Antistasi

Γιορτή του Εθνικισμού, γιορτή της Ελλάδας που αντιστέκεται ήταν η σημερινή  παρουσίαση του υποψηφίου του Ε.ΛΑ.Μ Γεωργίου Χαραλάμπους.

Στην κατάμεστη αίθουσα δίπλα από το συρματόπλεγμα της κατοχής απέναντι από τα βρώμικα μούτρα το Αττίλα εξεπέμφθη  πολεμική ιαχή που ταξίδεψε στον αέρα πέρασε τα κράσπεδα του Πενταδάκτυλου και έφτασε μέχρι το Πέντε Μίλι. Εκεί που το 1974 αποβιβάστηκε ανενόχλητος ο εισβολέας με τον οποίο το ελεεινό Ζυριχικό κατεστημένο συναγελάζεται και από κοινού απεργάζονται τον αφελληνισμό και την τουρκοποίηση του Νησιού. Δεν θα προλάβουν όμως! Θα σπάσουν τα μούτρα τους στην εθνικιστική γροθιά μας!

Η ηλικία που κυριαρχούσε ήταν κάτω των τριάντα. Μάνες με τα βρέφη στην αγκαλιά τους προσήλθαν στο προσκλητήριο και εναπόθεσαν τις ελπίδες των βλασταριών τους στον Εθνικισμό και στην Νέα Ελλάδα που κτίζουμε. Οικογενειάρχης, που υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις έδωσε το παρόν του με χαραγμένο στην μπλούζα του το τιμημένο έμβλημα των ΛΟΚ και με την πενταμελή οικογένειά του, σύζυγο και παιδάκια, το ένα βρεφάκι στο παιδικό καροτσάκι, που κοιτούσε απορημένο με τα αθώα ματάκια του την κοσμοσυρροή που κατέκλυζε τον χώρο.

Οι συναγωνιστές πιστοί στο λάβαρο του Έθνους με αποφασιστικό βλέμμα έδιναν σιωπηρά την υπόσχεση: «όλα για την Ελλάδα μας».

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η παρουσία του πατέρα του Εθνομάρτυρα Σολωμού Σολωμού και αγωνιστών της ΕΟΚΑ  οι οποίοι υποδέχτηκαν με θέρμη τόσο τον Πρόεδρο του Κινήματος, όσο και τους Βουλευτές μας.

Ο υποψήφιος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, Γεώργιος Χαραλάμπους, ευχαρίστησε στην ομιλία του τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ και το πολιτικό συμβούλιο για την επιλογή του. Παρουσιάζοντας τις θέσεις του, οι οποίες θα βγάλουν την Κύπρο από τη δυσμενή θέση στην οποία έχει περιέλθει, ο Γιώργος Χαραλάμπους τάχθηκε κατά του μνημονίου, υποστήριξε τη σωστή εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων της Κύπρου, απαίτησε κατάργηση όλων των επιδομάτων που καταβάλλονται στους αλλοδαπούς και τους Τουρκοκύπριους και άμεση απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών, αντιμετώπιση της ανεργίας και διαγραφή χρεών με βάση κοινωνικά κριτήρια, σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Ο Γιώργος Χαραλάμπους γεννήθηκε στο χωριό Λύμπια το 1966 και έχει τρία παιδιά. Αποφοίτησε από την Τεχνική Σχολή Λευκωσίας και υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις της Εθνικής Φρουράς. Σήμερα διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση. Είναι μέλος του ΕΛΑΜ από της ίδρυσής του, το 2008.

Ο συναγωνιστής Λαγός σε μια σύντομη ομιλία, έδωσε το μήνυμα πως η Ελλάδα που θέλει η Χρυσή Αυγή έχει την Κύπρο ως αναπόσπαστο μέρος της.

Ο συναγωνιστής Κασιδιάρης έδωσε απαντήσεις σε όλους αυτούς που με ανακοινώσεις πολεμούσαν την επίσκεψη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο.

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και ανέφερε πως πρέπει να εργαστούμε σκληρά, για να επιτύχουμε. Επισήμανε πως ο αγώνας συνεχίζεται και πέρα από τις εκλογικές αναμετρήσεις, τονίζοντας πως οι Εθνικιστές θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό του δοκιμαζόμενου λαού.

 

Βίντεο

Μόνιμα