Antistasi

Η αφύπνιση του Κυπριακού Ελληνισμού έναι απόρροια της κακής –κάκιστης διακυβέρνισης του τόπου σε όλους τους τομείς.
Η καταστροφή στο Μαρί είναι η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής και αγανάκτησης,διότι είναι ένα έγκλημα τεραστίων διαστάσεων εναντίον του Ελληνισμού,ενα έγκλημα άνευ προηγουμένου.Είναι ένα έγκλημα που έχει σχεδιαστεί και εκτελεστεί απο μιά κυβέρνηση που την στηρίζουν τα δεκανίκια του Κάρογιαν , απο μερικές χιλιάδες μετανάστες και με την ανοχή των Ανανικών της συμμάχων.
Όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις φέρουν το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί. Η σημερινή ομως Κυβέρνηση κάνει αυτό ακριβώς που δεν τόλμησαν να κάνουν οι μεγαλύτεροι εχθροί του Ελληνισμού.
Οι κυβερνόντες προσπαθούν με όλα τα μέσα να μας αφανίσουν ,προσπαθούν να μας μεταλλάξουν,την Ιστορία μας την Γλώσσα και την Θρησκεία μας τα σύμβολα μας και να ξερριζώσουν τις Ελληνικές μας ρίζες απο τη γή των πατέρων μας .Aπο αυτή την γή που γέννησε ήρωες που έγραψαν με το αίμα τους σελίδες χρυσές στην Ελληνική ιστορία,όπωςκαι οι τελευταίοι ήρωες στο Μαρί.
Να είναι βέβαιοι ολοι αυτοί οι κύριοι ότι εχούν γνώση οι φύλακες του Ελληνισμού. Όλοι οι πιό πάνω είναι συνυπεύθυνοι για το τι μέλλει γενέσθαι,όλοι μηδενός εξαιρουμένου…
Αυτη είναι η διάγνωση εν συντομία του προβλήματος μας.
Το εθνικό θέμα που είναι και το κορυφαίο πρόβλημα του τόπου μας εδώ και 37 χρόνια ,μας εχει επι τέλους ξυπνήσει την 12τη στιγμή
Οί συγκεντρώσεις στό προεδρικό πρέπει να στείλουν ξεκάθαρο το μή νημα ότι ο Κυπριακός Ελληνισμός θά αγωνιστεί με όλα τα εις την διάθεση του μέσα για την διατήρηση και συνέχεια του Ελληνισμού στη Ελληνική Κύπρο.
Προς επίτευξη του αστόχου αυτού απαιτούμε:
α) την άμεση παραίτηση του κύριου Προέδρου και όλων των υπευθύνων της τραγωδίας στο Μαρί για τους χειρισμους του στο Εθνικό Θέμα και βεβαίως την παραδειγματική τιμωρία όλων αυτών
β)τον διορισμό υπηρεσιακής Κυβέρνησις εντός τακτής προθεσμίας από τον πρόεδρο της Βουλής και να διεξαχθούν εκλογές.
γ) Τον αποκλεισμό απο τίς εκλογές όλων των σημερινών προέδρων των κομμάτων αφού και αυτοί ήταν ενήμεροι των εκρηκτικών στο Μαρί και δεν είναι άμοιροι ευθυνών για την σημερινη φοβερή κατάσταση που βρήσκετεαι ο τόπος ..
ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.και Αυτή θα είναι η μόνη θεραπεία που θα πρέπει να γήνη
δ)Ο νέος Προεδρός θα αναλάβει απο τον Λαό τήν Εντολή να καταγκείλει και ακυρώσηει ολες τις μέχρι τώρα συμφωνίες στο Εθνικό θέμα ,σε όλα τα διεθνή βήματα και να απαιτήσει απο την Τουρκία την απόσυρση όλων των στρατευμάτων Κατοχής ,και η λύσηνα είναι σύμφωνη με τον καταστατικό χάρτη των Ηνομένων Εθνώνκαι με όλα τα κεκτημένα της ΕυρωπαΙκης Ένωσης.

Κίνηση για τη Σωτηρία της Κύπρου

Βίντεο

Μόνιμα