Antistasi


Στις εκλογές της 6ης Μαΐου του τρέχοντος έτους ο Ελληνικός λαός αποφάσισε να στείλει στη Βουλή το εθνικιστικό κόμμα «Χρυσή Αυγή» με το εκπληκτικό ποσοστό 7%. Δηλαδή περίπου μισό εκατομμύριο  Έλληνες ψήφισαν Χρυσή Αυγή.

Ωστόσο από την επαύριο της εισόδου της Χρυσής Αυγής στη Βουλή όλοι οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι  έπαθαν ΑΜΟΚ και ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ. Και η εμπάθειά τους επιτάθηκε ιδιαίτερα μετά τη δικαιολογημένη σφαλιάρα του Ηλία Κασσιδιάρη στην καλοταϊσμένη παρειά της Λιάνας Κανέλλη, αυτής της προαγωγού της δήθεν ελληνοτουρκικής φιλίας, η οποία βραβεύθηκε κιόλας από τους Τούρκους, για τις επιδόσεις της στον τομέα αυτό. Η θρασύτατη αυτή κυρία, η οποία πέραν από τις  ιδιαιτερότητές της,  έχει την απαίτηση να βρίζει με τον πλέον χυδαίο τρόπο και να βαρά χαστούκια και ο αποδέκτης αυτής της συμπεριφοράς να την υφίσταται χωρίς να αντιδρά!  Βέβαια μετά τη σφαλιάρα  έβαλε την ουρά στα σκέλη και γυροφέρνοντας τα κανάλια κλαψουρίζει για  τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η  δημοκρατία τους. «Τέτοιοι ομορφάντρες κάνουν κακό στη δημοκρατία» δηλώνει χαρακτηριστικά!

Επί του θέματος τώρα! Οι προαγωγοί λοιπόν του συστήματος και της διαφθοράς, δημοσιογράφοι, οι υμνητές της δήθεν δημοκρατίας και του κλεπτοκρατικού συστήματος  του κοινοβουλευτισμού ξιφουλκούν καθημερινά κατά της  Χρυσής Αυγής. Άνοιξαν το μπαούλο της Ιστορίας και ξέθαψαν τους Ναζί, τους φασίστες, το αυγό του φιδιού, τα εγκλήματα πολέμου, τον Χίτλερ και ότι άλλο έχει ξεχάσει η Ιστορία! ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΘΗΚΑΝ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ενοχλήθηκαν. Όμως δεν ενοχλήθηκαν που στην ακριτική Θράκη εκλέγηκαν μουσουλμάνοι, δηλαδή, Τούρκοι Βουλευτές, με τα ξεπουλημένα ελληνόφωνα κόμματα. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ. Τους πείραξε το 7% της Χρυσής Αυγής! Η Χρυσή Αυγή δεν είχε κανένα υποψήφιο μουσουλμάνο. Για τους μουσουλμάνους Βουλευτές δεν είπαν κουβέντα. Για το ότι η Θράκη, η Ελληνικότατη Θράκη, από αρχαιοτάτων χρόνων κινδυνεύει να γίνει τούρκικη ΔΕΝ είπαν κουβέντα. Γιατί; Ποίος είναι άραγε ο ρόλος ορισμένων δημοσιογράφων και τι συμφέροντα εξυπηρετούν; Δεν ασχολήθηκαν που στην Ελλάδα της μεταπολιτεύσεως τα δύο τελευταία χρόνια έχουν αυτοκτονήσει τρεις χιλιάδες αδέλφια μας Έλληνες εξαιτίας της οικονομικής εξαθλίωσης που οδήγησαν τα δύο καθεστωτικά κόμματα της πλουτοκρατίας Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ. Δεν είπανε κουβέντα γι’ αυτό παρά τους ενόχλησε το 7% της Χρυσής Αυγής.

Δεν είπανε κουβέντα και δεν ενοχλήθηκαν που η Ελλάδα έγινε η χώρα παράδεισος για 3 εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Οι ηρακλείς της κλεπτοκρατίας  και του αφελληνισμού, δημοσιογράφοι δεν λεν κουβέντα  για τις ευρωπαϊκές στατικές που λένε ότι οι Έλληνες σε λίγα χρόνια θα είναι μια θλιβερή μειοψηφία μέσα στην ίδια τους την πατρίδα όπου οι λαθρομετανάστες όχι μόνο θα είναι πλειοψηφία στην Ελλάδα, αλλά με τα δικαιώματα που θα έχουν αποκτήσει θα έχουνε ισχυρή εκπροσώπηση στην «Ελληνική» Βουλή. Κουβέντα για όλα αυτά οι λαλίστατοι προστάτες της δημοκρατίας.

Δεν ενοχλήθηκαν που κάθε μέρα οι λαθρομετανάστες σκοτώνουν Έλληνα για 5 – 10 ευρώ. Ούτε λέξη για όλα αυτά. Δεν ενοχλήθηκαν που οι νέοι πεθαίνουν από τα ναρκωτικά, δεν ενοχλήθηκαν που πάνω από 1 εκατομμύριο αδέλφια μας έλληνες είναι άνεργοι και ενοχλήθηκαν με το “αβγό του φιδιού” που έσπασε και πήρε 7%!

Πρέπει να ξέρουν ότι το αληθινό αυγό του φιδιού δεν είναι η Χρυσή Αυγή, αλλά αυτό το άθλιο και ξενόδουλο καθεστώς της μεταπολιτεύσεως που οδήγησε τον ελληνικό λαό στο χάος και στην εξαθλίωση. Που κατήντησε την Ελλάδα περίγελο ακόμα και της τριτοκοσμικής Αλβανίας. Που κατήντησε την Ελλάδα πρώτη σε διαφθορά. Και όχι μόνο λένε ψέματα οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι, αλλά μας παρουσιάζουν τον Αλέξη Τσίπρα και τον Αντώνη Σαμαρά ως σωτήρες και εθνικούς κυβερνήτες. Παρουσιάζουν τον Αλέξη Τσίπρα ως σωτήρα! Ποιον; Τον Τσίπρα τον  άθεο και εθνομηδενιστή! Αυτό το τσουτσέκι, που πριν από κάποιους μήνες έκαιγε με τους άπλυτούς του την Αθήνα! Παρουσιάζουν τον Αντώνη Σαμαρά ως σωτήρα!  Τον αστράτευτο Σαμαρά και το αγαπημένο παιδί της λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Βεβαίως και τα γνωρίζουν όλα αυτά, αλλά δεν τολμάνε να λένε την αλήθεια. Διότι είναι δούλοι του συστήματος.

Έπαθαν αμόκ με τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στο Δίστομο και στα Καλάβρυτα. Γιατί όμως πήρε τόσο μεγάλο ποσοστό στις δύο αυτές μαρτυρικές πόλεις η Χρυσή Αυγή; Διότι ο ελληνικός λαός δεν ταυτίζει τους  έλληνες εθνικιστές με τους γερμανούς ναζί!

Οι δημοσιογράφοι δυστυχώς είναι οι προαγωγοί του χρεοκοπημένου συστήματος! Μετά τη σωτήρια για το Έθνος σφαλιάρα του Κασσιδιάρη (το χέρι του ν’ αγιάσει, όπως λέει και η, άλλοτε σοσιαλίστρια, γιαγιά μου) οι τυφλοί δημοσιογράφοι είδαν, στην φαντασία τους, την πολυπόθητη γι’ αυτούς πτώση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής! Τυφλοί, θεόστραβοι είναι! Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής μετά την ιστορική σφαλιάρα ξεπετάχτηκαν στα ύψη! Το λέει και η δημοσκόπηση που αναρτούμε παραδίπλα! H ελεεινή κοινοβουλευτική δημοκρατία της αναξιοκρατίας, της διαπλοκής, της μίζας, της οικονομικής εξαθλίωσης  και της ξενοδουλείας αργοψοφάει!

Γεώργιος Δέγλερης

Μέλος Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης

Κύπρος

Βίντεο

Μόνιμα