Antistasi

 

του Ευαγόρα Αχαιού

 

Η νέα υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Ζέτα Αιμιλιανίδου στην προχθεσινή της εμφάνισή στη Βουλή των Αντιπροσώπων της  Δημοκρατίας, είπε μεταξύ άλλων πως όταν ανέλαβε το Υπουργείο Εργασίας είδε “επιδόματα των τριών, τεσσάρων και πέντε χιλιάδων  ευρώ και για το συγκεκριμένο εκείνο μήνα υπήρχε και αίτημα για αποδέσμευση από τη Βουλή οκτακοσίων χιλιάδων  ευρώ για επιδόματα αλλοδαπών”.

 

Δεν ήμουν παρών στη Βουλή για να δω αν το ύφος της κ. Αιμιλιανίδου είχε έκπληξη από αυτά που ανακάλυψε και είδε ή αν τα λεχθέντά  της ήταν απλώς επιβεβαίωση όλων αυτών που εμείς εδώ, μέσω του Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης, πρώτοι και κατά αποκλειστικότητα είχαμε αποκαλύψει κατά τη διάρκεια της καταστροφικής διακυβέρνησης του “περήφανου κουμμουνιστή” κ. Δημήτρη Χριστόφια και της συναρπατζιάς του ΑΚΕΛ που τον λιβάνιζε.

 

Θέλω να υπενθυμίσω σε αυτούς που γνώριζαν την ύπαρξη της ιστοσελίδας του Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης και την παρακολουθούσαν,  καθώς και σε όσους δεν την ήξεραν πριν ή/και δεν έτυχε να διαβάσουν τα σχετικά άρθρα που είχαμε δημοσιεύσει για να μάθουν, πως για την ανεξέλεγκτη παραχώρηση της Κυπριακής υπηκοότητας, την αποδοχή του αιτήματος πολιτικού ασύλου και τις βασιλικές παροχές των οικονομικών οφελημάτων που δινόντουσαν απλόχερα στον κάθε τυχάρπαστο, αχαϊρευτο και παράνομα κουβαληθέντα συν γυναιξοί και τέκνοις αραπομουσουλμάνο, εγώ προσωπικά είχα πολεμήσει τον τότε μουσουλμανοπατέρα υπερυπουργό Εσωτερικών και δεξί χέρι του κ. Χριστόφια καθώς και την μουσουλμανοεργατομητέρα συνάδελφό του υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τα λεφτά που σκόρπιζαν από τα κρατικά ταμεία για να παρέχουν “ζωή χαρισάμενη” σε όλους τους πιο πάνω καθώς και στους Τουρκοκύπριους “αδελφούς”.

 

Η νυν υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, δεν μπόρει να πείσει κανένα πως βρέθηκε προ εκπλήξεως ή/και πως δεν γνώριζε για αυτά τα επιδόματα, εκτός φυσικά και αν ζούσε μόνιμα τα χρόνια της διακυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια εκτός Κύπρου!

Ασχέτως του ότι δεν ήταν μέλος της προηγούμενης κομμουνιστικής κυβέρνησης, δεν παύει να έχει και αυτή έμμεσα μερίδιο ευθύνης αφού σήμερα είναι μέλος της κυβέρνησης του κόμματος του κ. Νίκου Αναστασιάδη το οποίο όχι μόνο γνώριζε και ανέχτηκε αλλά ψήφιζε κι’ όλας τα σχετικά κονδύλια στον λεγόμενο “γουμά” του κ. Περδίκη καθ’ όλη τη διάρκεια  της πενταετούς διακυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια.

Δημόσια τότε, είχα θέσει με ανοικτή επιστολή μου κάποια ερωτήματα στον τότε υπουργό Εσωτερικών κ. Νεοκλή Συλικιώτη και στην υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Σωτηρούλα Χαραλάμπους, στα οποία όμως αντί να πάρω απάντηση πήρα “φιλικό μήνυμα” από κάποιους τρίτους για να “συνετιστώ” και να σταματήσω να είμαι εναντίον της κυβέρνησης.

 

Τα τότε ερωτήματά μου συνεχίζουν να είναι αναπάντητα και να αιωρούνται για τούτο και ζητώ από την κ. Ζέτα Αιμιλιανίδου να πείσει για τις “καλές της προθέσεις” δίνονταςμητς επαγγελ απαντήσεις  στα ερωτήματα μου, τα οποία είναι:

 

▪         Ο Goban Muhittin, ο Τούρκος έποικος, που άραξε στη Γεροσκήπου αφού κουβαλήθηκε από τα κατεχόμενα και του έδωσε την Κυπριακή υπηκοότητα την 5ην Ιουλίου 2010 (αρ. δελτίου ταυτότητος 05-0623357) ο τότε υπουργός Εσωτερικών κ. Νεοκλής Συλικιώτης, συνεχίζει να παίρνει και σήμερα στην Κύπρο της οικονομικής κρίσης του 2013 το ίδιο επίδομα των 1,213.60 Ευρώ που περιλάμβανε και επίδομα 400 Ευρώ για ενοίκιο οικίας που του έδινε η τότε υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Σωτηρούλα Χαραλάμπους;

 

▪         Ο Υ. Hasham, ο κουβαλητός αραπομουσουλμάνος, τότε αιτητής πολιτικού ασύλου, που πήρε επιταγή ύψους επτά χιλιάδων διακόσιων οκτώ Ευρώ και είκοσι-τριών cent, από την τότε υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Σωτηρούλα Χαραλάμπους, πήρε τελικά πολιτικό άσυλο και το “βασιλικό” του επίδομα συνεχίζει  να είναι το ίδιο και σήμερα στην Κύπρο της οικονομικής κρίσης του 2013;

 

▪         Ο . Shick Nidal, ο κουβαλητός αραπομουσουλμάνος που άραξε στη Γερμασόγια και πήρε την Κυπριακή υπηκοότητα (αρ. δελτίου ταυτότητος 000-5530173) από τον τότε υπουργό Εσωτερικών κ. Νεοκλή Συλικιώτη και μηνιαίο επίδομα από την υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Σωτηρούλα Χαραλάμπους  χιλίων εξακοσίων εξήντα επτά Ευρώ και είκοσι-ένα cent, που περιλάμβανε και πληρωμή δόσης δανείου πεντακόσια σαράντα δύο Ευρώ και σαράντα cent, συνεχίζει να παίρνει το ίδιο επίδομα; Tο δάνειό του το ξόφλήσαμε ή στην Κύπρο της οικονικής κρίσης του 2013 συνεχίζουμε να του πληρώνουμε δόση;

 

▪         H κουβαλητή από το Iράκ αραπομουσουλμάνα Hanan Abdalqader που της παραχωρήθηκε δωρεάν ιατροφαρμακευτική θεραπεία χιλιάδων Ευρώ για ασθένεια που κουβάλησε προίκα μαζί της και της δίναμε μηνιαίο επίδομα επτακοσίων σαράντα έξι Ευρώ και σαράντα επτά cent συνεχίζει και σήμερα στην Κύπρο της οικονομικής κρίσης του 2013 να παίρνει το ίδιο επίδομα και να έχει δωρεά τις ιατρικές μας (κρατικές και ιδιωτικές) υπηρεσίες στη διάθεσή της;

 

▪         O Abdal Mohammad, ο κουβαλητός αραπομουσουλμάνος που του έδωσε Κυπριακή υπηκοότητα  και δελτίο ταυτότητας 0005446546 ο τότε υπουργός Εσωτερικών κ. Νεοκλής Συλικιώτης,  που ενώ βρισκόταν εκτός Κύπρου κατά τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2010 του εστάλησαν ταχυδομικώς επιταγές μηνιαίου επιδόματος εξακοσίων πέντε Ευρώ  από την τότε υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Σωτηρούλα Χαραλάμπους, επέστρεψε πίσω στη “γη της επαγγελίας” και συνεχίζει να παίρνει και σήμερα στην Κύπρο της οικονομικής κρίσης του 2013 το μηνιαίο του επίδομα;

 

▪         O κουβαλητός αραπομουσουλμάνος  Abdul Hussain Mathkov, που ο τότε υπουργός Εσωτερικών κ. Νεοκλής Συλικιώτης του έδωσε Κυπριακή υπηκοότητα και δελτίο ταυτότητας 000-5599324 συνεχίζει και σήμερα στην Κύπρο της Οικονομικής κρίσης του 2013 να παίρνει εκτός του επιδόματος των βασικών αναγκών και πεντακόσια ενενήντα οκτώ Ευρώ και ένα cent “extra money” για να πληρώνει το ενοίκιο της βίλλας με την πισίνα που νοίκιασε για να λούζει την sexy κορμάρά της η χανούμισσά του;

 

Απαντήσεις και ενημέρωση για αυτά και πολλά άλλα τέτοιας φύσης ερωτήματα έπρεπε να δοθούν στη Βουλή των αντιπροσώπων.

Το ότι υπήρχαν και δίνονταν πολύ υψηλά επιδόματα στους αλλοδαπούς κ. Αιμιλιανίδου, το γνωρίζαμε.

Δεν περιμέναμε εσάς να μας το πείτε.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε και συνεχίζουμε να μη γνωρίζουμε είναι αν αυτά τα παράλογα επιδόματα των κουβαλητών αραπομουσουλμάνων συνεχίζουν και σήμερα ή αν μετά την αλλαγή της πολιτικής ηγεσίας του τόπου θα κοπούν.

Έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι, φτάνει να δείξετε διάθεση για να κάνετε την αλλαγή.

 

Να θυμάστε πως μέχρι στιγμής η μόνη αλλαγή που έκανε σε αυτό τον τόπο η κυβέρνησή την οποία υπηρετείτε, από την ημέρα ανάληψης της εξουσίας, ήταν η αλλαγή της ώρας.

 

Λάρνακα, Παρασκευή 26 Απρίλη 2013.

Βίντεο

Μόνιμα