Antistasi


Στα τουρκικά σχολεία και στο τουρκικό κράτος γενικά, επικρατεί ένας σκληρός ανθελληνισμός. Προ καιρού ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης Ντεβλέτ Μπαχτσελί ζήτησε από τους οπαδούς του «να κάνουν όσα έκαναν (εναντίον των Ρωμιών) οι προπάτορές τους». Τι έκαναν οι προπάτορες των Τούρκων κατά των Ελλήνων; Είναι γνωστό… Σφαγές! Ας δούμε μερικά από αυτά που γράφουν τα σχολικά βιβλία της Τουρκίας:

«Ο κόσμος παρόμοια ατιμία δεν έχει δει, Αρμένιε (εσύ) που έχεις παραμείνει στην εποχή των σπηλαίων. Πες μου ρε, είσαι άνθρωπος εσύ, Αρμένιε, που είσαι πιο ευτελής και από τον Ρώσο;». Στο βιβλίο «των Στρατιωτικών Γνώσεων του Λυκείου» έκδοσης του τουρκικού υπουργείου Παιδείας στις σελίδες 91-93 γράφει για «τις ελληνικές επιδιώξεις κατά της Τουρκίας, ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να ξεφύγει από το «τουρκικό» κόμπλεξ,

ότι συνεχίζει να διακατέχεται από τη «Μεγάλη Ιδέα», ότι υποστηρίζει όλους τους παράγοντες που απειλούν την εσωτερική ασφάλεια της Τουρκίας και ότι αν και είναι εταίρος σε συμμαχίες και γείτονας, εν τούτοις δεν είναι μία έμπιστη σύμμαχος και φίλη χώρα».

Δεν είναι δε μόνον αυτά! Στα ίδια τα σχολικά βιβλία των Τούρκων υπάρχει σκληρή ανθελληνική προπαγάνδα που μας κρύβουν οι ενταύθα εργολάβοι της ελληνοτουρκικής «φιλίας».

Το κράτος των «Νεοτούρκων»

Η επίσημη όμως αυτή κρατική προπαγάνδα δεν είναι σημερινό κατασκεύασμα. Είναι δημιούργημα του κινήματος των «Νεοτούρκων». Οι Πόντιοι, Θρακιώτες και Μικρασιάτες αλλά και οι Ελλαδίτες στρατιώτες οι οποίοι γνώρισαν το απίστευτο νεοτουρκικό και Κεμαλικό μίσος, οφείλουν να ξέρουν ποιά ήταν η αλήθεια για την καταγωγή του δολοφόνου και σφαγέα Κεμάλ. Ο ηγέτης της Τουρκίας των νεοτούρκων έχει μέχρι τώρα σκοτεινή καταγωγή. Ουσιαστικά, η ίδια η επανάσταση των νεοτούρκων έχει σκοτεινή καταγωγή λόγω της συνωμοτικής υφής της. Ο Κεμάλ, λόγω θρησκείας, μισούσε και περιφρονούσε τους Τούρκους…

Η καταγωγή του Κεμάλ, σκόπιμα, κρατιέται σκοτεινή. Γνωρίζουμε ότι οι γονείς του ήλθαν από Αλβανικά εδάφη πράγμα που οδήγησε πολλούς να πιστέψουν ότι είχε αλβανική καταγωγή. Ο πατέρας του όμως κατάφερε να βρει εργασία γραφείου στο λιμάνι Θεσσαλονίκης, πράγμα δύσκολο για Αλβανούς. Κάποια χρόνια, ίσως, έζησε στην Θεσσαλία πράγμα που οδήγησε άλλους να πιστεύουν ότι είχε Θεσσαλική καταγωγή. Μετά τον θάνατο του πατέρα του, η μητέρα του ξαναπαντρεύτηκε κάποιον εύπορο κάτοικο Ρόδου τον οποίον ο Κεμάλ μισούσε. Σε όλα τα παραπάνω ένα δεν είναι ξεκάθαρο. Το θρήσκευμα των ανθρώπων αυτών.

Τα παρακάτω στοιχεία είναι σημαντικά για να μπορέσουμε να αντιληφθούμε τις γενοκτονίες και τα κίνητρά τους.

1. Η επανάσταση των νεοτούρκων ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη.

2. Στην Θεσσαλονίκη ζούσε η πλειοψηφία των Ντονμέδων οι οποίοι είναι μουσουλμάνοι φανερά αλλά φανατικοί εβραίοι μυστικά.

3. το κίνημα των νεοτούρκων ξεπήδησε από ιταλικές μασονικές στοές με πλειοψηφία μελών εβραίους των οποίων ηγούντο και εβραίοι ιταλικής υπηκότητος (π.χ. Καρασό).

4. Τότε ήταν τα χρόνια οργάνωσης του μοντέρνου σιωνιστικού κινήματος, το οποίο ξεκίνησε τυπικά και φανερά ο Θεόδωρος Χερτζλ το 1896 και του οποίου η μητέρα κατήγετο εκ Θεσσαλονίκης.

Προέχει να αναλύσουμε με συντομία, αλλά και σε βάθος, τον βίο και την πολιτεία της αιρέσεως των ντονμέδων. Ντονμές (doenmehs) στα τούρκικα σημαίνει αποστάτης. Οι ίδιοι όμως αποκαλούνται “μααμινίμ” το οποίο στα εβραϊκά σημαίνει αληθινός πιστός. Οι εβραίοι τους αποκαλούν “κοφριμ” που σημαίνει προδότης.

Οι Νεότουρκοι, ή το “Κίνημα Ενώσεως και Προόδου” πήρε εξουσιαστική μορφή το 1908. Δημιουργήθηκε στην Θεσσαλονίκη και ήταν γέννημα της ιταλικής μασονικής στοάς την οποία ίδρυσε ο εβραίος δικηγόρος Εμμανουήλ Καράσο. Στην στοά αυτή εγένοντο οι μυστικές συναντήσεις των νεοτούρκων του Ταλαάτ και Ντζεμάλ. Με αυτόν τον τρόπο ξέφευγαν από την δράση της μυστικής αστυνομίας του σουλτάνου. Οι υποψήφιοι νεότουρκοι έπρεπε να ορκισθούν στο κοράνι και σε ένα όπλο. Με αυτόν τον τρόπο αποκλείονταν της οργανώσεως οι μη μουσουλμάνοι, όχι όμως και οι ντονμέδες. Οι ντονμέδες παίζουν εδώ τον πρωταρχικό ρόλο. Από το 1908 και μετά, όταν το κίνημα έγινε φανερό, απασχόλησε τις μυστικές υπηρεσίες των μεγάλων δυνάμεων και δη της Αγγλίας, του μεγάλου δηλαδή πρωταγωνιστού στην περιοχή.

Η Αγγλική πρεσβεία της Κωνσταντινουπόλεως αναφέρεται στους νεότουρκους σαν “εβραϊκή επιτροπή ενώσεως και προόδου”. Σε μια εκτενή, 5.000 λέξεων, αναφορά προς το υπουργείο εξωτερικών, ο άγγλος πρέσβης, μεταξύ άλλων πληροφορεί ότι οι εβραίοι ηγούνται ενός συστήματος μασονικών στοών και μέσω αυτού ηγούνται της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Ένας από τους αρχηγούς της συμμορίας, κατά τον άγγλο πρέσβη, είναι ο εβραίος πρόξενος των ΗΠΑ στην Τουρκία, ο Όσκαρ Στράους, αδελφός των ιδιοκτητών των πολυκαταστημάτων Macy’s και Abraham & Straus.

Είναι άγνωστος ο αριθμός των ντονμέδων της πρώτης εκ 288 μελών βουλής των νεοτούρκων. Ο Πρινζ μας πληροφορεί όμως ότι ήταν η πλειοψηφία.

http://xryshaygh.wordpress.com

Βίντεο

Μόνιμα