Antistasi

Δεν πέρασαν είκοσι τέσσερεις ώρες από την προηγούμενη αναφορά μας  (https://antistasi.org/?p=19083) σχετικά με τα επεισόδια που προκάλεσαν μπροστά στο Προεδρικό αναρχικοί προβοκάτορες σε αγαστή συνεργασία με την αστυνομία, στα οποία δυστυχώς ενδέχεται να ενεπλάκησαν και απλοί πατριώτες διαδηλωτές (κάκιστα κατά την άποψή μας) και απ΄ άκρου εις άκρον της Νήσου έχει εξαπλωθεί μια επιχείρηση αχαλίνωτης προπαγάνδας και στυγνής τρομοκρατίας , η οποία θυμίζει μέρες κόκκινου τρόμου αμέσως μετά την μπολσεβίκικη επανάσταση.

Χαρακτηριστικά της κατάστασης είναι η κατατρομοκράτηση των πολιτών, η  δημιουργία κλίματος διχασμού και εμφυλίου πολέμου, η ακόμη μια φορά πραξικοπηματοκαπηλεία, οι ακατονόμαστες ύβρεις κατά της Ελλάδος και της Ελληνικής ιδέας από αστυνομικά όργανα (https://antistasi.org/?p=19109 ), η άμεση στοχοποίηση των εθνικιστικών και πατριωτικών κινημάτων από τον ίδιο τον Χριστόφια με το διάγγελμά του και επιχειρείται εκτροπή της λαϊκής οργής και διάσπαση του λαϊκού μετώπου αντίστασης.

Η εικόνα είναι θλιβερή! Αφού επί τρείς ημέρες ο Χριστόφιας κρύφτηκε , δίκην βασιλέως, ο οποίος άφησε τους αυλικούς του  να απλώσουν πέπλο προστασίας γύρω του, υφιστάμενοι τη λαϊκή οργή, επεχείρησε με το διάγγελμά του να εμφανιστεί ως ο μόνος ανεύθυνος και ούτε λίγο ούτε πολύ να εμφανιστεί ως ο κινών τις διαδικασίες διαλεύκανσης της υπόθεσης και επιμερισμού ευθυνών, και συμπεριφέρεται σαν  ο ίδιος να είναι ανεύθυνος της τραγωδίας!

Αυτό για μας δεν αποτελεί έκπληξη! Προκειμένου ο εν λόγω κύριος  να κρατηθεί στο θώκο της εξουσίας δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να διχάσει τον λαό και να θέσει σε εφαρμογή όλους τους παρακρατικούς μηχανισμούς βίας και σπίλωση συνειδήσεων προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία και να υπογράψει τη νόθα λύση για την οποία ετάχθη από τους ξένους επικυρίαρχους και η οποία εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ξένων, των Τούρκων, του ΑΚΕΛ και των λεγόμενων τουρκοκυπρίων.

 Το Κίνημά μας  καλεί τον λαό σε μαζικές λαϊκές κινητοποιήσεις για την άμεση παραίτηση του άχρηστου για τον τόπο και χρήσιμου για τους ξένους Χριστόφια. Καλεί παράλληλα τις πατριωτικές ομάδες πολιτών  να περιφρουρήσουν τις κινητοποιήσεις τους ώστε να μην μπορούν να δράσουν ελεύθερα αναρχικά ταραχοποιά στοιχεία δίκην προβοκατόρων για να δοθεί το έναυσμα στον Χριστόφια να δυσφημίζει τις κινητοποιήσεις και στην αστυνομία να επιδοθεί σε όργιο καταστολής.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σ’ όλους τους διωκόμενους αγωνιστές όπου κι’ αν ανήκουν και ανεξάρτητα με τη στάση που τήρησαν έναντι του Κινήματός μας στο παρελθόν, τους καλούμε σε άμεσο συντονισμό των προσπαθειών όλων δια της δημιουργίας συντονιστικού οργάνου, το οποίο θα περιφρουρήσει τον ειρηνικό χαρακτήρα των κινητοποιήσεων και θα διασφαλίσει τη διάρκεια τους μέχρι την παραίτηση της κυβέρνησης Χριστόφια.

Απευθύνουμε προς πάσα κατεύθυνση προειδοποίηση να σεβαστούν τη νομιμότητα και να εμπεδώσουν ότι το 2011 δεν είναι 1974 και ότι το όργιο παρακρατικής βίας σε βάρος αντιφρονούντων δεν μπορεί να λαμβάνει χώρα.

Είμαστε δε στη διάθεση των διωκομένων συναγωνιστών να τους παράσχουμε νομική αρωγή και πάσα συμπαράσταση.

Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης

Βίντεο

Μόνιμα