Antistasi

 

Επέλεξα τον προαναφερόμενο τίτλο ο οποίος κατά την γνώμη μου ταιριάζει απόλυτα στους ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ του ΑΚΕΛ διότι με τις ενέργειες και τα έργα τους διαχρονικά ακριβώς αυτό αποδεικνύουν. Λίαν περιληπτικά παραθέτω ακολούθως την συμπεριφορά τους από το 1955 μέχρι και σήμερα για να τους κρίνει ο Λαός.

  • Με την έναρξη του απελευθερωτικού μας αγώνα αντί να συμπαραταχθούν με την ΕΟΚΑ συμμάχησαν με τον εχθρό, τους Άγγλους δηλαδή, και καταπρόδωσαν τον πανένδοξο εκείνο αγώνα που έφερε την ελευθερία στον τόπο μας. Σήμερα για να δικαιολογήσουν την επαίσχυντη προδοτική συμπεριφορά τους ας λένε ότι δεν έπρεπε να γίνει εκείνος ο αγώνας διότι οι Άγγλοι με τον καιρό θα έδιδαν ελευθερία στον τόπο!!

 

  • Κατά την καταστολή της Τούρκικης ανταρσίας του 1963 – 1964 ήσαν και πάλι οι μεγάλοι απόντες από τον τραχήν και δύσκολο εκείνο αγώνα που έσωσε την Κυπριακή Δημοκρατία από βέβαιη διάλυση. Σήμερα ψευδόμενοι προπαγανδίζουν ότι η εξέγερση εκείνη των αδελφών τους Τουρκοκύπριων δεν ήταν ανταρσία μέρος των σχεδίων της Τουρκίας για ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ της Κύπρου αλλά τα γεγονότα εκείνα δημιούργησαν παράνομοι Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι εξτρεμιστές!

 

  • Κατά τα έτη 1964 – 1974 με όλη εκείνη την αντιδυτική πολιτική τους εξόργισαν τους Αμερικάνους οι οποίοι δεν εμπόδισαν τελικά την Τουρκία να επιτεθεί στην μικρή και άοπλη Κύπρο το 1974 με τα γνωστά αποτελέσματα.

 

  • Με την ανάληψη της εξουσίας το 2008 από την πρώτη μέρα έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό. Σαν άνθρωποι γαλουχημένοι με τα κομμουνιστικά νάματα οι Κυβερνώντες με μπροστάρη τον κ. Χριστόφια εφαρμόζουν εκείνο το ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ δόγμα του «Αποφασίζω – Διατάζω – Εκτελείτε» με επακόλουθο να εγκαταλείψουν την συγκυβέρνηση όλοι οι εταίροι τους.        

 

  • Με τα ακόλουθα λεχθέντα από τον κ. Χριστόφια «ας μη γινόταν πραξικόπημα για να μην έλθουν οι Τούρκοι» ως και το «οι δύο υποτιθέμενες μητέρες πατρίδες εισέβαλαν στην Κύπρο το 1974», που είπε ο κ. Πρόεδρος στο Brookings Institute της Ουάσιγκτον ενώπιον εκατοντάδων διεθνών προσωπικοτήτων αποενοχοποίησε πλήρως την Τουρκία από το έγκλημα της εισβολής και κατοχής!

 

  • Στην προσπάθεια να αφελληνίσουν το τόπο μας πλαστογραφούν την Ιστορία, βάζουν χέρι στην ελληνορθόδοξη παιδεία και μας κουβαλάνε χιλιάδες Τουρκοάραβες δήθεν πολιτικούς πρόσφυγες που απλόχερα τους δίνουν όλες εκείνες τις δεκάδες εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Στις σφοδρές αντιδράσεις των Ελλήνων της Κύπρου ψευδόμενοι οι ΑΚΕΛΙΣΤΕΣ τους καθυβρίζουν σαν ρατσιστές και φασιστές.

 

  • Μετά την έκρηξη της 11ης Ιουλίου 2011 που συνέβη στην Ναυτική Βάση στο Μαρί  αντί ο πρόεδρος Χριστόφιας να αναλάβει τις πολιτικές του ευθύνες παραιτούμενος καταρχήν, έπραξε αντιδημοκρατικά εντελώς το αντίθετο. Διόρισε μονομελή επιτροπή, αν είναι ποτέ δυνατόν, και κριβόμενος άφησε τα στελέχη του κόμματος του να μας λένε ψευδόμενοι ότι ο Πρόεδρος δεν γνώριζε τίποτα, πλην της κατασχέσεως του επικίνδυνου φορτίου των εκρηκτικών και της πυρίτιδας.  

 

  • Μετά και την αποκάλυψη του άκρως απόρρητου πρακτικού της συνάντηση του κ. Χριστόφια με τον Σύριο ομόλογο του Άσαντ, που έγινε την 31ην Αυγούστου 2009, και δια του οποίου πρακτικού αποδεικνύετε πέρνα πάσης λογικής αμφιβολίας ότι ο κ. Χριστόφιας όχι μόνο γνώριζε τα πάντα για το κατασχεθέν επικίνδυνο φορτίο αλλά πήρε και την απόφαση να το διατήρηση μέχρι που να βρει τρόπο να το επιστέψει στον Σύριο πρόεδρο. Το ΑΚΕΛ βρήκε άλλο τρόπο τώρα να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Χωρίς ίχνος ντροπής ξέχασαν ότι μέχρι την 17ην Αυγούστου 2011 που έγινε η προαναφερόμενη αποκάλυψη μας έλεγαν ότι ο Πρόεδρος Χριστόφιας δεν γνώριζε τίποτα περί της κατάσχεσης φορτίου, τώρα μας λένε ότι έγινε η συνάντηση Χριστόφια – Άσαντ αλλά ήταν ένας ελιγμός του κ. Χριστόφια.

 

Κλείνοντας το σύντομο άρθρο μου σε ρωτώ Κυπριακέ Λαέ, μετά τις προαναφερόμενες αποκαλύψεις είναι αλήθεια ή όχι ότι οι κομμουνιστές του ΑΚΕΛ γαλουχούνται και ανδρούνται με το ψέμα, και ζουν και πεθαίνουν με το ψέμα;   

Μετά τιμής

Χρίστος Μιτσίδης

Αγωνιστής ΕΟΚΑ

Ε/Α Αξιωματικός

Πρόεδρος Συνδέσμου Εθελοντών

Αγωνιστών 1963 – 64 Λάρνακας

Επίτιμο Μέλος Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης

Βίντεο

Μόνιμα