Antistasi

Στη φώτο διακρίνεται μαζί με την Καιτούλα του Κληρίδη και η Πραξούλα του Βασιλείου και του ΑΚΕΛ. Φωτογραφίζονται μεταξύ Τούρκων, προφανώς πριν ή μετά την επίσκεψη στον σφαγέα  του Κυπριακού Ελληνισμού. Εν μέσω Τούρκων χαμογελούν χαζοχαρούμενα προς τον φακό. Αυτό το μούτρο, η Πραξούλα  περί τον Νοέμβριο 2010 παρευρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της σε εκδήλωση διδυμοποίησης της ΕΛΔΥΚ και του 1ου λόχου των μαχητών του 211 (που πολέμησε τους Τούρκους το 1974). Σκεφθείτε το μέγεθος της σχιζοφρένειας! Μάλιστα ήθελε να κάτσει και 1η θέση.  Φταίνε βέβαια και οι διοργανωτές που την κάλεσαν. Ευτυχώς που εκεί βρέθηκαν  κάποιοι συναγωνιστές και την έκραξαν τόσο που λούστηκε το κλάμα!   

Η  κόρη του Κληρίδη (και κόρη της  Λίλας, την οποία ο Κληρίδης κουβάλησε από την Ινδία) είναι κολλητή του Τούρκου Νιαζί Κιλιτζουρέκ, τον οποίο το ανθελληνικό Κυπριακό κράτος του Χριστόφια, αλλά και παλαιότερα του Κληρίδη, καλοταίζει ως καθηγητή στο Κυπριακό Πανεπιστήμιο, όπου επιδίδεται σε απροκάλυπτη τουρκική προπαγάνδα. Την κόρη του Κληρίδη  (αυτού του μέγα “πατριάρχη της εθνικοφροσύνης” ) την  θυμόμαστε κάπου τον Απρίλη του 1999 όταν  κουβαλήθηκε στη Λεμεσό με τον Κιλιτζιουρέκ για να μας διαφωτίσουν για το πόσο …καλοί είναι οι Τούρκοι, και εμείς τους παρεξηγήσαμε! Τους σκυλλοβρίσαμε όμως καλά- καλά, όπως τους άξιζε, και αφού κάναμε εμείς την αρχή ακολούθησαν και άλλοι πολλοί και τελικά αναγκάσθηκαν να διαλύσουν τη σύναξή τους! Ήταν τότε που αυτή η φάτσα, η κόρη του Κληρίδη, προσπάθησε να ειρωνευθεί συναγωνιστή μας  ότι είναι ωραίο λουλούδι! Τότε  ο οξυδερκέστατος συναγωνιστής της αποκρίθηκε ότι αυτή είναι ένα κακό αγκάθι και ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκρότημα. Τα μάζεψαν κυριολεκτικά σαν βρεγμένες γάτες και έφυγαν από τη Λεμεσό κακήν – κακώς! Θυμάσαι κόρη  Καίτη το φτύσιμο που έφαγες; Τώρα χασκογελάς  με την ελπίδα να πολυχρονίσει ο Ντενκτάς για  να εμπνέει τα Τουρκόπαιδα να σφάζουν τους Έλληνες!   

ΣΤΟΧΟΣ  

ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΧΡΟΝΟΥΣ Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΡΑΟΥΦ ΝΤΕΝΚΤΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ… ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Ο ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ… ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ… ΑΠΕΧΕΙ! ΑΠΕΧΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟ Η ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟΣ. ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ:

Άλλοτε η καρδιά της παλλόταν για τους εποίκους,

Άλλοτε μεριμνούσε για τα γαϊδούρια της κατεχόμενης Καρπασίας, μέσω του «Συνδέσμου προστασίας των Γαϊδουριών»,

Άλλοτε περνούσε μέσα από τη βουλευτική ιδιότητα του ΔΗΣΥ την ενδοτική γραμμή

Σήμερα, εύχεται στο δολοφόνο Ντεκτάς κάθε υγεία και ανάρρωση…

Αυτό είναι το ήθος των Ναινέκων. Και ένας ο σκοπός τους: η δι΄«επαναπροσέγγισης» εξυπηρέτηση των προσωπικών και ξένων συμφερόντων.

Η θυγατέρα του Γλαύκου, του «καλού καραβοκύρη», του πρώτου φιλοδιζωνικού εκφραστή, επισκέφθηκε προχθές το μισησμένο Ραούφ Ντεκτάς στο παράνομο «Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Εγγύς Ανατολή», συνοδευόμενη από το γιο και τη νύφη του Ντεκτάς! Η Καιτούλα μετέφερε και τις ευχές του πατέρα της, Γλαύκου.

Ίχνος ντροπής δεν έχουν τα Ναινέκια.

Μοναδικός τους στόχος η προβολή της «επαναπροσέγγισης», ως η αλτρουϊστική εικόνα για τη λύση του Κυπριακού. Η κυρία «γαϊδάρα», δεν χάνει από τις αμερικανοκίνητες επαναπροσεγγιστικές δεξιώσεις, ενώ πρωτοστατεί με την αφρόκρεμα του ΝΑΙ (πολιτικών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών) στη διοργάνωση όλο και περισσότερων (χρηματοδοτούμενων από τη UNOPS) επαναπροσεγγιστικών εκδηλώσεων.

Δεν ακούσαμε κάποιο σχόλιο από το κόμμα της Καιτούλας. Τί να πει ο κ. Αναστασιάδης; Αφού επικροτεί τα φιλοτουρκικά αισθήματα της θυγατέρας του «μεγάλου πατέρα», αλλά δεν μπορεί σήμερα να τα υπερασπιστεί: τόσοι εθνικοφρωνες τον ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή!

Ούτε και να τα καταδικάσει βέβαια, μήπως και θυμώσουν οι υπάλληλοι της αμερικανικής πρεσβείας…

Αυτή είναι η πολιτική μας ηγεσία. Εργάζονται όλοι για το ΝΑΙ. Άλλοι με τα γαϊδούρια και τους εποίκους, και άλλοι με φοβέρες για μικρασιατικές καταστροφές.

 Θαύμασε τους, κυρίαρχε κυπριακέ λαέ!!

Θαυμάστε και τον Αναστασιάδη σε παλαιότερη δραστηριότητα, στο γάμο του υιού Ντενκτάς, πριν οριζοντιωθεί ο φαλάκρας. Όσο και να κακοφανεί στον Αναστασιάδη , στον Κληρίδη, στην κόρη του και στον Φοινικόχοιρο (μαντέψτε ποιός είναι ο φοινικόχοιρος και για να μην σας ταλαιπωρούμε σας δίνουμε κάποια κλειδιά: ποιος έχει προγούλια χοιρινά…;) εμεις ευχόμαστε στον Ντενκτάς να υποφέρει για χρόνια στο κρεββάτι μέχρι να λιώσει πριν πάει στο ανάθεμα στην Κόλαση. Αφού εμείς δεν καταφέραμε να τον εκτελέσουμε όπως το καθήκον μας επέβαλλε…

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (http://www.apoellas.com

Βίντεο

Μόνιμα