Antistasi

του Ευαγόρα Αχαιού,
Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης.

 
 
Σε άρθρό μου με τίτλο “Φερράς Απουτζιάς, άλλος ένας βαφτιστικός του Συλικιώτη” στις 17 Φεβρουαρίου 2011, είχα αποκαλύψει ένα μέρος από το ευρύτερο βρώμικο και πρόστυχο πολιτικό παιχνίδι που στήθηκε για αφελληνισμό και μουσουλμανοποίηση της ελληνικής Κύπρου, που δυστυχώς, εφαρμόστηκε από τον εκ Συλίκου της επαρχίας Λεμεσού προερχόμενο μουσουλμανοπροσφυγοπατέρα υπουργό Εσωτερικών.
 
O κ. Νεοκλής Συλικιώτης, ακολουθώντας και εφαρμόζοντας κατά γράμμα την αντεθνική και προδοτική πολιτική του ΑΚΕΛ, Κυπροποιούσε τους κουβαλητούς μουσουλμάνους και αλλοίωνε ελληνοποιώντας τα ονόματά τους με σκοπό να ξεγελάσει τον ελληνικό πληθυσμό και να κάνει πιο εύκολη την ενσωμάτωση και αποδοχή τους στην κυπριακή κοινωνία.
 
Μετά την κατακραυγή του κόσμου, την σκυτάλη για υλοποίηση του αντεθνικού και ανθελληνικού σχεδίου του διεθνισμού που προωθεί το ΑΚΕΛ, παρέλαβε από τον κ. Συλικιώτη ο φεουδάρχης VIP Jacuzzi του Υπουργείου Παιδείας ο οποίος αποφάσισε να αποτελειώσει μια και έξω το έργο.
 
Mε εγκύκλιό του, η οποία εφαρμόζεται από φέτος, για σκοπούς, δήθεν, προστασίας των προσωπικών δεδομένων, καταργεί σε όλα τα απολυτήρια Λυκείου, όλα τα στοιχεία που δηλούν την εθνικότητα, τον τόπο καταγωγής των γονέων, τον τόπο γέννησης και το θρήσκευμα των μαθητών.
Τα νέα απολυτήρια που θα δοθούν στους φετεινούς απόφοιτους των Λυκείων μας, θα αναγράφουν μόνο το ονοματεπώνυμο του μαθητή, π.χ. Γιαννής Κωστή, χωρίς το όνομα του πατέρα, (λες και τα παιδιά μας δημιουργήθηκαν με εξωσωμαική σύλληψη μέσα σε σωλήνα, σε άγνωστο τόπο, από άγνωστους γονείς) και τον αριθμό της πολιτικής τους ταυτότητας και ένα αριθμό μητρώου.
 
Προκαλεί γέλιο, συνάμα δε θυμό και αγανάκτηση, η εσκεμμένη ηλιθιότητα που παρουσιάζουν ή έχουν όλοι αυτοί, (δεξιοί, αριστεροί, σοσιαλιστές, κεντρώοι κλπ), που κόπτονται, δήθεν, για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στα απολυτήρια του Λυκείου, τη στιγμή που τα πλήρη στοιχεία,  του κάθε ενός από εμάς, βρίσκονται γραμμένα στο δελτίο ταυτότητος και είναι στο έλεος του κάθε ενός ανευθυνο-υπεύθυνου να λάβει γνώση, (αστυνομικού, υπαλλήλου αεροδρομίου, υπαλλήλου ταξιδιωτικού γραφείου, υπαλλήλου ξενοδοχείου, body quard μπυραρίας, εστιατορίου κλπ).
 
Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως η απόφαση του υπουργείου Παιδείας δεν έχει βάσή του την προστασία των προσωπικών δεδομένων αλλά έχει βαθύτερες ρίζες, οι οποίες έχουν σαν αρχή και τέλος την προσπάθεια της σταδιακής διαγραφής της κατεχόμενης μας πατρίδας και την εθνοτική πληθυσμιακή αλλοίωσή της με την αποδοχή των κουβαλητών μουσουλμάνων, αφού σε κανένα έγγραφο δεν θα αναφέρεται ο τόπος καταγωγής και το θρήσκευμά τους. 
 
Δυστυχώς, συνένοχο στην προσπάθειά του για διαγραφή του κατεχόμενου τόπου μας και αλλοίωση του πληθυσμού της πατρίδάς μας, το ΑΚΕΛ, βρήκε το Δημοκρατικό Συναγερμό, ο οποίος, άν και κατέχει με τον βουλευτή του κ. Τορναρίτη την προεδρία της Κοινοβουλευτικής επιτροπής Παιδείας της βουλής, εκτός από κάποιες στημένες για κομματική κατανάλωση κοκορομαχίες στη βουλή, ΟΥΔΕΝ ΑΛΛΟ ΕΠΡΑΞΕ.
 
Σε ερώτησή μου προς υποψήφιους βουλευτές του ΑΚΕΛ, της ΕΔΕΚ και του ΔΗ.ΣΥ στην εκπομπή “έχεις μέσον” την Πέμπτη 19ην Μαϊου 2011 αν αποδέχονται και εγκρίνουν την συγκεκριμμένη απόφαση του υπουργείου Παιδείας και τί πρόκειται να κάνουν για αυτό, οι δυό πρώτοι απέφυγαν να απαντήσουν αναλώνοντας το χρόνό τους σε άλλο θέμα, ο δε τρίτος, (του ΔΗ.ΣΥ), πολύ σύντομα ανάφερε πως στο κόμμά του προβληματίστηκαν και έκαναν συζήτηση, χωρίς να αναφέρει το αποτέλεσμά της.
Επιπρόσθετα, πολύ έξυπνα, για δημιουργία εντυπώσεων, είπε πως την Τρίτη 17 Μαϊου 2011 έγινε εκδήλωση διαμαρτυρίας εναντίον αυτής της απόφασης στο Λύκειο Αγίου Γεωργίου στη Λάρνακα.χωρίς να αναφέρει πως η συγκεκριμμένη εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Γονέων του Λυκείου.
 
Αυτά τα κόμματα, εκτός από την ιδεολογική διαφορά που έχουν δεν έχουν καμιά άλλη και ούτε διαφέρουν σε τίποτα άλλο. Ακολούθησαν, ακολουθούν και θα ακολουθούν την ίδια αντεθνική πολιτική, (ειδικά ο ΔΗ.ΣΥ εφόσον συνεχίσει να έχει στην ηγεσία του τον Αναν-στασιάδη και τους Νενέκηδες μειοδότες που τον περιβάλλουν).
 
Είναι χρέος και καθήκον του κάθε Έλληνα πατριώτη να τους κόψει το δρόμο προς τη βουλή.
Είναι χρέος και καθήκον μας να σώσουμε αυτό τον τόπο από τους εθνικούς μειοδότες και τους ξεπουλητές της πατρίδας.
 
Ο μεγάλος μας εθνικός ποιητής Κωστής Παλαμάς, αυτή η ανεπανάληπτη φυσιογνωμία του ελληνισμού ορθοτομεί:
 
“Κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι και οι νεκροί”.
 
Ευαγόρας Αχαιός,
Λάρνακα, Πέμπτη 19 Μάη 2011.

Βίντεο

Μόνιμα