Antistasi

Παραθέτω λίγα αποσπάσματα από το έμψυχο κείμενο του Νικόλα Α. Ιωαννίδη, άξιο τέκνο του ΗΡΩΑ Αρχιπλοιάρχου Ανδρέα Ιωαννίδη, που δολοφονήθηκε εξ αμελείας από το κατοχικό καθεστώς καταστρόφκια, τη Μαύρη Δευτέρα της 11ης Ιουλίου 2011.  Σας προτρέπω ολοψύχως να το μελετήσετε ολόκληρο και σε βάθος, στον Εμπροσθοφύλακα .

Η μετουσίωση της πίκρας και της οργής σε καθολικό Αγώνα Δικαιοσύνης και Ελευθερίας, να ποιος είναι ο αυτονόητος μονόδρομος των Ελλήνων Πολεμιστών. Οίος ο πατήρ, τοιούτος και ο υιός ! Εκ της προσωρινώς κατεχομένης και αναμενούσης τας ελληνικάς τριήρεις Υαλούσης. Από εμάς, διπλό το ΕΥΓΕ ! και λίγοι φτωχοί στίχοι για τους δύο πρωθήρωες του Ναυτικού μας, προς το παρόν…

Για θάρρος και φιλότιμο
όποιος έχει διψάσει,
στο μνήμα τους προσκυνητής
να πιεί να ξεδιψάσει.


Κι ύστερα να τους μιμηθεί
με έργο και με πράξη,
γιατί κι ο Αρχιπλοίαρχος
αυτά έχει διδάξει.

___________________________________________________


)+(  Επίρριψη ευθυνών στους νεκρούς που έμειναν πιστοί στο στρατιωτικό όρκο που έδωσαν να μην εγκαταλείπουν το καθήκον. Εικασίες ότι οι αξιωματικοί του Ναυτικού γνώριζαν το περιεχόμενο, ενώ κατεδείχθη από το πόρισμα Πολυβίου ότι κρατούντο στο σκοτάδι από την πολιτική ηγεσία, σχετικά με το θέμα αυτό. Την ώρα που όλοι αυτοί οι αμοραλιστές κοιμούνταν -κυριολεκτικά και μεταφορικά- 13 λεβέντες πάλευαν για να σώσουν την αξιοπρέπειά μας.

)+(  Ενώ με τόση ευκολία και χωρίς αιδώ κατηγορούνται νεκροί, απεναντίας μόνο ακροθιγής αναφορά έγινε σε κάποιους ζώντες, οι οποίοι φαίνεται πως είχαν ουσιαστική εμπλοκή στο υπό εξέτασιν ζήτημα. Ίσως δε θίγηκαν κάποια άτομα, γιατί κάτι τέτοιο θα οδηγούσε στη διαπίστωση ποινικής ευθύνης και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Οι τελευταίοι που θα το ήθελαν αυτό είναι η Αστυνομία και ο Γενικός Εισαγγελέας. Ωστόσο, θεωρώ ανεπίτρεπτη τη μη λήψη μαρτυρικής, έστω, κατάθεσης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ως προσώπου άμεσα αναμεμειγμένου, ακόμα κι αν δεν υπάρχει πρόθεση για άσκηση δίωξης σε βάρος του. Καταθέσεις δε λαμβάνονται μόνο από όσους θα διωχθούν ποινικά. Αλλά ποιος θα πήγαινε να του πάρει κατάθεση, όταν θα γνώριζε ότι ενδεχομένως την επομένη θα βρισκόταν χωρίς δουλειά ή θα έπαιρνε δυσμενή μετάθεση;

)+(  Ήδη η Αστυνομία μας είχε από την αρχή καταλήξει –ή της υποδείχθηκε να καταλήξει- στο συμπέρασμα ότι ευθύνη για την καταστροφή στο Μαρί έχουν και ένιοι των νεκρών. Αυτό συνάγεται από το έγγραφο που κατέθεσε ο Γενικός Εισαγγελέας την 02/08/2011 στην ad hoc Επιτροπή της Βουλής για τη φονική έκρηξη. Το ρηθέν έγγραφο αποτελούσε μια προκαταρκτική έκθεση της Αστυνομίας, με βάση το έως τότε συλλεγέν μαρτυρικό υλικό, που επέρριπτε ευθύνες στους Ιωαννίδη και Λάμπρου. Οι ντέτεκτιβς της Αστυνομίας μας είχαν βρει τους ενόχους μετά από δύο εβδομάδες ερευνών. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ήρθαν στο σπίτι μου την επομένη που έμαθα ότι ο πατέρας μου είχε σκορπιστεί σε ολόκληρη τη Ναυτική Βάση, για να μου ζητήσουν έγγραφα. Τη στιγμή, μάλιστα, που τα εμπλεκόμενα υπουργεία και υπηρεσίες ήταν ξέφραγο αμπέλι και ο καθείς μπορούσε να πάρει, να αλλοιώσει και να καταστρέψει το οτιδήποτε!

)+(  Κανένα υποβολιμαίο πόρισμα δε θα σπιλώσει τη μνήμη των νεκρών. Γιατί πάντα είναι κάποιοι σαν τον Ιωαννίδη και το Λάμπρου που μπαίνουν μπροστά στη συμφορά, σαν αλεξικέραυνα. Πάντα είναι λίγοι. Άλλοτε 300, τώρα 13. Και πάντα, μα πάντα, εισπράττουν τις λοιδορίες και τις ύβρεις από τους δοκησισόφους και τους «σώφρονες». Μόνο που τους τελευταίους δεν τους θυμάται κανείς ή απλά φέρονται ως παραδείγματα προς αποφυγή.

Fan της αποστρατιωτικοποίησης και οι Οικολόγοι ! Περδίκη, τράβηξέ της τα λουριά
Οκτωβρίου 10, 2011

Fan της αποστρατιωτικοποίησης και οι Οικολόγοι ! Περδίκη τράβηξέ της τα λουριά !

Ή στείλε την να κάνει παρέα με την άλλη την ανεκδιήγητη, την ΠράξουλαΧανούμ…  Μιλώντας από το βήμα του 9ου Τακτικού Παγκύπριου Συνεδρίου του Κινήματος Οικολόγων, η Γενική Γραμματέας των Οικολόγων Ιωάννα Παναγιώτου κάλεσε χθες εκ νέου τον Πρόεδρο να σεβαστεί το Πόρισμα Πολυβίου. Το Κίνημα Οικολόγων ζητεί, μεταξύ άλλων, την παραίτηση Χριστόφια, την επανατοποθέτηση του Κυπριακού και την πρόταξη των θεμάτων των εποίκων, της κατοχής και της αποστρατιωτικοποίησης.

Να πληροφορήσουμε την ερίτιμον κ. Ιωάννα Παναγιώτου, ότι επειδή ΕΜΕΙΣ ακριβώς είμαστε ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, και οι ΑΠΟΛΥΤΟΙ οικολάτρες΄ Επειδή θεωρούμε την Πατρίδα μας ως τον συλλογικό μας ΟΙΚΟ΄ Επειδή λατρεύμε και το τελευταίο ταπεινό βότσαλο, και το παραμικρό φευγαλέο συννεφάκι της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ΄ Γι’ αυτό ακριβώς θα δώσουμε και την ψυχή και το σώμα μας για να τα υπερασπιστούμε ! Και επειδή των Ελλήνων το Είδος κινδυνεύει με εξαφάνιση, εμείς ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΟΠΛΙΣΤΟΥΜΕ ! ΠΟΤΕ ! Δεν θα γίνουμε ποτέ η εύκολη λεία του Ερντογάν και της φρικαλέας νεο-σουλτανικής αρπακτικότητας. Για να μας πάρουν πρέπει να χύσουν πολύ αίμα ! Δεν καταθέτουμε τα όπλα μας ! ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ! ΜΟΛΩΝ  ΛΑΒΕ ! Και να μη μου πεί κανείς ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ότι η επιβίωση του Ελληνισμού δεν είναι θέμα οικολογίας ! ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ !

__________________________________________________________________

ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ  ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑ  ΕΔΩ ΚΑΙ  ΤΩΡΑ  ΚΑΙ  ΠΑΝΤΑ

ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ  ΤΩΝ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ  –  ΑΜΥΝΑ  ΠΑΛΛΑΪΚΗ

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ:  Η  ΜΟΝΗ  ΛΥΣΗΠαραίτηση Χριστόφια και σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας, ζητούν ΔΗΚΟ – ΔΗΣΥ, αλλά στο βάθος, εμάς τους ωραίους Έλληνες φοβούνται και συνασπίζονται όλα τα αδελφά(τα) κόμματα !Οκτωβρίου 10, 2011

Αλλά κι αυτής της κομματικής συμπαιγνίας, ακοίμητος έφορος, μοναδικός νόμιμος κριτής και τιμητής, είναι ο έμφρων λαός ! Και το κατ’εξοχήν βήμα του λαού, η φωνή των πολιτών οπλιτών, είναι ο Κόμβος των ωραίων Ελλήνων, η Εκκλησία του Δήμου έξω από το προεδρικό.

Αυτό είναι το υπέρτατ,ο ζωντανό πολιτικό κέντρο του λαού και το ανοικτό τέμενος της αληθινής δημοκρατίας. Όλα τα άλλα είναι απλές imitation. Σκιάχτρα κι ομοιώματα. Εμάς φοβούνται κι απέναντί μας είναι που συνασπίζονται όλα τα αδελφά(τα) κόμματα !

Βίντεο

Μόνιμα