Antistasi

Δημοσιεύτηκε προσφάτως στον τύπο επιστολή της κ. Λήδας Κουρσουμπά, Επιτρόπου  Προστασίας του Παιδιού, προς το Υπουργείο Παιδείας με την οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ ζητούσε, προκειμένου να παταχθεί το υποτιθέμενο φαινόμενο της ομοφοβίας εις τα σχολεία, να επιτραπεί η επίσκεψη στα εκπαιδευτικά ιδρύματα μας, ομοφυλόφιλων ατόμων οι οποίοι να συζητούν και να αναλύουν τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις.

Η πιο πάνω εξωφρενική πρόταση φέρνει ξανά στο προσκήνιο το φθοροποιό ρόλο των διαφόρων «Επιτροπάτων» και λοιπόν δήθεν ανεξάρτητων αρχών τις οποίες επέβαλε στο λαό μας η Παγκοσμιοποίηση, με τους υψηλά αμοιβόμενους υπαλλήλους, τα αυτοκρατορικά προνόμια και τις ανεπάρκειες τους. Τα «Επιτροπάτα» αυτά τα οποία προστατεύουν τα ανθρώπινα δικαιώματα στην πραγματικότητα δεν αποτελούν παρά ένα πολυορκητικό κριό της νέας τάξης πραγμάτων για τη διάλυση του συνεκτικού ιστού των κοινωνιών και την επιβολή της δικτατορίας του πολιτικώς ορθού.

Στόχος όλων αυτών των κακόφημων «Επιτροπάτων» είναι οι παραδοσιακές αξίες του λαού μας και ιδίως οι παγκόσμιες θρησκευτικές, εθνικές και κοινωνικές αξίες. Για το λόγο αυτό αναγορεύονται προστάτες κάθε μίας συλλογικότητας η οποία διασαλεύει την κοινωνική συνοχή και την  έννομη τάξη και απειλεί τα χρηστά ήθη του λαού μας. Όπως π.χ. δήθεν πολιτικοί πρόσφυγες, λαθρομετανάστες, περιθωριακές κοινωνικές ομάδες με παρεκκλίνουσα συμπεριφορά.

Στα πλαίσια αυτά δεν διστάζουν να πάρουν θέσεις οι οποίες προκαλούν το δημόσιο αίσθημα όπως είναι η προαναφερόμενη θέση του γραφείου της κας Κουρσουμπά και η προ μηνών θέση της Επιτρόπου Διοικήσεως περί γάμου των ομοφυλοφύλων. Με το στοχευμένο αυτό ορυμαγδό θέσεων τα διάφορα «Επιτροπάτα» επιχειρούν μια βίαιη προσαρμογή της κοινωνίας στις επιταγές της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων ούτως ώστε να μεταβληθούν οι εθνικά ομοιογενείς κοινωνίες μας σε άμορφους πολτούς μαζανθρώπων .

Αρωγός στην ανίερη αυτή μεθόδευση είναι τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και οι λειτουργοί τους, τα οποία μη διστάζοντας να προβάλουν κάθε εξοργιστική πρόταση των «Επιτροπάτων» αυτών αλλά και να λοιδωρήσουν κάθε φωνή αντίστασης, βάζουν και αυτά το λιθαράκι τους στην προσπάθεια εξαχρείωσης της κοινωνίας και απομάκρυνση της από τη φυσική της οδό, στην οποία δεν παραλείπουν να σερβίρουν με την σέσουλα διάφορα τηλεσκουπίδια μεταξύ των οποίων και ψευδοαναλύσεις περί ισότητας κ.ά.

Επωδός και των δυο, «Επιτροπάτων» και ΜΜΕ είναι ο λεγόμενος αντιρατσισμός και οι διάφορες κίβδηλες διακηρύξεις ψευδεπιγραφής προοδευτικότητας έτσι ώστε να ταυτίσουν την υγιή πατριωτική και φυσική αντίδραση με φαινόμενα μισαλλόδοξα και καταδικαστέα και να δημιουργήσουν στις λαϊκές μάζες ενοχές, οι οποίες θα τις φέρουν σε κατάσταση αδράνειας και αδυναμίας να αντιδράσουν στις μεθοδεύσεις που εξυφαίνονται σε βάρος τους.

Το ΚΕΑ έχοντας υπόψιν τα πιο πάνω θεωρεί ότι αποτελεί πλέον εθνικό έγκλημα η συνέχιση της λειτουργίας των φθοροποιών «Επιτροπάτων» και γι΄αυτό προτείνει την άμεση κατάργηση τους, με πρώτο βήμα την ακύρωση των κονδυλίων που προορίζονται γι΄αυτά στον τρέχοντα προϋπολογισμό.

Όσον αφορά το θέμα των τυχόν διακρίσεων στους χώρους των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων μας, σε βάρος παιδιών με τυχόν διαφορετικό γενετήσιο προσανατολισμό αρμόδιοι για την επιβολή της τάξης, και την προστασία  και την ψυχολογική στήριξη  των παιδιών αυτών, είναι οι εκπαιδευτικοί και οι εντεταλμένοι ειδικοί Σύμβουλοι του Υπουργείου Παιδείας  και όχι τα άτομα που προτείνει η κυρία Λήδα Κουρσουμπά  τα οποία είναι παντελώς αναρμόδια.

Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης (ΚΕΑ) Κύπρου

Βίντεο

Μόνιμα