Antistasi

5 Νοεμβρίου, 2011

από Λακεδαίμων Αππελαίος

http://triepsilites.wordpress.com/

Εδώ και αρκετές ημέρες παρακολουθούμε με τρομερή διάθεση χιούμορ τα όσα συμβαίνουν μέσα κι έξω από το κυνο-βούλιο….

Δε χαιρόμαστε φυσικά για την κατάντια και τον ευτελισμό της Χώρας από τους επαίσχυντους “εταίρους” της,μα δε μπορούμε να μη μειδιούμε όταν διαπιστώνουμε την αγωνία να έχει αφήσει το σημάδι του ιδρώτα της πάνω στους σουέτ και δερμάτινους καναπέδες των “επαναστατών”…..

Δυο κοτέτσια λοιπόν σε σύγκρουση…..ένα,εντός της Βουλής και φυσικά ένα μεγαλύτερο ,εκτός……

Απευθυνόμενοι προς εσάς και μάλιστα με ανακοίνωσή μας (http://wp.me/p1yOVZ-1gZ),είχαμε προεξοφλήσει το τέλος αυτού του πανηγυριού,που είχε ένα και μόνο στόχο…Την υπνώτιση της κοινωνίας και τον καταλαγιασμό της λαικής οργής,έτσι όπως αυτή καταγράφηκε με τις αντιδράσεις στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου…..

Το ένα κοτέτσι λοιπόν,το μικρό,αποδείχθηκε πως έχει άριστη οργάνωση μιας και καθοδηγείται από αλλοδαπούς κόκκορες,που ξέρουν καλά το ρόλο τους εδώ και πολλά χρόνια……….

Εμείς αδιαφορούμε για αυτό το μικρό κοτέτσι,διότι έτσι κι αλλιώς το θεωρούμε ως το εν δυνάμει Εθνικό γεύμα ,κάποιας Κυριακής…..

Ομιλήσαμε όμως απευθυνόμενοι στο μεγάλο κοτέτσι,(http://wp.me/p1yOVZ-1h8),λέγοντας όσο πιο απλά γινόταν

“….Σήμερα και όχι αύριο πρέπει να κατεβούμε όλοι στην πλατεία Συντάγματος όχι για να προστατεύσουμε το ευρωπαϊκό συρματόπλεγμα ,αλλά αντιθέτως για να το σπάσουμε.

Ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας και όχι το καλόπιασμα του ευρωατλαντικού πρεζέμπορα θα φέρουν την εθνική σωτηρία…

Αν ο λαός κάνει τον Σταυρό του και βγεί μαζικά στους δρόμους για να υπερασπισθεί την εθνική μας κυριαρχία διώχνοντας μακρυά όχι μόνο την ΠΑΣΟΚΙΚΗ αγέλη αλλά και κάθε άλλο κοινοβουλευτικό αρπακτικό, τότε σύντομα θα βρούμε την περπατησιά μας και με τη βοήθεια του Θεού και τις αναμφισβήτητες δυνατότητές μας, η ανάπτυξη και η ευημερία θα είναι καρποί του κόπου μας που θα απολαύσουμε εμείς και όχι οι δανειστές και τα άλλα κοράκια της Ευρώπης και της Αμερικής.

Ακόμα και αν όπως ακούγεται ο Παπανδρέου πάρει πίσω το δημοψήφισμα προκειμένου να κρατηθεί στην καρέκλα , εμείς πρέπει εδώ και τώρα να διεκδικήσουμε την ανάκτηση της εθνικής μας υπερηφάνειας και να υπερασπιστούμε με κάθε μέσο την εθνική μας κυριαρχία.“

Δυστυχώς,σ αυτό το κοτέτσι,τα κοκκοράκια είναι πολλά ,αλλά μικρά,ανώριμα και φοβισμένα…..Κι έτσι,όσα σχεδιάστηκαν για την περαιτέρω εκποίηση της Πατρίδος μας,πέρασαν με πανηγυρικό τρόπο,βυθίζοντας την κοινωνία περισσότερο στην Εθνική της κατάθλιψη…..

Ανέφερα στους φίλους μου,εγώ ο ίδιος,πως μέσα από τη λόξα της σκέψης μου,θεωρώπως εκλογές σε τούτο τον τόπο δε θα δούμε πριν την ολοκλήρωση του σχεδιασμού ξεπουλήματος της Ελλάδος,τοποθετώντας τον χρονικά,εκεί γύρω στον Ιούνιο του 2012….Και είναι μια απλοική σκέψη….ο καθείς μπορεί να βγάλει το ίδιο συμπέρασμα,διαβάζοντας προσεκτικά το νόμο,περί ευθύνης πολιτικών προσώπων….

Αγαπητοί φίλοι,σήμερα αυτό το πλασμώδιο της καθεστωτικής ελονοσίας που λέγεται Παπανδρέου, έχει ξεπεράσει κάθε όριο της φρενοβλαβούς χαζομάρας και λειτουργεί σαν το θαυματουργό αντίδοτο του γελωτοποιού…Μα το γέλιο που προσφέρει ,είναι γέλιο προδοσίας και Εθνικής ταπείνωσης….

Η παράνοια της υποκρισίας όλου αυτού του καταγέλαστου κυβερνητικού τσίρκου απαστράπτει και μόνο από τούτο: Ζητούν άμεσα κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» και παρέχουν ψήφο εμπιστοσύνης σε έναν πρωθυπουργό που καταγγέλλουν ηχηρά σαν αναξιόπιστο και σε μια κυβέρνηση που πρέπει άμεσα να δώσει τη θέση της σε μια άλλη…

Τέτοια «φαινόμενα» αχρειότητας, αυθάδους υποκρισίας και μοχθηρού πολιτικού αμοραλισμού ΜΟΝΟ σε ένα καθεστώς ολοκληρωτικού εκφυλισμού μπορεί να υπάρξουν…

Σε ένα τέτοιο καθεστώς,θα πρέπει να κατανοήσουν άπαντες,πως χαλαρές “δημοκρατικές” πρακτικές αντίστασης,δε θα προκαλέσουν παρά μόνο γέλωτα…..

Αυτό το καθεστώς πλέον,το οποίο περικλείει μέσα του ουσιαστικά όλο το περιβόητο “μεταπολιτευτικό σύστημα”,αλλά και ένα σαθρό και δήθεν “δημοκρατικό” πολίτευμα εν γένει,μπορεί να ανατραπεί μόνο βιαίως…..

Είναι Εθνικό καθήκον,κάθε Ελληνος να αποτινάξει το ζυγό αυτού του προδοτικού συρφετού,από τις πλάτες του Εθνους,με κάθε τρόπο….

Στο δίλημμα που μας θέτουν καθημερινώς, “θα πεθάνετε ή θα σας σκοτώσουμε”,τους απαντούμε αντιστρέφοντας την ίδια ερώτηση……..

Αγαπητοί φίλοι,το πιο βαθύ σκοτάδι,είναι πάντα εκείνο, πριν από την αυγή…………

Φωτίστε τη μοίρα της Πατρίδος μας,με τον αγώνα απέναντι στην κατοχή της Χώρας από μια δράκα προδοτών,γενίτσαρων και νεονενέκων…..

Πιστοί στα βήματα των γενναίων αυτού του τόπου,θα βαδίσουμε στη φωτιά και στον πόνο….Ετσι χτίστηκε το Έθνος μας,έτσι θα αναγεννηθεί ξανά!!!

Όσοι ζωντανοί…….Όσοι Ελληνες!!……Μέχρι τη Νίκη!!!

Καλή αντάμωση!

Λακεδαίμων Αππελαίος

Βίντεο

Μόνιμα