Antistasi

 

Το ύστατο χαίρε απηύθυναν σήμερα χιλιάδες Έλληνες στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών στον ήρωα και απροσκύνητο Στρατηγό Νικόλαο Ντερτιλή. Στην εξόδιο ακολουθία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιάλειας, Αμβρόσιος. Ο Μητροπολίτης τόνισε πως ο Ντερτιλής ήταν ήρωας σαν τον Κολοκοτρώνη και τον Σωκράτη. “Ξέρω ότι τα ΜΜΕ θα με κατασπαράξουν και θα πουν ότι δεν επιτρέπεται να μιλάω. Αφού είχαν αποφασίσει τα ΜΜΕ πριν το αποφασίσω εγώ ότι θα τελέσω τη νεκρώσιμο ακολουθία, αποφάσισα να το κάνω”, είπε χαρακτηριστικά. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Συνεπαναστάτης του Στρατηγού, Θεόδωρος Θεοφιλογιαννάκος.

Φόρο τιμής απέτισε κλιμάκιο βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην τελευταία αναφορά του Στρατηγού, το οποίο έγινε δεκτό με ιδιαίτερη θέρμη από τους παρευρισκόμενους. Τα συνθήματα “Ελλάς – Ελλήνων – Χριστιανών”, “Λαός – Στρατός – Εθνικισμός”, “Αλήτες προδότες πολιτικοί” και “Δόξα και Τιμή στον Νίκο Ντερτιλή” δονούσαν την ατμόσφαιρα ως ύστατος αποχαιρετισμός στον ήρωα Στρατηγό. Κατά την διάρκεια της ταφής οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο.

Στρατηγός Ντερτιλής Νικόλαος: ΠΑΡΩΝ!

 

Προκλητικό Δελτίο Τύπου Σύριζα για την κηδεία του Στρατηγού Ντερτιλή

ΚΑΜΜΙΑ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ
ΚΑΜΜΙΑ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ

 Όταν το 2005 πέθανε ο Χαρίλαος Φλωράκης, ο οποίος είχε πολεμήσει εναντίον του Ελληνικού Στρατού, η τότε κυβέρνηση της Ν.Δ. είχε διατάξει να κυματίσουν μεσίστιες οι Σημαίες στα Στρατόπεδα! Σήμερα, που κηδεύτηκε ο Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής, ο οποίος σαν Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού είχε πολεμήσει εναντίον του Χαρίλαου Φλωράκη και των κομμουνιστών, όχι μόνο δεν κυμάτισαν μεσίστιες οι Σημαίες, αλλά δεν αποδόθηκε η παραμικρή τιμή σε έναν ξεχωριστό ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, ο οποίος είχε τιμηθεί για την πολεμική του δράση στο πεδίο της μάχης.

Στην κηδεία του Χαρίλαου Φλωράκη υπήρχε επίσης μαξιλαράκι με παράσημα και μετάλλια. Μόνο, που αυτά ήταν Σοβιετικά… Στην κηδεία του Στρατηγού Ντερτιλή, υπήρχε ένα μαξιλαράκι με παράσημα, τα οποία το ψευτορωμαίικο των φυγόστρατων περιφρόνησε πλήρως.

Φαίνεται πως όσο κι αν περνούν οι αιώνες, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν σε αυτόν τον τόπο. Ο Νικηταράς πέθανε ζητιάνος. Ο Αριστείδης εξορίστηκε, γιατί ήταν δίκαιος και ο Στρατηγός Ντερτιλής, που είχε πάρει λάφυρο τουρκικές σημαίες στο πεδίο της μάχης, έφυγε «χωρίς να υπάρχει» καν για το χάρτινο αυτό κοκοράκι (κατά Περικλή Γιαννόπουλο), που ονομάζεται ελληνικό (;) κράτος.

Οι τιμητές των πάντων από Μπαράκ Ομπάμα μέχρι Ρόζα Λούξεμπουργκ κι από Μάο μέχρι ΔΝΤ εσίγησαν για το γεγονός ότι χιλιάδες Έλληνες πατριώτες τίμησαν με την παρουσία τους τον Στρατηγό Ντερτιλή. Οι κάποτε υμνητές του Τσαουσέσκου και τα πρώην στελέχη του ΚΚΕ που υπήρξαν υμνητές του Στάλιν οργίστηκαν με την απόδοση σεβασμού σε έναν απροσκύνητο Ιδεολόγο της Εθνικής Ιδέας, ο οποίος πολέμησε αυτούς που ήθελαν να κάνουν την Ελλάδα Κούβα και αγωνιζόντουσαν για “ανεξάρτητη Μακεδονία – Θράκη” (Απόφαση 5ης Ολομέλειας ΚΚΕ).

Το θράσος τους αποτυπώνεται στο παρακάτω Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν: “Η μετατροπή της κηδείας Ντερτιλή σε χουντοσύναξη με πυροβολισμούς στον αέρα και επικήδειους μίσους κατά της δημοκρατίας είναι πλήρως συμβατή με την Χρυσή Αυγή και τη δράση της. Αυτό που είναι πέρα για πέρα απαράδεκτο είναι η συνενοχή της Πολιτείας, με την αστυνομία να παρακολουθεί αμέτοχη τους πυροβολισμούς και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να σιωπά επιδεικτικά μπροστά σε αυτήν την προκλητική γιορτή του μίσους. “.

 http://www.xryshaygh.com

Βίντεο

Μόνιμα