Antistasi

 

Ο Oleg Platonov είναι ένας από τους ομιλητές στην αυριανή ημερίδα “Αίμα ενάντια στον Χρυσό” που διοργανώνει ο Ελεύθερος Κόσμος και το Ελλήνιον στο ξενοδοχείο President αύριο Τετάρτη 15 Ιουνίου, στις 7 μ.μ.. Ο Ρώσος συγγραφέας, ιστορικός και οικονομολόγος είναι γενικός Διευθυντής του Ινσιτούτου για την Ιστορία του Ρωσικού πολιτισμού. Πολυγραφότατος, δεν έχει εκδώσει μόνο πολλά βιβλία αλλά και μια εγκυκλοπαίδεια για την ιστορία του Ρωσικού Έθνους. Έχει μπει αρκετές φορές – παρόλη την απόσταση – στο στόχαστρο αμερικανικών “αντιρατσιστικών” οργανώσεων όπως το Southern Poverty Law Center, λόγω τόσο των λόγων του, όσο και επαφών του με προσωπικότητες όπως ο David Duke, ο Willis Carto. Παρόλα αυτά συνεχίζει να προΐσταται όχι μόνο του συγκεκριμένου think tank αλλά και να παίζει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του νέου ρόλου της Ρωσίας σε γεωπολιτικό επίπεδο.
Σας παραθέτουμε ένα κομμάτι από την εισήγησή του που θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε ολόκληρη, αύριο στο ξενοδοχείο President, με τίτλο “Παγκόσμια Καταστροφή: ΝΑΤΟ και Παγκοσμιοποίηση”: Από τις αρχές του ΄90, με την ευλογία του Μητροπολίτη της Αγίας Πετρούπολης και της Λαντόγκα Ιωάννη, ξεκίνησα να μελετώ τις ανατρεπτικές δραστηριότητες των μυστικών κοινωνιών και των σιωνιστικών οργανώσεων κατά του χριστιανικού πολιτισμού και ιδιαίτερα κατά της Ορθόδοξης Ρωσίας. Σε προηγούμενες έρευνές μου, βασίστηκα στα ντοκουμέντα και τα υλικά ειδικών αρχείων της KGB, η βάση των οποίων υπήρχε στα μυστικά αρχεία που ο Αδόλφος Χίτλερ είχε συγκεντρώσει από τα αρχεία μασονικών στοών και εβραϊκών οργανώσεων στην Δυτική Ευρώπη. Κατά την μελέτη των ντοκουμέντων από τα αρχεία της KGB ο Μητροπολίτης Ιωάννης με συμβούλευσε να δώσω ιδιαίτερη προσοχή στην μελέτη παγκοσμιοποιητικών κινημάτων, ένα είδος “κρυφής παγκόσμιας κυβέρνησης” – Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων, Bilderbergers, Τριμερής ανάθεση και πολλά άλλα των οποίων η δουλειά παίζει τώρα ένα τραγικό ρόλο στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας, την Μέση Ανατολή, την Αίγυπτο και την Λιβύη.
Το 2000-2005 ήμουν μέλος του Διεθνούς Δικαστηρίου για τα εγκλήματα στην Γιουγκοσλαβία, του ΝΑΤΟ, μαζεύοντας υλικό για τις εγκληματικές δραστηριότητες του ΝΑΤΟ και άλλων δυτικών οργανώσεων όχι μόνο στην πρώην Γιουγκοσλαβία αλλά επίσης στο Ιράκ, το Αφγανιστάν και την Συρία …Θα ξεκινήσω με τα βασικά. Όλοι εμείς που βρισκόμαστε σήμερα εδώ, θα πρέπει να καταλάβουν ότι στην αρχή του 21ου αιώνα η ανθρωπότητα έχει μπει σε μία εντελώς νέα εποχή, η οποία συνοδεύεται από μία διαφορετική αρχιτεκτονική της ειρήνης και μια πλήρη επανεκτίμηση των αξιών. Επομένως όλες οι εκτιμήσεις μας και αναζητήσεις για τις απαντήσεις στις σύγχρονες προσκλήσεις και τις απειλές στην ειρήνη πρέπει να γίνουν όχι με βάση τα παλαιά δεδομένα, τα σχετικά με την προηγούμενη εποχή, την κλίμακα των συντεταγμένων,αλλά με μια ριζοσπαστική εκτίμηση εργαλείων που θα μας επιτρέψουν να καταλάβουμε τα γεγονότα που συμβαίνουν.
Και εδώ, πάνω από όλα, πρέπει να πούμε ότι η κρίση, τα καταστροφικά γεγονότα στον Ευρωπαϊκό κόσμο είναι το ξεκίνημα μιας φυσικής, αυθόρμητης αποσυναρμολόγησης ολόκληρου του συστήματος του παραδοσιακού καπιταλισμού και την αναβίωση των αιώνιων ανθρωπίνων αξιών που ενσωματώνονται στον Χριστιανισμό. Ο κύριος λόγος για την ύπαρξη στον κόσμος των στρατιωτικών απειλών είναι το παραδοσιακό σύστημα του καπιταλισμού, της καπιταλιστικής παγκόσμιας τάξης, που πάντα προκαλεί συγκρούσεις και επιθετικότητα.
Ο καπιταλισμός γεννήθηκε σαν μία αντιχριστιανική ιδεολογία βασισμένη στα οικονομικά δόγματα του Ταλμούδ, που μετατράπηκαν – σύμφωνα με τον μεγάλο Ρώσο φιλόσοφο Losev- σε ένα από τα κομμάτια (μαζί με τον σοσιαλισμό) της ανάπτυξης ενός σατανικού πνεύματος απόρριψης του χριστιανικού πολιτισμού. Ο κύριος σκοπός της ζωής, σύμφωνα με την ιδεολογία του καπιταλισμού είναι η υλική ευμάρεια, το κέρδος, η απόκτηση χρημάτων και κεφαλαίου με κάθε μέσο, κυρίως μέσω της απάτης και εκμετάλλευσης των αδύναμων εθνών και μελών της κοινωνίας.

Βίντεο

Μόνιμα