Antistasi

 

Αγαπητοί συνέλληνες της Κύπρου, φίλοι συναγωνιστές της Αφύπνισης,

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2011, σας έγραφα για την διατεταγμένη αποστολή της κλίκας Παραήκα-Τσαγκαρο-Χαρο-Μακαρο-Στυλο και CIA:

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΛΙΚΑ ΠΑΡΑΪΚΑ-ΤΣΑΓΚΑΡΟ-ΧΑΡΟ-ΜΑΚΑΡΟ-ΣΤΥΛΟ ΚΑΙ CIA

Μια τυπική και συνηθισμένη επιχείρηση κονωνικής μηχανικής. Mία αριστοτεχνική επιχείρηση του παγκόσμιου βαθέος κράτους επί κρισίμου κυπριακού εδάφους.

Αυτή η αγνώστων συμφερόντων ομάδα των δήθεν αγαναχτισμένων, με ανακοίνωσή τους, που δημοσιεύεται στον ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ, το Σάββατο 08 Οκτωβρίου, υπέστειλε ήδη τη σημαία του Αγώνα και τώρα σημαίνει και σιωπητήριο. Λέγουν σχετικά τα εξής αισχρά, προδοτικά και κατάπτυστα:

«Ως εκ τούτου θεωρούμε ότι δεν υφίσταται πια λόγος συνεχούς και καθημερινής παρουσίας μας στο Προεδρικό μέγαρο, παρά μόνο όταν θα ανακοινωθεί σημαντική εξέλιξη, όπως η παραίτηση του Προέδρου ή άλλος σοβαρότερος λόγος».

Το δημοσίευμα στον ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ, θα το σχολιάσω αργότερα. Τώρα θα σας παρακαλέσω, με πολύ υψηλό αίσθημα ευθύνης και με γρήγορο πνεύμα αντικειμενικότητας, να διερωτηθείτε και να στοχαστείτε τα ακόλουθα: Είναι δικαίωμά των πέντε ή έξι πειρατών να επιστρέψουν πίσω στον καναπέ τυυς. Αλλά είναι και δικό μας δικαίωμα ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

Εσείς, φίλοι αγωνιστές, θα πάτε αυτόβουλα για ύπνο; Εσείς, ωραίοι συνΈλληνες του Κόμβου, θα τους ακολουθήσετε στον καναπέ και την πολυθρόνα της πολιτικής αφασίας και της ΑΝΟΧΗΣ; Θα εγκαταλείψετε τον ιερόν Αγώνα της Αφύπνισης και της Δικαίωσης ; Μή γένοιτο !

Αυτή η συμμορία, πειρατικά και χωρίς καμία απολύτως νομιμοποίηση, πέτυχε να αυτο-επιβληθεί και να αυτοχρισθεί ως δήθεν ηγεσία του πλήθους των διαδηλωτών της αφύπνισης έξω από τον κόμβο του προεδρικού. Η αποστολή που τους ανέθεσαν τα σκοτεινά αφεντικά τους ήταν απλή αλλά τελείως σατανική:  Αφού μεθοδευμένα και παμπόνηρα εκμηδενίσουν  την ορμή του κινήματος της αφύπνισης, να σημάνουν μετά και το τέλος του κινήματος. Η ψυχολογία, πάνω στην οποία θεμελιώνεται ένα τέτοιας δολιότητας στρατήγημα, είναι σχετικά απλή αλλά και σατανικά ιδιοφυής: Τα άτομα του πλήθους, οι πολλοί και ανώνυμοι που αποτελούν την μάζα, ΔΕΝ επιθυμούν να εκτίθενται. Δεν είναι αυτόβουλα. Βολεύονται πισω από τους αρχηγούς. Περιμένουν απ’ αλλού οδηγίες και κατευθύνσεις: Τί να κάνουν, πότε και γιατί να το κάνουν. Αρέσκονται να χειραγωγούνται από άλλους, παρά να χειραγωγούν τους εαυτούς τους. Αισθάνονται άβολα και τρομάζουν, νοιώθουν αφόρητο κενό κι αμηχανία όταν πρέπει να πάρουν οι ίδιοι αποφάσεις, όταν οι ίδιοι πρέπει να συμμετέχουν στην οργάνωση δράσεων και πρωτοβουλιών. Τα θέλουν όλα έτοιμα. Αυτοί προτιμούν να ακολουθούν σαν  άβουλα αρνιά τον κάθε αυτοπρόβλητο τσομπάνη και να ακολουθούν τυφλά διαταγές. Από τη στάνη των κομμάτων και της ανοχής βρέθηκαν στην στάνη των δήθεν αγαναχτισμένων. Από τον ένα λήθαργο στον άλλο λήθαργο. Με το shock της 11ης Ιουλίου οι περισσότεροι απ’ αυτούς αφυπνίστηκαν αλλά μόνον επιφανειακά, μόνο για λίγο. Κατά βάθος μισοκοιμισμένοι, βγήκαν από τον ένα λήθαργο (την νάρκη των κομμάτων, την αφασία της κοινωνικής ανοχής) και μπήκαν στον άλλο λήθαργο. Άφησαν δυστυχώς τους εαυτούς τους να αποκοιμηθούν σε ένα νέο λήθαργο, Έναν λήθαργο που έμοιαζε με αφύπνιση αλλά σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ήταν αφύπνιση. Αυτοί, πολύ απλά, άλλαξαν όνειρο, Ξύπνησαν από το ένα όνειρο της ανοχής για να κοιμηθούν αμέσως μετά στο άλλο όνειρο της ανοχής. Απλώς άλλαξαν ψευδαισθήσεις!  Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά αυτών των – κατ’όνομα μόνον – αγαναχτισμένων ήταν:

  • αδράνεια, ακρισία, καμία πρόταση, ουδεμία πρωτοβουλία για δράση και λειτουργία του κινήματος
  • αδυναμία να επινοήσουν έστω και ένα σύνθημα
  • λίγες και μόνον παρουσίες στις συγκεντρώσεις στον κόμβο του προεδρικού κι αυτές υποτονικές παρουσία στον κόμβο κάθε Δευτέρα, με το πλήθος
  • σχεδόν καμία παρουσία στη βουλή ή αλλού (στο Κελλάκι, στις πορείες κλπ)
  • «πηγαδάκια» στις συγκεντρώσεις και εμπλοκή σε έριδες κι ατέρμονες εκτός θέματος συζητήσεις
  • καμία μέριμνα, προσοχή ή ενδιαφέρον για την διαφύλαξη της ενότητας, της σύσφιγξης των δεσμών, της γνωριμίας, της συνεργασίας, της αλληλεγγύης μεταξύ των διαδηλωτών. Ξένοι έρχονταν και ξένοι έφευγαν…

Οι ελάχιστοι που συνειδητοποιούσαν αυτά τα φαινόμενα, με τελείως μηχανικό και παθητικό τρόπο και αυτοί, επέτρεψαν στους εαυτούς τους να απαγοητευτούν από την απάθεια της πλειοψηφίας και άρχισαν και αυτοί με τη σειρά τους να απομακρύνονται ή να αποστασιοποιούνται. Ούτε κι αυτοί αποδείχτηκαν ικανοί να παρέμβουν θεραπευτικά και αφυπνιστικά, έτσι ώστε να μείνει ζωντανό και να ανδρωθεί το Κίνημα της Αφύπνισης.

Παθητικοί από τη μια και απογοητευμένοι από την άλλη ! Αυτό ήταν το ιδανικό σκηνικό για να επιβληθεί και κυρίως να προβληθεί η κλίκα ΠΑΡΑΪΚΑ-ΤΣΑΓΚΑΡΟ-ΧΑΡΟ-ΜΑΚΑΡΟ-ΣΤΥΛΟ και CIA. Αυτοί οι τελευταίοι, αρχικά, πήραν πρωτοβουλίες – τελείως αυθαίρετα – και μονοπώλησαν τα μικρόφωνα, τη μορφή, τη δομή και τις λειτουργίες των συγκεντρώσεων. Ακολούθως απομόνωσαν, απέκλεισαν, απαξίωσαν και προπηλάκισαν τους ελαχιστους εναπομείναντες συνειδητούς αγωνιστές, εκείνους που είχαν τόσο την αντίληψη (για το πού βρίσκονται και πού πάνε τα πράγματα) όσο και την έμπνευση για πρωτοβουλίες,δημιουργική οργάνωση και δράση.

Άδεια λόγια, αβουλία, χλιαρότητα, παθητικότητα, να ποιο ήταν το ιδεώδες σκηνικό για να επιβληθούν οι πειρατές. Και ποιά θα ήταν η τελική τους κίνηση ; Μα να τοποθετήσουν την ταφόπλακα της αφύπνισης, φυσικά. Σκεφτειτε παρακαλώ: Πότε τελειώνει μια μάχη, πότε τερματίζεται ένας αγώνας ; Όταν ο αρχηγός του στρατεύματος πεί ότι η μάχη τέλειωσε. Ερώτηση: Ένας ψεύτικος αρχηγός μπορεί να σημάνει το τέλος του αγώνα, χωρίς να έχουν επιτευχθεί οι στόχοι του αγώνα ; Ναί, μπορεί ! Αρκεί να έχει πείσει (ή μάλλον παραπλανήσει) τους πολλούς ότι είναι ειλικρινής. Αρκεί οι πολλοί να τον έχουν αποδεχθεί σαν αρχηγό. Αρκεί τα πλήθη να έχουν βάλει την εγρήγορση και την κρίση τους για ύπνο. Αρκεί οι μάζες να έχουν χάσει τον στόχο από τα μάτια τους και απλά να … ονειρεύονται ότι είναι αγωνιστές !

Αυτός ήταν ευθύς εξ αρχής ο στόχος τους. Αυτή ήταν η αποστολή που τους είχαν αναθέσει τα αθέατα, τα σκοτεινά αφεντικά τους: Να βάλουν την ταφόπλακα και να σημάνουν την λήξη του αγώνα ! Προτού να δούμε τα ουσιαστικά αποτελέσματα του αγώνα: την τιμωρία των ενόχων, την κάθαρση της κοινωνίας, τις απαραίτητες θεσμικές και συστημικές αλλαγές. Να εκφυλίσουν εκ των ένδον το ωστικό κύμα της αφύπνισης, μετατρέποντάς το σε φούσκα τυφλής συναισθηματικής εκτόνωσης των όχλων ! Σε βαλβίδα εκτόνωσης της συσσωρευμένης αηδίας και δυσαρέσκειας των αποκοιμισμένων μαζών. Μια  βαλβίδα ασφαλείας που εξυπηρετεί πλήρως το σάπιο πολιτικό κκαι κοινωνικο-οικονομικό σύστημα και στο τέλος το αφήνει τελείως μα ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΘΙΚΤΟ ! Ένα ελεγχόμενο ξέσπασμα, που τελικά αφήνει την σαπίλα, την αδικία και το μεγάλο φαγοπότι των ισχυρών τελείως άθικτα… Κάτι σαν επιτρεπόμενος πολιτικός χουλιγκανισμός, δηλαδή ! Για να ΜΗΝ ξεσπάσει η ΟΡΓΗ της κοινωνίας πάνω στους αληθινούς τυράννους και τους βρωμερούς βιαστές-εκμεταλλευτές της κοινωνίας, ξεσπούν οι αποκτηνωμένοι οπαδοί της μιάς ομάδας εναντίον των εξ ίσου αποκτηνωμένων οπαδών της άλλης ομάδας. Και τελικά, καμία αλλαγή, κανένα αποτέλεσμα. Κανένα επίτευγμα ! Μια από τα ίδια και πάλι και ξανά !

«Αρνιά στην πάχνα σας… Οταν σας χρειαστούμε θα σας καλέσουμε και πάλι ! Αλλά όποτε θέλουμε εμείς, όταν το αποφασίσουμε εμείς ! Σε εμάς ανήκουν και θα ανήκουν όλες οι πρωτοβουλίες ! Όχι σ’εσάς ! Όχι στον αυθορμητισμό σας !  Εσείς ζείτε για να μας ακολουθείτε ! Ζείτε για να μας υπηρετείτε ! Σας δουλεύουμε για να σας κουρεύουμε ! Μέχρι τοτε φάτε του σκασμού και βγάλτε το σκασμό. Εσεις θα πάρετε αδεια λόγια. Κι εμείς ασυδοσία, ασυλία κι απυρόβλητο. Λόγια αληθινά, πλην όμως χωρίς το παραμικρό πρακτικό αντίκρυσμα. Χωρίς κανένα αποτέλεσμα.»

Αυτά λένε τα μεγάλα αφεντικά του πλανήτη στις υπνωτισμένες, εξαχρειωμένες και εκφυλισμένες μάζες των ανθρωποειδών…

______________________________________________

Και λίγα λόγια για την

ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ

Οι μουσικοί:

Ο καρεκλόφκιας: Εκπροσωπεί το κρατικό-πολιτειακό είδωλο που έχουν κατασκευάσει οι παγκόσμιοι τύραννοι των λαών ως μοντέλο δηθεν δημοκρατίας και πολιτικής συγκροτήσεως των κοινωνιών. Το MATRIX. Οι μεγάλες μάζες των ανθρωποειδών, τελείως μοιρολατρικά, υπνωτισμένα και ασυνείδητα, με την επανάληψη και τον εκβιασμό, (ΜΜΕ, αστυνομία, δικαστήρια) έχουν δεχθεί αυτό το μοντέλο της δήθεν αντιπροσωπευτικής δήθεν δημοκρατίας ως το μόνο ικανό, το αποκλειστικά εφικτό (ακόμη-ακόμη και το μοναδικό υπάρχον !) σύστημα διακυβέρνησης, υπό τις παρούσες συνθήκες και περιστάσεις, τόσο στην Κύπρο όσο και διεθνώς. Θεωρείται το αυτονόητο σύστημα ενώ, στην πραγματικότητα, είναι το άκρως α-νόητο, παράλογο και απάνθρωπο μοντέλο. Η τελεία, η τραυματική ανεπάρκεια του καταστρόφκια να ανταποκριθεί στο ρόλο που του ανατέθηκε, παρ’ολίγον να ξυπνήσει τα πρόβατα και να βάλει φωτιά στη μάντρα. Παρ’ολίγον να τινάξει και τη λέσχη και το παιχνίδι στον αέρα. Στο Μαρί ο Θεός δέχθηκε την θυσία 13 ηρώων και μας αποκάλυψε, ως θεϊκό δώρο, το σκηνικό της ανθρωποφυτείας του τρόμου υπό το οποίο διαβιούμε εδώ και χιλιάδες χρόνια. Μας αποκάλυψε την σκευωρία και την δολιότητα που κυβερνούν την Κύπρο και τον πλανήτη ολόκληρο. Ξαφνικά κινδύνεψε το αόρατο θεμέλιο της παν-τυραννίας: Η participation mystique, η ανώμαλη κι ανθρωποκτόνος ταύτιση ενός εκαστου από εμάς αλλά και όλων μαζύ «συλλογικά» με τη λερναία ύδρα της παγκόσμιας πολιτικής κατοχής.  Για την Participation mystique: A term derived from anthropology and the study of primitive psychology, denoting a mystical connection, or identity, between subject and object. (See also archaic, identification and projection.)

[Participation mystique] consists in the fact that the subject cannot clearly distinguish himself from the object but is bound to it by a direct relationship which amounts to partial identity. . . . Among civilized peoples it usually occurs between persons, seldom between a person and a thing. In the first case it is a transference relationship . . . . In the second case there is a similar influence on the part of the thing, or else an identification with a thing or the idea of a thing.[Definitions,” CW 6, par. 781.]

[Identity] is a characteristic of the primitive mentality and the real foundation of participation mystique, which is nothing but a relic of the original non-differentiation of subject and object, and hence of the primordial unconscious state. It is also a characteristic of the mental state of early infancy, and, finally, of the unconscious of the civilized adult.[Ibid., par. 741.]

Το πόρισμα Πολυβίου ΚΑΙ η κλίκα Παραήκα-Τσαγκαρο-Χαρο-Μακαρο-Στυλο: Η λέσχη των τυράννων, για να σώσει το παιχνίδι της από το ωστικό κύμα της αφύπνισης, είχε δύο μέσα: Το ένα ήταν η αστυνομική καταστολή των διαδηλώσεων και των συγκεντρώσεων. Αυτή η ευθεία σύγκρουση δοκιμάστηκε με δακρυγόνα και λευκά Pinzgauer (τα τεθωρακισμένα οχήματα της αστυνομίας) τις πρώτες νύχτες των διαδηλώσεων. Απέτυχε παταγωδώς. Ο κόσμος ήταν   α π ο φ α σ ι σ μ έ ν ο ς. Επιστρατεύτηκε λοιπόν από τη λέσχη ο Πόλυς Πολυβίου και η κλίκα Παραήκα-Τσαγκαρο-Χαρο-Μακαρο-Στυλο. Αυτό το δίδυμο (Πολυβίου και κλίκα) συνόψιζε το άλλο μέσον καταστολής. Πολύ πιο δυσδιάκριτο, πολύ πιο … “αθώο “και αποτελεσματικό από το πρώτο. Ήταν η βελούδινη καταστολή της βελούδινης εξέγερσης. Ο Πολυβίου πήρε από τα μεγάλα αφεντικά την αποστολή να διερευνήσει τις πολιτικές ευθύνες όλων… Αν η οργή του κόσμου έπεφτε και ξεθύμαινε μέχρι την έκδοση του πορίσματος, τότε το πόρισμα θα ήταν αθωωτικό για τον καταστρόφκια και το θέμα θα έκλεινε εκεί. Αν όχι, τότε τον κύριο ρόλο στην καταστολή της αφύπνισης θα έπαιζε η κλίκα. Και αυτή η καταστολή θα ήταν βελούδινη. Ενδεικτικό της συνομωσίας είναι ότι η κλίκα γνώριζε την ουσία του πορίσματος Πολυβίου, μία ή δύο μέρες πριν την δημοσιοποίησή του προς τα ΜΜΕ ! Αυτό μαρτυρούν οι σχετικές δηλώσεις της κλίκας προ της δημοσιοποιήσεως του πορίσματος΄ έλεγαν δηλαδή – μέσα στην πρακτορική τους ανεπάρκεια – και αυτοί, ότι το πόρισμα ικανοποιεί τους συγγενείς των θυμάτων. Πώς το γνώριζαν αυτό, αν δεν ήταν ή κατευθυνόμενοι ή συνομωτικά συνενοημένοι με τον Πολυβίου ή και τα αφανή αφεντικά του; Εν πάσει περιπτώσει, η κλίκα, εκτρέποντας το Κίνημα από τους αρχικούς του στόχους, θα δήλωνε ικανοποιημένη από το πόρισμα, θα διακήρυττε ότι οι στόχοι επετεύχθησαν και θα έστελνε τον κόσμο για ύπνο στα σπίτια του! «Δικαιωμένο» και εκτονωμένο ! Όπερ και εγένετο ! Ούτε γάτα ούτε ζημιά !

Ο μουσικοσυνθέτης: Προς το παρόν, παραμένει αθέατος στα αισθητά μας μάτια αλλά όχι και στα πνευματικά… Οι ευθύνες του έχουν καταλογιστεί θεόντως …

_________________________________________________

ΠΡΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ:

Θα αφήσουμε όλους αυτούς τους ρουφιάνους ΝΑ ΣΚΟΤΏΣΟΥΝ το Κίνημα; Να σκοτώσουν τόσο ανέξοδα και εύκολα την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ;  Σας το επιτρέπει  η συνείδησή σας ;  Σας το επιτρέπουν οι 13 ήρωες μας; Σας το επιτρέπει η Ιστορία ;

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ! ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ ΝΙΚΑ !

Δεν δικαιούμαστε να κάνουμε στάση πριν από την δικαίωση ! Στους αγώνες για δικαιοσύνη και κοινωνική ελευθερία,  Στάσις = πτώσις ! Μήν ακούτε την κλίκα Παραήκα-Τσαγκαρο-Χαρο-Μακαρο-Στυλο ! Είναι βαλτοί ! Είναι εγκάθετοι !

Από μεριάς μου, πολύ απλά, προτείνω:

Εμείς ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !

Εμείς πιστοί στον αγώνα !

Οι σημαίες του Αγώνα θα υποσταλούν μόνον όταν επιτευχθούν οι ΣΤΟΧΟΙ του Αγώνα. Αυτοί που ήταν τελείως ξεκάθαροι ευθύς εξαρχής:

1)    Ο εγκληματόφκιας να πάει

ΑΠ’ ΤΟ ΚΕΛΛΑΚΙ ΣΤΟ ΚΕΛΙ,

όπως αποδεδειγμένα πλέον του αξίζει, και

2)   η γαλανόλευκη να κυματίσει και πάλι, αγέρωχη και υπερήφανη, πάνω απ’ το κάστρο της   Κερύνειας, στη Μόρφου και την Αμμόχωστο τη Βασιλεύουσα !

Όταν δικαιωθούν οι ήρωές μας και οι οικογένειές τους. Ποτέ πρίν !

Όλοι έξω από το Προεδρικό !

Κάθε νύχτα, προσκλητήριο ηρώων και αγωνιστών έξω από το Προεδρικό !

Κάθε νύχτα, αγρυπνία στον Κόμβο των Ελλήνων !

Εσείς, φίλοι αγωνιστές, θα πάτε αυτόβουλα για ύπνο; Μή γένοιτο !

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΠΕΡΑΣΕ ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΩΝ !

Έχω υπόψιν μου έξι ομάδες των οποίων μέλη ενεπλάκησαν ενεργά στο Κίνημα της Αφύπνισης, στον Αγώνα των ωραίων Ελλήνων του Κόμβου και Απευθύνομαι ιδιαιτέρως στους πρωτεργάτες του Κινήματος της Αφύπνισης, φίλους και συναγωνιστές από τις ομάδες αυτές:

1. ΕΝΩΣΙΣ (Φτωχόπουλος, Σάββας Παύλου, Αλέκος Μιχαηλίδης, http://antistasitwra.wordpress.com/ )

2. Η Κίνηση για Ελευθερία και Δικαιοσύνη στην Κύπρο     (Πάνος Ιωαννίδης, www.freedomjustice.com.cy  )

3. Το ΚυπριακόIndyMedia  (http://Cyprus.IndyMedia.org, Πέτρος Ευδόκας, Σόλων Αντάρτης )

4. Παγκύπρια Ομάδα Αγανακτισμένων Εθελοντών Αφύπνισης (http://www.kyprioiaganaktismenoi.com/)

5.  Ο ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΑΣ (http://www.efylakas.com/ Νικόλας Ιωαννίδης, Λάμπρος Καούλλας κ.ά.)
6.  ΚΙΝΗΜΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ    (https://antistasi.org/)

Εσάς, με ατάρακτον αγωνία ερωτώ, φίλοι συναγωνιστές:

ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΥΤΟΒΟΥΛΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ;

ΘΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ, που παίζει η πειρατική κλίκα Παραήκα-Τσαγκαρο-Χαρο-Μακαρο-Στυλο και τα μεγάλα αφεντικά της ;

________________________________________________________________

Εγώ λέγω ΟΧΙ !

Ας κινηθούμε όλοι μαζύ στην βάση του

ΑΚΟΥΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ !

ΔΟΚΙΜΑΖΩ- ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΩ-ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΩ !

Αλλά ΔΕΝ ακολουθώ ΚΑΝΕΝΑΝ και ΔΕΝ ακολουθώ στα τυφλά.

ΔΕΝ με εκπροσωπεί κανένας και για τίποτε,

αν προηγουμένως δεν τον εξουσιοδοτήσω ΕΓΩ, ο ίδιος,

αυτοπροσώπως και ρητά.

Με δύναμη και φαντασία, αγάπη κι αλληλεγγύη,

χωρίς αποκλεισμούς κι αρχομανίες.

ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ !

______________________________________________

Αντώνιος Σοφοκλέους Ευαγγελινός, Αιολεύς

sellastron@yahoo.com

Τ α Δ ε κ α Τ ρ ί α Τ ό ξ α

http://13toksa.wordpress.com/

_______________________________________________

Βίντεο

Μόνιμα