Antistasi

ΑΘΗΝΑ 15-1-2012.

Η Πατρίδα μας τούτες τις κρίσιμες ώρες βρίσκεται μπροστά στο ενδεχόμενο να εγκλωβιστεί εντός ενός επικίνδυνου κλοιού που συνιστούν πέριξ των συνόρων μας οι μισελληνικοί κρατικοί δορυφόροι του νεοταξισμού. Επικεφαλής φυσικά και των νέων εχθρικών ενεργειών στη γειτονιά μας είναι οι Τούρκοι. Η άφιξη του ρωσικού στόλου στην περιοχή φαίνεται πως αποτελεί την αιτία της βιασύνης να εγκλωβιστεί η Ελλάς στη γειτονιά μας και να απομονωθεί παρά το γεγονός της σφοδρής συγκρούσεως των ισλαμιστών και των κεμαλιστών στρατιωτικών στο εσωτερικό της Τουρκίας.

Οι Τούρκοι εκμεταλλεύονται την εγκληματική απουσία χαράξεως της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. Αυτήν ακριβώς την τακτική εξυπηρέτησε το τουρκικό ελικόπτερο seahawk που προερχόμενο από την ναυτική βάση του Ακσάζ πραγματοποίησε υπέρπτηση εντός του ελληνικού εναερίου χώρου στα 65 μόλις μέτρα πάνω από τη νήσο Ρω παρά την ελληνική στρατιωτική παρουσία. Η Άγκυρα δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν σκοπεύει να επιτρέψει την χάραξη ελληνικής ΑΟΖ που θα συμπεριλαμβάνει τις νήσους Μεγίστη, Στρογγύλη και Ρω, αφού επιθυμεί να εκμεταλλευτεί η ίδια τα πλούσια κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην περιοχή.

Η εισβολή του τουρκικού ελικοπτέρου συνέβη λίγες μέρες αφότου η Αίγυπτος προσέγγισε την Τουρκία για να χαράξουν την δική τους ΑΟΖ με την συμμετοχή της Κύπρου και τον παραγκωνισμό της Ελλάδος, αφού το ψευτορωμέϊκο έχει εγκαταλείψει προδοτικά τη δική του ΑΟΖ. Είναι η απαρχή της στρατηγικής περικυκλώσεως της χώρας μας που συνεχίζεται μέσα από τις επαφές των Τούρκων με τους φιλοδυτικούς ψευτοεπαναστάτες της Λιβύης. Η Τουρκία αναλαμβάνει την αναμόρφωση του λιβυκού ναυτικού λαμβάνοντας ως αντίδωρο μια βάση στη περιοχή της Βεγγάζης η οποία προσφέρει άμεση πρόσβαση στον γεωφυσικό πλούτο της Κρήτης. Την Κρήτη που ο νεοταξικός καθοδηγητής της Τουρκίας τη θέλει ανεξάρτητη.

Στο μεταξύ οι Τούρκοι προωθούν ακάθεκτοι τα οθωμανικά τους σχέδια στην Ελεύθερη Θράκη. Ενώ λοιπόν αποκαλύπτεται μέσα στην «ελληνική» Βουλή ότι έχουν διατεθεί χρήματα σε ΜΚΟ για να κάνει αποναρκοθέτηση του Έβρου για να μας έρχονται πιο άνετα οι πεμπτοφαλαγγίτες λαθρομετανάστες εκ Τουρκίας, στην Τουρκία ο σύλλογος αλληλεγγύης «Τούρκων» Δ. Θράκης συστήνει Ομάδα υποστήριξης της Δ. Θράκης με την ενεργή υποστήριξη 57 Τούρκων βουλευτών. Κίνηση που συνεχώς αυξάνεται σε συμμετοχές και φέρνει σε επίσημο πολιτικό επίπεδο την τουρκοποίηση της Ελεύθερης Θράκης όταν παραμένει τουρκεμένη η Α. Θράκη Μας.

Η ξεπουλημένη τακτική των ελληνόφωνων πολιτικάντηδων ωστόσο εκφράζεται με την κατάργηση των Γενικών Γραμματειών Μακεδονίας – Θράκης και Αιγαίου τη στιγμή που οι προκλήσεις εντείνονται ενώ έρχεται στο προσκήνιο ο νέος γύρος στις διαπραγματεύσεις με τους ψευτομακεδόνες σκλαβωτές της Βορείου Μακεδονίας Μας Σκοπιανούς. Είναι μια κίνηση που εκφράζει μειοδοτικές τάσεις όταν τα υπουργεία που είχαν καταργηθεί και οι γραμματείες που καταργούνται εξέφραζαν την σθεναρή υπεράσπιση των βαλλόμενων περιοχών μας. Στην δε Κύπρο ο πρόεδρος Χριστόφιας έχει αφεθεί να πληγώνει τον Ελληνισμό μας συγκρίνοντας τα παλικάρια της ΕΟΚΑ με τους τρομοκράτες της τουρκικής ΤΜΤ, ενώ το ψευτορωμέϊκο παραιτείται της παρουσίας του στην μαρτυρική μα πλούσια ελληνική μεγαλόνησο.

Ο κλοιός των Τούρκων στέκει ήδη στο αλβανικό έδαφος και συγκεκριμένα στην ναυτική βάση της κατεχόμενης Αυλώνας που εξασφαλίζει τον ανεφοδιασμό των τουρκικών ναυτικών δυνάμεων στην πλευρά της Αδριατικής και φυσικά του Ιονίου. Κοινό σημείο και σ’ αυτήν την περίπτωση είναι η ύπαρξη των ελληνικών υδρογονανθράκων που έχουν απασχολήσει την δική μας πλευρά υπό την μνημονιακή όμως σκιά της «αξιοποίησης» όταν η Τουρκία θέλει να βάλει χέρι στον πλούτο της περιοχής και φυσικά να καρπωθεί περαιτέρω μείωση της εθνικής μας κυριαρχίας. Την ίδια ακριβώς επιδίωξη έχει και ο στρατηγικός εταίρος της Τουρκίας, η Αλβανία.

Η αλβανική βουλιμία εκφράζεται με όλους τους διαθέσιμους τρόπους. Εκφράζεται με την πρόσφατη είσοδο ενός Αλβανού πράκτορα στην 112 Πτέρυγα Μάχης στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας τον οποίο συνέλαβαν οι άνδρες ασφαλείας του αεροδρομίου. Εκφράζεται ακόμη από τις διεκδικητικές θέσεις της μετατρεπόμενης σε κόμμα Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας σε βάρος της Ελεύθερης Ηπείρου, της Βορειοδυτικής Ελλάδος, της Φλώρινας και της Καστοριάς ως δήθεν αλβανικές όταν το ψευδοκράτος της Αλβανίας κρατάει σκλαβωμένη την ελληνικότατη Βόρειο Ήπειρο.

Οι θέσεις αυτές καλύπτονται από τις αλβανικές αρχές και βρίσκουν διαρκώς στέγη από τα κυβερνητικά κόμματα των «γειτόνων». Έχουν μάλιστα ενισχυθεί δεδομένης της θέσεως του αρχηγού της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας Σπαχίου ως αντιπροέδρου του ανώτατου συμβουλίου δικαιοσύνης της Αλβανίας και την παρέμβασή του στην εξαφάνιση της ελληνικότητας των βορειοηπειρωτών στις απογραφικές διαδικασίες, την υποκίνηση των τσάμηδων και άλλες ανθελληνικές παρεμβάσεις.

Η θέση του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος είναι ότι αυτός ο ανθελληνικός κλοιός πρέπει να διαρραγεί με την χάραξη της δικής μας ΑΟΖ, την ισχυρή γεωπολιτική παρουσία και διεκδίκηση, αλλά και με την ενίσχυση της συμμαχίας με τη Ρωσία και την συνεργασία με το ρωσικό στόλο. Η διεκδικητική διπλωματία και οι ισχυρές ελληνικές ένοπλες δυνάμεις μαζί με την εθνικοποίηση του γεωφυσικού μας πλούτου είναι ο αποφασιστικός παράγοντας που θα απομακρύνει τους εχθρούς μας από την περιοχή. Η ανάδειξη της Μεγάλης Ελλάδος είναι η κατάλληλη τακτική στον πλέον σωστό χρόνο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

http://karachalios-spiros.blogspot.com

Βίντεο

Μόνιμα