Antistasi
2 Ιουνίου, 2011

από EEE

Το “πολιτικό αυτό φαινόμενο”, ο γιος του γαλατά, ο πληθωρικός τύπος, έχει βρει φαίνεται το μυστικό και είναι τόσο μοναχοφάης που το κρατάει μόνο για πάρτη του……!!!

Όσοι γνωρίζουν τη διαδρομή του, πάντα θα έχουν να λένε για τη ¨σταθερότητα” των απόψεων και το “άμεμπτο” του χαρακτήρος του…..

Για όσους δε γνωρίζουν, σήμερα θα κάνουμε μια μικρή αναδρομή σε αυτό “υπόδειγμα Έλληνος”, για να μάθουν……

Ο βιοπαλαιστής και γιος του γαλατά (μην ξεχνιόμαστε…!!!), Γεώργιος λοιπόν, ξεκίνησε τη σπουδαία καρριέρα του μέσα στο πεζοδρόμιο της βιοπάλης…. Αφού έκανε χιλιάδες δουλειές, κάποια στιγμή και μετά το body building,αποφάσισε να ασχοληθεί με την πρακτόρευση ομορφιάς σε παράλληλη σχέση πάντα με τη δημοσιογραφία…..

Έτσι ο μικρός Γιώργος άρχισε να ανεβαίνει κοινωνικοοικονομικά, μέχρι που του δόθηκε η μεγάλη ευκαιρία…..

Ηταν εκείνες οι σκληρές ημέρες των πρασινοφρουρών του Ανδρέα,που ο Γιώργος άρχισε να κάνει αντίσταση μέσω της TV PRESS,και με τις ευλογίες του κομματικού του ινστρούχτορα Μητσοτάκη,μοίραζε στους οπαδούς της ΝΔ ,βιντεοκασέττες με τα τεκταινόμενα της εποχής……

Οι δουλειες ανέβαιναν , η TV PRESS έγινε ένα μικρό περιθωριακό κανάλι, τα ίδια χρόναι του ΙΤΑ* και του ΛΕΩΝΙΔΑ με τις ψησταριές, κι έτσι μια μέρα, Τρίτη ήταν νομίζω, τον φωνάζει ο Πρόεδρος, και του λέει με βραχνή και συγκινημένη φωνή…. “Γιώργο,τα έδωσες όλα,καιρός να πάρεις κάποια πίσω…”, και τον έχρισε υποψήφιο βουλευτή…..

Ο βιοπαλαιστής Γιώργος,έπιασε το νόημα και μέσω του καναλιού του αλλά και της εκκλησίας, (το τι σταυροκόπημα έιχε πέσει εκείνες τις ημέρες, τι εσπερινοί, δε λέγετε), κατορθώνει και όχι μόνο εκλέγεται, αλλά κάνει και πανηγυρική την ημέρα της εκλογής του με συγκέντρωση οπαδών του….

Αλλά τα χρόνια πέρναγαν,η κυβέρνηση έπεσε και ο βιοπαλαιστής Γιώργος δεν πρόλαβε να πάρει ούτε θέση υφυπουργού…..

Περίμενε όμως,και σαν πιστό σκυλί έκανε όλα τα θελήματα των προέδρων αλλά και των δελφίνων, ευελπιστώντας πως κάποιος θα τον θυμηθεί όταν έρθει στη βασιλεία του…

Και τον θυμήθηκε όντως κάποιος…., αφού είχε ήδη εκτεθεί με τη στήριξή του, και έιχε απομακρυνθεί από την αγαπημένη του Ντορούλα, έφαγε και την παντοφλιά απο τον Κωστάκη κι αναγκάστηκε να μαζέψει τα λίγα κομματικά του υπάρχοντα και να αποχωρήσει….. Μα, κάτω δεν το έβαλε ποτέ!!!

Ετσι, με τη βοήθεια του “Θεού, της Παναγίας” και καμιά 500 Κυριών του Φιλόπτωχου της Αγ.Ελεούσας, έφτιαξε το ΛΑΟΣ……. Ναι… αλλά τι εκπροσωπούσε ο μικρός Γιώργος;; Επρεπε να βρει κάτι πιασάρικο…..

Ετσι, φώναξε, Μιχαλολιάκους, Δάκογλου,Βορίδηδες,Δωδεκαθειστές, Χριστιανούς, αγανακτισμένους από τη μη κομματικη θέση νεοδημοκράτες, φιλόδοξους νεαρούς, και με τη βοήθεια πάντα…. του “Θεού” αλλά και την καπηλεία του, δημιουργησε ένα “πατριωτικό κόμμα”…. Κάποιοι τον κατάλαβαν νωρίς και την έκαναν με ελαφρά…. κάποιοι άλλοι βρήκαν το στέκι του, αντάξιο των ικανοτήτων τους και των φιλοδοξιων τους και παρέμειναν….

Ο Γιώργος όμως είναι πονηρός…. πάντα ήταν και με τον Αγγελο και με το Διάολο και τον αγαπούσαν όλοι…. άλλωστε ποιος δε θέλει ένα καλό υπηρέτη;;

Ετσι ο Γιωργος, ήταν και με το Θεό και με το Δια….. και με τον Εθνικισμό αλλά και φιλελεύθερος….. και με τους stratight αλλά και με τους gays…. και με τη ΝΔ αλλά και με το ΠΑΣΟΚ…..και με την Ελλάδα αλλά και με την πάρτη του….. και με το μνημόνιο αλλά και κατά αυτού…..

Κι όλοι ήταν ευχαριστημένοι…..

Αλλά όλα τα όνειρα κάποτε τελειώνουν Γιώργο…..

Και η αλήθεια,όσο καλά και να την κρύβεις, βγαίνει στην επιφάνεια κάποτε….

Πλέον έχουν καταλάβει όλοι πως είσαι μόνο οπαδός του Γιώργου…… όχι βρε του άλλου, για σένα λεω….

Και μετά από μια τόσο πετυχημένη διαδρομή,νομίζω πως ήρθε η ώρα να πας να ξεκουραστείς και να κάνεις καμιά εκπομπή ξανά στο Telecity που λόγω του Σπυρίδωνος-Αδώνεως, έγινε ΤελεΑστυ…..

Εκείνο που χρόνια όμως θέλω να σε ρωτήσω βρε Γιώργο είναι άλλο…..

Πες μου σε παρακαλώ….τι πίνεις;; Και κυρίως τι ποτίζεις και τους υπόλοιπους εκεί μέσα;…

Μοιράσου μαζί μας την αλήθεια και κάνε όλους χαμογελαστούς….. Γιατί ένας Καραγκιόζης δεν είναι ποτέ αρκετός!!!!

Λακεδαίμων Αππελαίος

Βίντεο

Μόνιμα