία μας. Αλλά δεν υπάρχει καμία δόξα στο να είσαι ένας στρατιώτης με ένα γιαταγάνι σφηνωμένο στην σπονδυλική σου στήλη. Με αυτήν την οπτική πρέπει να απαλλαγούμε από την κληρονομιά των πατεράδων μας, που είχαν το θράσος να απεμπολήσουν το αγαθό εκείνο που οι Αιώνες, τους χάρισαν.

Επίσης στερούμαστε την ικανότητα να παλέψουμε “για το καλό”, όπως κάποιοι πριν από μας, για να διατηρήσουμε την παλιά Τάξη στον νεωτερικό κόσμο. Ήταν χαμένη μάχη εξαρχής, και για μας τώρα δεν υπάρχει ηθικό καταφύγιο, μιας και πρέπει να γκρεμίσουμε ολοσχερώς την παλιά Τάξη για να είμαστε σε θέση να κτίσουμε εκ νέου μια καινούρια.

Αλλά σήμερα και δυστυχώς για εμάς, είναι αδύνατον να κοιτάξουμε γύρω μας και να μην δούμε κάτι που δεν είναι σάπιο, να μην προωθείται. Η νωθρότητα, η ομοφυλοφιλία και η προδοσία θεωρούνται κάτι θεμιτό και “προοδευτικό”, ενώ η αρρενωπότητα και ο Εθνικισμός λοιδορούνται διαρκώς. Έχουμε την ευθυκρισία να ξέρουμε για ποιους και γιατί πολεμάμε, και την γνώση πως πρέπει να είμαστε ψυχροί και ανελέητοι για την επίτευξη του Σκοπού μας. Αυτή η ευθυκρισία είναι και η μεγαλύτερη μας δύναμη.

Αυτή η ευθυκρισία, υπάρχει ακόμα και στα μυαλά των σκλάβων του Συστήματος. Η αλήθεια βρίσκεται μέσα τους, σαν ένα ζωικό ένστικτο. Αποστολή μας είναι να αφυπνίσουμε για άλλη μια φορά την ανθρώπινη ψυχή, να την κάνουμε να ξαναβρεί την θέληση της για δύναμη, και να εξαπολύσουμε την οργή της στον σύγχρονο κόσμο. Αυτό είναι υπηρεσία και συνάμα κυριαρχία. Υπηρεσία υπό την έννοια ότι αφοσιωνόμαστε στην Φυλή, τόσο στο παρελθόν της όσο και στο Μέλλον της και Κυριαρχία, υπό την έννοια ότι αντιλαμβανόμαστε αυτό το παρελθόν, και δημιουργούμε το μέλλον.

Ο Εθνικιστής οδηγεί διά του παραδείγματος. Η Δράση πρέπει να είναι ταυτισμένη με τον σύγχρονο άνθρωπο. Μόνο αφού κάποιος χαθεί, θα μπορέσει να βρει τον εαυτό του πραγματικά.

Απελευθέρωσε το μυαλό σου, και θα απελευθερώσεις τους κοντινούς σου.
Απελευθέρωσε τους Συντρόφους σου, και θα απελευθερώσεις μια Κοινότητα
Απελευθέρωσε την Κοινότητα και θα απελευθερώσεις έναν Λαό.

Ιεραρχία, Δύναμη, Υπερηφάνεια, αγάπη για το Έθνος και την Σημαία, σκληρή δουλειά, η κτήση νέας γης και η διάνοιξη νέων οριζόντων. Θα επαναστηλώσουμε αυτές τις αξίες στην καρδιά του Λαού μας. Εκεί είναι, που το Ξίφος μας θα κτυπήσει!

Αντεπίθεση

http://www.antepithesi.gr

Βίντεο

Μόνιμα