Antistasi

7 Νοεμβρίου, 2011

από Λακεδαίμων Αππελαίος

http://triepsilites.wordpress.com/

Ανακαλέστε στη μνήμη σας τα γεγονότα των δυο τελευταίων ετών….Σταθείτε με ψυχραιμία απέναντι στα γεγονότα,κι ελάτε να ανακαλύψουμε την αλήθεια που μας κρύβουν…..την αλήθεια που φοβούνται και τρέμουν…..την αλήθεια των προδοτών….

Από το Μάρτιο του 2008 ξεκίνησαν όλα…..ήταν εκείνη την εποχή που η Ελληνική Πολιτεία δια στόματος και χείρας του πρωθυπουργού εκείνης της εποχής αποφάσισε μια αλλαγή στρατηγικής στις συμμαχίες της….Ηταν η εποχή των διακρατικών συμφωνιών μεταξύ της Ελλάδος και της Ρωσσίας….Οι αμυντικές και επενδυτικές συμφωνίες που αποτέλεσαν τη σπίθα για όσα θα έρχονταν….

Στα πλαίσια των αντιδράσεών της ,η Νέα Δυτική Ρώμη,χρησιμοποίησε έναν πολύ καλά εκπαιδευμένο πράκτορά της για να σβήσει κάθε τέτοιου είδους σκέψης που θα είχε ήδη κατατάξει την Ελλάδα σε ισχυρότατη περιφερειακή δύναμη…..Τον γενίτσαρο Γ.Παπανδρέου….

Από την πρώτη στιγμή,άρχισε να βάλλει με μίσος,ακόμα και κατά των αμυντικών συμφωνιών με τους Ρώσσους,που θα μας παρείχαν το στρατηγικό πλεονέκτημα στην ευρύτερη περιοχή…..Βλέπετε τα χρήματα ανέκαθεν ήταν πολλά…..

Μα με αυτό το συγκεκριμένο έναυσμα,η κατάσταση πέρασε σε άλλο επίπεδο…..Η Ελλάς έπρεπε να τιμωρηθεί από τους νέους “συγκλητικούς”,προς αποφυγή κι άλλων τέτοιων ενεργειών….

Οσοι θεωρούν πως αυτό που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια είναι η λεγόμενη και ως “κρίση χρέους” αυταπατώνται……Είναι πολιτική η κρίση,πολύ καλά σχεδιασμένη και οδηγεί σε ένα συγκεκριμένο σημείο….μα θα τα πουμε λιγο πιο κατω…..

Επανέρχομαι λοιπόν και θυμιζω σε όλους κάτι που προφανώς ξεχάσαμε…σε αυτή τη Χώρα ξεχνάμε πολύ εύκολα…..

Θυμηθείτε αγαπητοί φίλοι,πως όποιος τολμούσε την τελευταία δεκαετία,να ομιλήσει σε αυτή τη Χώρα,για κοιτάσματα πετρελαίου ή φυσικού αερίου,αυτομάτως ήταν καταταγμένος στους γραφικούς και στους αστείους…..Αίφνης,όλα βρέθηκαν με πανηγυρισμούς…..ίσως ήταν η στιγμή που μας επετράπει  να “ανακαλύψουμε” τον πλούτο μας…..για να τον χαρίσουμε….

Τι συνέβει λοιπόν;Είναι η Ελλάς μια φτωχή Χώρα που παραπαίει ανάμεσα στη χρεοκοπία και τη μιζέρια;

Φυσικά και όχι αγαπητοί μου φίλοι….Η Ελλάς έχει το μικρότερο χρέος σε όλη την Ευρωζώνη….μα αποτελεί ένα ισχυρό παράδειγμα λόγω του ανυπότακτου λαού της σε όσους θα θελήσουν ποτέ να αντιδράσουν στα σχέδια της Νέας  Παγκόσμιας Τάξης.

Αυτό δεν το λέω εγώ…..το λένε οι ίδιοι οι εισβολείς και τα ντόπια τσιράκια τους…..το είπαν μόλις προχθές…Μετά από τετοια επίθεση που έχει δεχθεί ο Ελληνικός Λαός από τους γενίτσαρους,η λύση βρέθηκε!Θα μας χτυπούν γι αλλα δέκα χρόνια αλύπητα,για να μπορέσουμε να επανέλθουμε στα οικονομικά μεγέθη που είχαμε πριν ξεκινήσουν την επίθεσή τους!!!!!!!!ΑΥΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!

Για τον απλούστατο λόγο,πως όλο αυτό το θεατρικό που παίζεται,δεν έχει να κάνει επουδενί με την οικονομία…

Αλλωστε,αν είχε να κάνει μόνο με αυτό,τότε γιατί εμμένουν τόσο πολύ σε μια “συναίνεση”,σε μια κυβέρνηση “εθνικής σωτηρίας”;

Γιατί θέλουν να συνυπογράψουμε όλοι,έστω και με το ζόρι την εντολή τους;

Γιατί δε συνέχιζαν να χρησιμοποιούν το πολύ καλό ανδρείκελό τους;

Μα αγαπητοί μου φίλοι απάντησαν ήδη….πάλι μόνοι τους,μα κανείς δεν άκουσε,κανείς δεν κατάλαβε…….

Η πολιτική λένε,είναι η τέχνη του εφικτού….μάλλον δεν είναι κοινωνοί αυτής της θεώρησης τα μέλη του πολίτ μπιρο της ΝΤ…..

Η Ελλάς ανέκαθεν ήταν πλούσια Χώρα…δεν είναι το πρόβλημα η οικονομία…..

Μετα τις τελευταίες εξελίξεις θα πρέπει επιτέλους να κατανοήσουν όλοι πως τα ζητήματα που θα μας απασχολήσουν από σήμερα και στο εξής θα είναι κι αυτά για τα οποία στήθηκε όλο αυτό το πανηγύρι…………..

α)ΑΟΖ-Αιγαίο

β)Πετρέλαιο και φυσικό αέριο

γ)Κύπρος-Θράκη-Σκόπια….

Οταν θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα,κι αυτό θα συμβεί σύντομα,τότε να είστε σίγουροι πως ξαφνικά δε θα υπάρχει σωτηρία ούτε και για την οικονομία μας…..τότε θα είμαστε πραγματικά φτωχοί και η επιστροφή στο Εθνικό μας νόμισμα θα είναι περισσότερο από βεβαία…..

Μη γελιέστε,ο πόλεμος δεν είναι οικονομικός…….τα όπλα είναι οικονομικά……

Το Έθνος των Ελλήνων χτυπιέται πρώτο για να αποτελέσει το πιο τρανταχτό παράδειγμα προς τους υπολοίπους λαούς – Εθνη της Ευρώπης και τελικώς του κόσμου……

Τώρα θα μου πείτε,η συνομοσιωλογία δεν οδηγεί σε καθαρή σκέψη…..Και θα σας απαντήσω…συνομοσιωλόγους έλεγαν κι όσους μίλαγαν για όσα συμβαίνουν πριν δέκα χρόνια……συνομωσία ήταν και κάθε αναφορά σε πετρέλαια και φυσικο αέριο……συνομωσία ήταν κι όταν μιλάγαμε εδώ και χρόνια για το ξεπούλημα της Θράκης………ΟΛΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ…….

Μακάρι να είναι συνομωσία όλα κι εγώ, απλά γραφικός τυπος…………

Η συνομωσία όμως των προθύμων να καταγγέλουν κάθε άλλη αποψη και σκέψη,από μόνη της ενισχύει τη θεώρηση για όσα γράφω……

Αλλωστε με όσα οι ίδιοι οι εισβολείς λένε,η Ελλάς θα μπορούσε να υπερκαλύψει όλο το “χρέος” της με μια μόνο γεώτρηση φυσικού αερίου…….κι ερωτώ εγώ το απλούστατο,γιατί λοιπόν δε δεσμεύουν μια εκ των μελλοντικών γεωτρήσεων υπέρ αποπληρωμής του χρέους και να μας αφήσουν ήσυχους;………………..απλοική ερώτηση….ίσως.Εχει κανείς καμιά απλοική απάντηση να μου δώσει;

Ελληνες,ο στόχος είναι άλλος….η πολτοποίηση των Εθνών ήταν φυσικό επόμενο να ξεκινήσει από το πιο παλαιό Εθνος του κόσμου….από το πιο ισχυρά δεμένο…για να μην υπάρξει καμία αντίσταση από το επόμενο……..

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ………ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΑΜΥΝΟΝΤΑΝ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ……ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ!

ΚΙ ΟΣΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΤΟΥΤΟ……”ΑΔΕΛΦΙΑ,ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ….ΠΡΑΞΤΕ ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!………..ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ή ΕΘΝΟΣ……ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!!ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!!!!”

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ!

ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΟ ΦΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ!

ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ,ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!

ΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ,ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ…………………………….

Λακεδαίμων Αππελαίος

Βίντεο

Μόνιμα