Antistasi

Μέχρι να γίνει ο … Γάμα -Γάμα του ΑΚΕΛ έψηνε καφέδες του Εζεκία Παπαϊωάννου! Μέχρι να καθήσει στο σβέρκο μας αρχικά ως Πρόεδρος της Βουλής και από το 2008 ως Πρόεδρος της  Κυπριακής Δημοκρατίας οδηγούσε LADA της αλήστου μνήμης Σοβιετίας! Τώρα διακινείται με ιδιωτικό αεροσκάφος για να προλαβαίνει να διεκπεραιώνει εγκαίρως τις παρουσίες του στα “κομματικά ακτιβ”! Πόσο πληρώνουμε οι φορολογούμενοι αυτό το καπρίτσιο του ανίκανου να κυβερνά; Μας διαφωτίζει αρκούντως κατωτέρω η φίλη Χαρά!

Κάπου εδώ, πίνει ο κ. Χριστόφιας το Blue Curacao του. Είναι ο πρώτος Πρόεδρος μέχρι σήμερα, με ιδιωτικό αεροσκάφος! Που το πληρώνουμε, πετάξει δεν πετάξει, 6,000 ΕΥΡΩ κάθε ώρα που περνά!

Ο Δημήτρης Χριστόφιας, ο “απλός άνθρωπος”, ο “ηγέτης που είναι κοντά στο λαό”, “ο Πρόεδρος της ανθρωπιάς” δείχνει την ευαισθησία του σε αυτή την περίοδο οικονομικής κρίσης.

Έχει μισθώσει ιδιωτικό Jet για τις μετακινήσεις του, το οποίο ο Κύπριος φορολογούμενος πληρώνει 6,000 ΕΥΡΩ την ώρα. Το τραγικό είναι δε χρεωνόμαστε τις ώρες της χρήσης του αεροσκάφους, αλλά χρεωνόμαστε συνεχώς, αφού η σύμβαση ανανεώνεται κάθε 50 ώρες και τις πληρώνουμε ΟΛΕΣ!!!!!!!!

Επαναλαμβάνουμε: κάθε ώρα που περνά, την ίδια ώρα που εμείς προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα εν μέσω οικονομικής κρίσης,πληρώνουμε και 6,000 ΕΥΡΩ για το αεροσκάφος του Δημήτρη Χριστόφια

Χαρά

Διαβάστε τώρα τι διημείφθη παλαιότερα μεταξύ του εκπροσώπου του ΔΗΣΥ ( αδιάφορο επί του παρόντος ότι το θέμα ηγέρθη από το ΔΗΣΥ για δημαγωγικούς λόγους) και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου (ο οποίος σαν ένας καλός Πινόκιο διαθέτει και ανάλογη μύτη…!)

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Χάρης Γεωργιάδης αναφερόμενος σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αλήθεια» δήλωσε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ότι «τη στιγμή που αποκόπτονται ωφελήματα από τους πολύτεκνους και τους φοιτητές, τη στιγμή που οι πολίτες και οι επιχειρήσεις καλούνται να πληρώσουν νέους φόρους, η αριστερή μας κυβέρνηση ενοικιάζει ιδιωτικό τζετ για χρήση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους Υπουργούς».

«Δηλαδή, μετά από τα καινούργια πολυτελή αυτοκίνητα και τζιπ η κυβέρνηση της ‘δίκαιης κοινωνίας’ χρειάστηκε και ιδιωτικό τζετ, μια ανάγκη που δεν ένιωσαν πέντε προηγούμενοι Πρόεδροι της Δημοκρατίας», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Προφανώς, για αυτή την κυβέρνηση η έννοια της ευχής «καλό ταξίδι» αποκτά διαφορετική έννοια, παρατήρησε.

Διευκρινίζοντας ότι «δεν ισχυριζόμαστε πως αυτές οι δαπάνες είναι καθοριστικές σε σχέση με την συνολική εικόνα των δημοσίων οικονομικών», είπε ότι «είναι όμως προκλητικά απαράδεκτες και αναμένουμε εξηγήσεις και πλήρη ενημέρωση σε με τα όσα αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα ΄Αλήθεια΄».

Από την πλευρά του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου σε γραπτή δήλωσή του αναφέρει ότι το παραμύθι της «υπεύθυνης» και «σοβαρής» αντιπολίτευσης ξεψύχησε, προσθέτοντας ότι ο ΔΗΣΥ επιβεβαίωσε ξανά ότι πολλές φορές με τις τοποθετήσεις του ευτελίζει την πολιτική και τη ρίχνει πολύ χαμηλά.

«Είναι λυπηρό θέματα που ποτέ προηγουμένως δεν αποτελούσαν είδηση τώρα να μετατρέπονται σε ειδήσεις λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων προς αποθέωση του λαϊκισμού», συνεχίζει ο Στεφάνου.

Παρατηρώντας ότι αντικείμενο της στείρας αντιπολίτευσής του ΔΗΣΥ τούτη τη φορά είναι τα ταξίδια του Προέδρου στο εξωτερικό, εκ των οποίων ορισμένα όταν είναι απόλυτη ανάγκη γίνονται με τη μέθοδο της αγοράς ωρών πτήσης από ιδιωτική εταιρεία, αναφέρει ότι «τουλάχιστον δύο προηγούμενες κυβερνήσεις, εντοπίζοντας τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες, είχαν προχωρήσει σε έρευνα για αγορά ή για ενοικίαση αεροπλάνου ή για αγορά ωρών πτήσης για κάλυψη διεθνών υποχρεώσεων του Προέδρου και γενικότερα της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Καταλήγοντας ο κ. Στεφάνου σημειώνει ότι η Κυβέρνηση, λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κρίση, προχώρησε στην αγορά ωρών πτήσης τις οποίες με φειδώ, και μόνο όταν είναι απολύτως αναγκαίο (όταν δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις ή όταν υπάρχει πίεση χρόνου), χρησιμοποιεί.

http://www.sigmalive.com/inbusiness/news/280552

Βίντεο

Μόνιμα