Antistasi

του Δημήτρη Στεργιούλη
Επίτιμου Διευθυντή
2ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου
«ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ

Αγαπημένε μου Ταγίπ,

Πληροφορήθηκα ότι ο Γάλλος Πρόεδρος Σαρκοζί, έγραψε , άκουσον-άκουσον, στα παλιά του τα παπούτσια τις προειδοποιήσεις σου περί ανεπανόρθωτης ζημίας του όλου φάσματος των Γαλλοτουρκικών σχέσεων, αν δεν απέτρεπε την ψήφιση του νομοσχεδίου με το οποίο θα διώκεται ποινικά όποιος δεν αναγνωρίζει την γενοκτονία των Αρμενίων το 1915 από τους Τούρκους.
Απορώ και εξίσταμαι ,όμως ,γιατί προσπαθείς να αποκρύψεις την ιστορική αλήθεια. Ως πολιτικός που είσαι, θέλω να πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχες μελετήσει εμβριθώς την ιστορία του λαού σου. Εάν το είχες πράξει είναι πλέον ή βέβαιο ότι θα είχες απαλλαχθεί από πλείστα των ελαττωμάτων σου , θα ήσουν μετρημένος στα λόγια σου, θα είχες αυτοκυριαρχία και οδηγός των λόγων και πράξεών σου θα ήταν η σύνεση και όχι ο κούφιος κομπασμός, η έπαρση και η υπεροψία.
Πρώτα-πρώτα φαίνεται πως αγνοείς ότι ηγείσαι ενός λαού βάρβαρου και απολίτιστου, που σε κάθε ευκαιρία εκδηλώνει τα κτηνώδη ένστικτά του.
Ηγείσαι ενός λαού άπληστου και άρπαγα, που όπου πέρασε έσπειρε το θάνατο και την καταστροφή. «Τούρκοι διαβήκαν, χαλασμός, θάνατος πέρα ως πέρα»
Και ο μεν Σαρκοζί φάνηκε επιεικής απέναντι στο λαό σου. Γιατί το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε από τη Γαλλική Εθνοσυνέλευση διώκει ποινικά εκείνους που αρνούνται τη γενοκτονία που διέπραξαν οι Τούρκοι σε βάρος των Αρμενίων. Αντικειμενικός θα ήταν ο Γάλλος Πρόεδρος αν η Κυβέρνησή του εισηγείτο να διώκεται και οποιοσδήποτε αρνείται τη γενοκτονία που διαπράξατε σε βάρος των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας, καθώς και των Κούρδων.
Πρέπει να παραδεχθείς, αγαπημένε μου Ταγίπ, ότι είσαι απόγονος βαρβάρων. Δεν διαφέρεις καθόλου απ’ αυτούς. Ευκαιρίας δοθείσης κι εσύ ο ίδιος θα εκδηλώσεις το βαρβαρισμό σου σε όλο του το μεγαλείο. Δεν μπορεί να είσαι διαφορετικός από τους συμπατριώτες σου. Τέτοιοι είναι οι Τούρκοι. Δεν αλλάζουν και ούτε πρόκειται να αλλάξουν, όσα χρόνια κι αν περάσουν.
Και κάτι ακόμα. Εκτός από τα βάρβαρα αισθήματα που σας διακατέχουν , όταν βρεθείτε σε δύσκολη θέση αφήνετε να διαφανεί σε όλο της το μεγαλείο η αναξιοπρέπειά σας. Εσείς οι υπερόπτες γίνεσθε ανθρωπάρια που εκλιπαρούν το έλεος και τον οικτιρμό,
Και πριν τελειώσω θα ήθελα να σε ρωτήσω. Με βάση ποιών κανόνων δικαίου εισβάλλατε στην Κύπρο, παράνομα καταλάβατε το 38% του κυπριακού εδάφους και το οποίο παρά πάσαν έννοια εποικίσατε;
Δεν φαντάζομαι ότι θα επικαλεσθείς τις συνθήκες Ζυρίχης –Λονδίνου του 1960, δυνάμει των οποίων η χώρα σας είχε ορισθεί ως εγγυήτρια δύναμη. Αν ισχυριστείς κάτι παρόμοιο θα σου υπενθυμίσω ότι ψεύδεσαι ασυστόλως, γιατί βάσει των ανωτέρω συνθηκών η Τουρκία ορίστηκε εγγυήτρια δύναμη της Κυπριακής Δημοκρατίας, εγγυήτρια δύναμη του Ζυριχικού Συντάγματος διακυβέρνησης της Μεγαλονήσου. Με την εισβολή σας στη Μεγαλόνησο το καταστρατηγήσατε. Αφού οι λόγοι, τους οποίους επικαλεσθήκατε και κάνατε την εισβολή στην Κύπρο, εξέλειπαν μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου του 1974 και επανήλθε στην εξουσία η νόμιμη Κυβέρνηση του νησιού, γιατί δεν αποσύρθηκαν απ’ αυτό τα στρατεύματα του Αττίλα τα οποία ακόμα και σήμερα παρευρίσκονται εκεί;
Είναι ή δεν είναι βάρβαρη ενέργεια ο Αττίλας και οι έποικοί σας να σφετερίζονται τις περιουσίες των Ελληνοκυπρίων στο βόρειο μέρος της Κύπρου;
Είναι ή δεν είναι βαρβαρισμός η καταστροφή εκ μέρους του Αττίλα των Ορθόδοξων Χριστιανικών και Πολιτιστικών Μνημείων των Ελληνοκυπρίων στον κυπριακό βορρά.
Δεν σεβαστήκατε ούτε τους νεκρούς Ελληνοκύπριους , που αναπαύονταν στις πατρογονικές τους εστίες. Ανασκάψατε τους τάφους τους , τους οποίους και βεβηλώσατε. Είναι ή δεν είναι βαρβαρισμός αυτή σας η ενέργεια.
Γιατί τηρείτε σιγή ιχθύος στο θέμα των αγνοουμένων; Αυτό κι αν είναι βαρβαρισμός. \
Είστε δολοφόνοι άμαχου πληθυσμού και θα έρθει η ημέρα που θα λογοδοτήσετε γι’ αυτό και ενώπιον των δικαστηρίων που εκδικάζουν υποθέσεις εγκλημάτων πολέμου, αλλά και ενώπιον της Ιστορίας.
Από πού και ως πού απειλείται την Κυπριακή Δημοκρατία, που αποτόλμησε να προβεί στην εκμετάλλευση του υποθαλάσσιου πλούτου της; Ποιος είστε εσείς που θα πρέπει να σας ρωτήσει ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κράτος, που κινείται στα πλαίσια της νομιμότητας , το τι θα πράξει ;
Δεν νομίζετε ότι σηκώσατε ψηλά τον αμανέ; Αλλά , ευτυχώς, βρέθηκε ο Σαρκοζί ο οποίος και ανώμαλα σας προσγείωσε , αλλά και στους ελευθερόφρονες λαούς κατέδειξε το δρόμο και τη στάση που θα πρέπει να τηρήσουν σε λαούς , που είναι υπόλογοι απέναντι στην ιστορία για τα εγκλήματα που διέπραξαν. Και ο τουρκικός λαός , είναι ο μόνος λαός που βαρύνεται με γενοκτονίες τριών λαών.
Ήλθε πλέον ο καιρός της Νέμεσης.-

Βίντεο

Μόνιμα