Antistasi


” Στα Τζουμέρκα θα βρείτε σπόρο..”
Δυσνόητη και ανερμήνευτη παραμένει η αναφορά του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού , στα ονειρικά Τζουμέρκα.

Περιμένει την εκπληρωση της η προφητεία σε κάποια χρονο κοιτίδα του μέλλοντος.

Σ` ένα μέλλον στο οποίο η φυλακή μας , εκτός των άλλων θα μας στερεί ΚΑΙ τη δυνατότητα της αναπαραγωγής και διατήρησης των σπόρων.

Πόσο μακρινό είναι αυτό το μέλλον ;

Mήπως η καθημερινή αγωνία για τις βιοτικές ανάγκες και η πνευματική αδιαφορία έχουν μολύνει και αμβλύνει τη σκέψη μας;

Mήπως δεν ανήκουμε στους ” συνετούς που θα εννοήσουν ” ;

” Υποκριτές ! Τα σημάδια του ουρανού και της γής ξέρετε να τα διακρίνετε. Πως δεν ξέρετε να διακρίνετε τα σημάδια των καιρών” ;

( Λουκά ΙΒ 56 κ Ματθαίου ΙΣΤ 3 ).

Το νομοθετικό συρματόπλεγμα υψώνεται με γοργούς ρυθμούς σε Ευρώπη κι Αμερική , και στο στόχαστρο βρίσκεται ο πρώτος κρίκος στην αλυσίδα της τροφής. Ο ΣΠΟΡΟΣ !

Με την διάβρωση και εξαφάνιση της ποικιλότητς του , και την σταδιακή απαγόρευση της παραγωγής και της αναπαραγωγής του.

Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΠΟΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΕΙ , είναι μέρος του τελετουργικού της πιο οργιαστικής σατανιστικής τελετής των αιώνων.

Αλήθεια έχουμε σκεφτεί πόσοι από εμάς γνωρίζουμε να διακρίνουμε τα είδη των σπόρων , τη συλλογή τους , τη συντήρησή τους , την καλλιέργειά τους , την εποχή κατά την οποία γίνονται όλα αυτά ;

EXOΥΜΕ ΦΥΤΕΨΕΙ , ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ;

Ας δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στην είδηση που ακολουθεί κι ας πράξουμε αναλόγως.

………………………………………………………………………..

Απαγόρευση καλλιεργειών από Ε.Ε. Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Από το blog Αναβάσεις : Φτάσαμε και σ’ αυτό το σημείο. Δεν έχεις το δικαίωμα να φυτεύεις ότι χρειάζεσαι στο δικό σου χωράφι! Το πρόστιμο όπως θα διαβάσετε είναι 1200€ /στρέμμα, για 10 στρέμματα σημαίνει 12.000/έτος, και μετά διπλασιάζεται!  Αν δεν έχεις να τα πληρώσεις …

Συνδυάστε το με τον νόμο περί τσιπαρίσματος όλων των οικόσιτων ο οποίος είναι ενεργός και αναμένει … και τότε θα δούμε που ακριβώς βρισκόμαστε.

Σε πλήρη εξέλιξη η Παγκόσμια (Δια)Κυβέρνηση.

Σε περιπέτειες έχουν μπει 500 περίπου αγρότες στην Ηλεία (όπως αποκάλυψε με πρωτοσέλιδο άρθρο της η εφημ. ΠΑΤΡΙΣ) έπειτα από την αυστηρή εντολή- οδηγία που δόθηκε από την Ευρωπαική Ένωση στην χώρα μας ότι κάτοχοι αμπελοτεμαχίων που έχουν φυτευθεί δίχως αντίστοιχο δικαίωμα φύτευσης μετά την 31η Αυγούστου 1998, δεν νομιμοποιούνται και υποχρεούνται να τα εκριζώσουν.

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομία έχει ήδη ενημερώσει τους δήμους για το θέμα ζητώντας να κληθούν οι αγρότες- αμπελουργοί πριν βρεθούν προ εκπλήξεως με τα τσουχτερά πρόστιμα.
Η Δ/ντρια της υπηρεσίας Μπέκυ Σπυροπούλου ερωτηθείς χθες για το θέμα που έχει ανακύψει επεσήμανε ότι τα εξής: «Για όλα τα αμπελοτεμάχια που είναι φυτευμένα με οινοποιήσιμες ποικιλίες πρέπει να έχει εκδοθεί από την Υπηρεσία σχετική άδεια. Εάν φυτευθεί οινάμπελος χωρίς άδεια θα εκριζώνεται.

Οι κάτοχοι αμπελοτεμαχίων που έχουν φυτευθεί δίχως αντίστοιχο δικαίωμα φύτευσης μετά την 31η Αυγούστου 1998, δεν νομιμοποιούνται και υποχρεούνται να τα εκριζώσουν με ίδια δαπάνη.
Στην περίπτωση επισημαίνει που δεν προβούν στην εκρίζωση αμέσως, επιβάλλεται χρηματική ποινή 1.200 ευρώ/στρέμμα που ισχύει για ένα έτος από την ημερομηνία κοινοποίησης του προστίμου μετά την παρέλευση του οποίου διπλασιάζεται, εφόσον η παράνομη φυτευμένη έκταση συνεχίζει να υφίσταται.»

Τα σταφύλια που προέρχονται από αμπελοτεμάχια φυτευμένα μετά το έτος 1998 χωρίς άδεια απαγορεύεται να οινοποιούνται, οπότε δεν δύνανται να αναγράφονται στη Δήλωση Συγκομιδής.
Επίσης πρέπει τα στοιχεία της Ενιαίας Ενίσχυσης να ταυτίζονται με τα στοιχεία της Δήλωσης Αμπελοκαλλιέργειας.

Πηγή : Γιώργος Κ. Ροζής – ΠΑΤΡΙΣ

Σχ. ΚΟ: Το “HR 875” που αναγράφεται στην φωτογραφία αναφέρεται στο νόμο των ΗΠΑ “H.R. 875: Food Safety Modernization Act of 2009” / «Εκσυγχρονισμός της Πράξης του 2009 για την Ασφάλεια των Τροφίμων», ο οποίος θεωρείται από πολλούς, ότι ποινικοποιεί την βιολογική καλλιέργεια και την ιδιωτική, καθώς όλοι οι μικροί αγρότες και οι παραγωγοί βιολογικών προϊόντων, πρέπει να λαμβάνουν άδεια για να παράγουν και να πωλούν τρόφιμα από ένα νέο ομοσπονδιακό καθεστώς γραφειοκρατίας: τη Διοίκηση Ασφάλειας των Τροφίμων (FSA).

Στο διαδίκτυο μπορείς να βρεις πολλά άρθρα για το νόμο που – “αλλά Στάλιν” -ποινικοποιεί τη βιολογική γεωργία, (ευλογώντας την Mosanto), αλλά και άρθρα ότι ο όλος θόρυβος αποδείχθηκε hoax/απάτη.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Βίντεο

Μόνιμα