Antistasi

Η ικανότης διαφθοράς του προδοτικού κατεστημένου της ελεεινής μεταπολιτεύσεως, παραμένει μοναδική. Άραγε (απορούμε πλέον) μπορεί το σύστημα να διαφθείρει το κάθε τι ή μήπως βοηθά να αποκαλύπτονται οι διεφθαρμένοι. Αναμφιβόλως οι καιροί που ζούμε είναι οι καιροί των γενναίων. Των ανθρώπων του μεγάλου ΝΑΙ ή του μεγάλου ΟΧΙ. Καιροί αποκαλυπτικοί, που κάτω από το φωτοβόλημα της επιτακτικής αλήθειας, αποκαλύπτουν το κάθε σκότιον, αναληθές, ασθενές, επίπλαστον, που ελλοχεύει μέσα στην αρρωστημένη, παρηκμασμένη αναξιοκρατούμενη κοινωνία μας.

Αηδία είναι μικρή λέξις  για τους δύο «γιαλαντζί» εθνικιστάς του κωλοτουμπικού κόμματος, αυτού του εργολάβου και υποστηλώματος της κάθε αντιλαϊκής πολιτικής ανομίας.

Εμείς οι ολίγοι επαναστάτες εθνικισταί, ουδέποτε τους ενεπιστεύθημεν, ούτε τους χαρίσαμε την εκτίμησα μας. Ουδέποτε τους εψηφίσαμε. Δεν εφανταζόμεθα όμως αυτό το κατάντημα τους!!! Δεν απέμεινεν, πια, ίχνος ντροπής! Λίγο φιλότιμο! Ούτε και αυτό! Στίγμα ανδρισμού. Ούτε!

Να φιλούν εκεί που δημοσίως έφτυναν! Να ζητούν συγγνώμη από το Κόμμα. Της χριστοπατριδοκάπηλης, ψοφοδεούς, συνοδοιπορούσης με τον Μαρξισμόν παρατάξεως, διότι ενώ εισέπρατταν ψήφους από τον εθνικιστικόν χώρον έκαμαν το λάθος να παραμένουν…  μακριά της! Συγγνώμη από τον Σαμαρά! Συγγνώμη από τον Παυλόπουλο! Τον Παυλόπουλο! Αυτοί ήσαν… εθνικισταί! Θα μπορούσαν σε αυτό που έκαναν να ήταν πιο συγκρατημένοι. Πιο σοβαροί! Απεδείχθησαν αξιοθρήνητοι αστοί. Ανθρωπάκια.

Υπήρξαν προδότες; Τι επρόδωσαν; Ποιους επρόδωσαν; Καθένας διαλέγει τον Αρχηγό που του κάμει. Θυμόμαστε την εμφάνιση του κολεγιόπαιδος μεγαλοαστού χρηματανθρώπου με τα… καρό παντελόνια, που ακολουθώντας παλαιά συνταγή άλλου «αρχηγού», από αρχηγός νεολαίας την μετέτρεψε σε δικό του εθνικιστικό κόμμα. Θυμόμασθε τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του από εθνικιστή σε… «Νέο Δεξιό», τις σπουδές του σε Αγγλία, όπου με την «στήριξιν» άλλου «ιδιόρυθμου» χρηματανθρώπου κυνηγημένου στο εξωτερικό, από κανόνι εκατομμυρίων που «έσκασε» στην αγορά, εισέπραξε 100000000 δρχ δια τον προεκλογικόν του αγώνα από τον κακώς πληροφορημένο Λεπέν, όπως υπερήφανα ομολογούσε ο κολλητός του λιπογόνος ελλαδέμπορος εκδότης. Γύρω του, κομψευόμενοι με γυαλιστερά κοστούμια και πτυχία σπουδών νεαροί, κατάλληλοι για τα καφέ του Κολωνακίου, αλλά ποτέ για την εθνικιστική επανάστασιν. Αυτός ήταν ο εθνικιστής Αρχηγός; Ποιον κορόιδεψε; Αυτός ήταν. Οι άλλοι τι ήθελαν μαζί του;

Ο υστερικός Μπουμπουκος; Πάσχων από οξεία πλευρολαγνεία ρωτούσε τον οποιονδήποτε συνδιαλέγετο μαζί του για να προχωρήσει σε οτιδήποτε, θετικώς ή αρνητικώς: «Τι γνώμη έχετε για τον κο Πλεύρη;» Αλοίμονο στον ατυχή που εξέφραζε αρνητική γνώμη. Πού και πότε τον είδαμε αγωνιζόμενο; Πάσχοντα; Κομμουνιστοφάγος από το γυαλί κατέληξε τελικώς σε εκείνους τους δειλούς της αστικής Δεξιάς, που εξέθρεψαν το κομμουνιστικό μίασμα, παρέδωσαν αμαχητί και κατόπιν συμφωνιών, την Ελλάδα στον Μαρξισμό επί 38 χρόνια και γέμισαν τις φυλακές και γέμισαν τις φυλακές και τα κρατητήρια με εθνικιστάς αγωνιστάς. Αφελέστατος άφησε τον κωλοτούμπα να τον εκθέση σε δύο προδοτικά για τον λαό «μνημόνια και μετά τραβόντας το χαλί κάτω από τα πόδια του να τον αφήση να γελοιοποιηθή ούτως ή άλλως. Λιγώτερο σάπιος από τον πρώτο, ένοιωσε να ασφυκτιά και προσπαθώντας να αντιδράση έπραξε, αφελής ων, τα χειρότερα.

Με χαμόγελα προς τον παπαδήμιο του ελληνισμού και προς τον καταστροφέα της οικονομίας ο άλλος, μετά από όσα αναφέραμε, δε θα μπορούσαμε να τους πούμε προδότας, αλλά μέσα από ένα ανερμάτιστο πολιτικό λόγο και συμπεριφορά, χωρίς καμμία πολιτική ηθική, κερδίζουν τον τίτλο του παλιάτσου.

Κωνσταντίνος Νίκης

Άγνωστες λέξεις:

Ελλοχεύω= στήνω ενέδρα

Λιπογόνος= αυτός που αποθηκεύει λίπος στο κορμί του

Φωτοβόλημα= ακτινοβολία φωτός

Σκότιον= σκοτεινός, κρυφός, ύπουλος

Επίπλαστος= προσποιητός, μακιγιαρισμένος

ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΙΑ

Βίντεο

Μόνιμα