Antistasi

 

Στην φωτογραφία η αδελφή του εθνομάρτυρα Σολωμού Σολωμού με τους Συναγωνιστές Ιωάννη Λαγό και Ηλία Κασιδιάρη από την επίσκεψή της στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Περαστικά σας!

Με αφορμή την επίθεση της παλαιοκομματικής φαυλοκρατίας κατά της παρουσίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο

Σύμπασα η παλαιοκομματική φαυλοκρατία της Κύπρου εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά της παρουσίας στο Νησί των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Συναγωνιστών,  Ιωάννη Λαγού και Ηλία Κασιδιάρη.

Μεταξύ αυτών και το Κόμμα της προδοσίας και του εγκλήματος, το ξενοκίνητο άθυρμα της Αγγλοκρατίας, αρχικά, και του Σοβιετικού ιμπεριαλισμού, μετέπειτα, ανθελληνικό και τουρκόφιλο ΑΚΕΛ. Τολμά να μιλά το ΑΚΕΛ για σάπιες ιδεολογίες όταν το ίδιο μέχρι και σήμερα είναι διαπρύσιος εκφραστής της πιο σάπιας και εγκληματικής ιδεολογίας που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα, του Σοβιετομπολσεβικισμού, ο οποίος αιματοκύλισε τους λαούς της Σοβιετικής Ένωσης και τους υπόδουλους σ’ αυτή λαούς και ευθύνεται για σωρεία εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, τα οποία έχουν καταδικαστεί τόσο από διεθνή δικαστήρια όσο και εθνικά δικαστήρια της Ρωσίας. Ο Σοβιετομπολσεβικισμός, ο οποίος με τον Λένιν ηγήτορά του, συμμάχησε με τους Νεότουρκους του Καμάλ Αττατούρκ προκειμένου να εξαπολύσουν την γενοκτονία κατά του Ποντιακού Ελληνισμού και να επιφέρουν την καταστροφή στον Ελληνισμό της Μικρασίας.

Μιλά το ξενοκίνητο ΑΚΕΛ για το πραξικόπημα της Χούντας, που δήθεν έφερε τους Τούρκους, νομίζοντας ότι απευθύνεται σε λοβοτομημένα Εδονόπουλα, όπως είναι ο συρφετός που το ακολουθεί. Το ξενοκίνητο ΑΚΕΛ, σε σχέση με τα γεγονότα του Πραξικοπήματος και Τουρκικής εισβολής είναι ήδη καταδικασμένο στη συνείδηση της πλειοψηφίας του Κυπριακού Ελληνισμού για τον βρωμερό υπονομευτικό ρόλο που έπαιξε  κατά της παρουσίας της Ελληνικής Μεραρχίας στην Κύπρο, για την καλλιέργεια του ανθελληνισμού και την αμέριστη στήριξη προς τον, αρχικά εχθρό του, Μακάριο, ο οποίος με τις παρακρατικές συμμορίες του και τον απηνή διωγμό παντός ενωτικού στοιχείου, δίχασε τον Κυπριακό λαό  και οδήγησε τον τόπο σε εμφυλιοπολεμικό σπαραγμό, που  αποκορύφωμά του ήταν το πραξικόπημα.

Όσο για την Τουρκική εισβολή, αυτή σχεδιάστηκε στις αίθουσες των ανακτοβουλίων των Παρισίων και του Λονδίνου προκειμένου να ανατραπεί ο Ιωαννίδης, να επανέλθουν οι «δημοκράτες-εθνοσωτήρες»  και να αποτραπεί το σχέδιο εξόρυξης του Ελληνικού πετρελαίου στο Αιγαίο αλλά και να διασωθεί ο θρόνος του Μακαρίου από τον κίνδυνο της Ένωσης. Προς τούτο και η κατάπτυστη ομιλία του στο Συμβούλιο Ασφαλείας  των Ηνωμένων Εθνών στις 19 Ιουλίου 1974, κατόπιν συμφωνίας με τον τότε Άγγλο Πρωθυπουργό, όπως επιβεβαιώνουν και οι πρόσφατες αποκαλύψεις των αρχείων του Foreign Office. Αυτούσια την ομιλία Μακαρίου επανέλαβε εξάλλου και o Χριστόφιας, στην  προ διετίας γελοία εμφάνισή του, στο ίδρυμα Brookings.

Κοασμούς κατά της επίσκεψης των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής εξεφώνησε και η ΕΔΕΚ. Για την ΕΔΕΚ δεν χρειάζεται να γράψουμε οτιδήποτε, εφ όσον για το ρουσφετολογικό αυτό μόρφωμα έχουμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο μας, λαμβάνοντας αφορμή από την ανακοίνωση που εξέδωσε τότε η ΕΔΕΚ κατά των δηλώσεών της Χρυσής Αυγής για το Πολυτεχνείο (https://antistasi.org/?p=28723 και http://ethnikolaikometwpo.blogspot.com/2012/11/blog-post_4231.html) .

Ανακοίνωση κατά της παρουσίας των Συναγωνιστών μας εξέδωσε και ο περιπλανώμενος πολιτικάντης της Κυπριακής πολιτικής σκηνής, Γ. Λιλλήκας. Θέλοντας προφανώς να αποσείσει τη σε βάρος του Ακελική κατηγορία περί σύμπλευσης με την ακροδεξιά, αυτός ο επιφανής εκπρόσωπος του πλέον παρασιτικού τμήματος της ντόπιας πλουτοκρατίας, δηλαδή του χρηματιστηριακού κεφαλαίου, εξαπολύει επίθεση κατά των εθνικιστών ενδεχομένως γιατί πιστεύει ότι η αυτόνομη κάθοδος του ΕΛΑΜ στις προεδρικές εκλογές του στερεί ψήφους. Βεβαίως η θεώρηση αυτή του εν λόγω θλιβερού πολιτικάντη είναι τόσο ρηχή όσο και οι λοιπές προχειρολογίες του, τις οποίες εμφανίζει ως περισπούδαστες πολιτικές απόψεις. Οι εθνικιστές ουδέποτε θα ψήφιζαν αυτόν τον πολιτικό ανεμόμυλο. Θα τον ψήφιζαν και τον ψηφίζουν αφελείς εθνικόφρονες ακροδεξιοί, οι οποίοι δίνουν βάση στο πολιτικό του κατασκεύασμα περί δήθεν αντίθεσής του στη Διζωνική Ομοσπονδία και συγκατάνευσή του στη Διπεριφερειακή Ομοσπονδία. Παραβλέπουν το γεγονός ότι στο βιβλίο του, που αποτελεί και το μανιφέστο του, εκφράζει ταυτόσημες απόψεις με τον ολετήρα Αναστασιάδη περί χαλαρής ομοσπονδίας. Για όλους τους μη αδαείς είναι πασιφανές ότι οποιαδήποτε μορφή ομοσπονδίας στην Κύπρο, άσχετα με τ’ όνομά της, είναι συνυφασμένη με τη διχοτόμηση. Γι’ αυτό και πριν το 1974 ο όρος «ομοσπονδία» ταυτιζόταν με τον όρο «διχοτόμηση». Είναι λοιπόν σαφές ότι ο εν λόγω πολιτικάντης,  επιζητώντας εθνικιστικούς ψήφους, ψάρευε σε θολά νερά. Οι εθνικιστές παραμένουν και θα παραμείνουν αταλάντευτοι και αδιάλλακτοι εχθροί του συνόλου του φαυλοκρατικού Ζυριχικού  νεοκυπριακού κατεστημένου, του οποίου  ο Λιλλήκας αποτελεί επιφανή εκπρόσωπο. Κατανοούν ωστόσο τον Λιλλήκα διότι γνωρίζουν ότι «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

Και κάτι για τους ψευδοοικολόγους, οι οποίοι και αυτοί καταδίκασαν την παρουσία των Ελλαδιτών βουλευτών. Αυτοί έχουν κάθε λόγο να αντιτίθενται. Αφ’ ενός μεν διότι αναδεικνύονται στο προσκήνιο οι γνήσιοι οικολόγοι-φυσιολάτρες, δηλαδή οι εθνικιστές, και τους χαλούν τη μανέστρα, αφ’ ετέρου διότι οι εθνικιστές στέκονται στον αντίποδα των ιδεολογημάτων τους περί πολυπολιτισμικής κοινωνίας και συναφών φαιδρών. Αγνοούν ότι πρώτιστη αρχή της οικολογίας είναι η  βιοποικιλότητα, δηλαδή η επιβίωση των ομοειδών ποικιλιών και οι ομοειδείς ποικιλίες στην ανθρωπότητα δεν είναι τίποτα άλλο παρά οι ανθρώπινες φυλές τις οποίες οι ψευδοοικολόγοι πολεμούν με το ιδεολόγημα της πολυπολιτισμικότητας.

Οδυσσέας Διομήδους και Παναγιώτης Κλεοβούλου 

Βίντεο

Μόνιμα