Antistasi

 

του Ευαγόρα Αχαιού,

Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης

Πάντοτε, όταν άκουγα τον κ. Άντρο Κυπριανού, (τον Γ.Γ. του κομμουνιστικού κόμματος ΑΚΕΛ), μου δημιουργείτο η απορία αν αυτός ο άνθρωπος διαθέτει τελικά τον στοιχειώδη νου των 400 γραμμαρίων που διαθέτουν όλοι οι άνθρωποι ή αν ο νους του είναι πολύ περισσότερος από το νου που διαθέτουν όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι αυτού του τόπου και ειδικά οι Κερυνιώτες, π.χ. 450 γραμμάρια  και όχι ψεύτης και λαοπλάνος!

Δεν θέλω να πιστέψω πως ο κ. Άντρος Κυπριανού, ένας από τη συναρπατζιά των κοκοριών που μαζεύτηκαν την 18ην Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα άλλα κοκόρια στο γουμά του εθνικού συμβουλίου, κατά τον κ. Περδίκη, δεν γνώριζε τί  ήταν αυτή η λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας στην οποία διαβεβαίωνε την εμμονή του.

Χρησιμοποιώντας την μέθοδο της εις “άτοπον απαγωγής” η οποία είναι μια από τις πιο σημαντικές και πιο συχνά χρησιμοποιούμενες συλλογιστικές μεθόδους, όχι μόνο μαθηματικής απόδειξης αλλά και τυπικής λογικής απόδειξης της αλήθειας μιας πρότασης με βάση το γεγονός ότι η αντίθετή της είναι ψευδής ή λανθασμένη θα αποδείξω πως ο πολιτικάντης Γ.Γ. του κομμουνιστικού ΑΚΕΛ κ. Άντρος Κυπριανού, για μικροπολιτικούς και ψηφοθηρικούς λόγους, λόγω βουλευτικών εκλογών, κάνει λαϊκισμό κοροϊδεύοντας και λέγοντας ψέματα στο λαό και στους Κερυνιώτες ότι “τα σύνορά μας είναι στην Κερύνεια”.

Η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, την οποία ασπάζεται και έχει κάνει λάβαρό του αυτός και το κόμμα του, παραχωρεί την Κερύνεια στους Τούρκους και δεν θα επιτρέψει σε όλους τους πρόσφυγες και ειδικά στους Κερυνιώτες να επιστρέψουν πίσω.

Κάποιοι, πολύ λίγοι, οι οποίοι θα θελήσουν να επιστρέψουν θα επιστρέψουν υπό όρους και προϋποθέσεις και θα είναι υπό Τουρκοκυπριακή διοίκηση χωρίς την δυνατότητα ανάκτησης της περιουσίας τους, εφόσον οι γενναιόδωρες προτάσεις του ευέλικτου πρόέδρου Χριστόφια δίνουν δικαίωμα στο χρήστη, (δηλαδή τον σφετεριστή), να αποφασίσει αν θα κρατήσει ή αν θα επιστρέψει την περιουσία που έκλεψε πίσω στο νόμιμο ιδιοκτήτη.

Ο κ. Άντρος Κυπριανού είναι  απόφοιτος Πανεπιστημίου (δηλαδή έγγράματος- η μόρφωσή του όμως τίθεται εν αμφιβόλω) , εργάστηκε σαν καθηγητής και έχει εμπλοκή στα πολιτικά δρώμενα εδώ και χρόνια και με αυτά τα προσόντα κατάφερε να αναρριχηθεί και να αναλάβει την ηγεσία ενός από τα μεγαλύτερα πολιτικά κόμματα του τόπου, του ΑΚΕΛ.

Όλα τούτα επιβεβαιώνουν την άποψή μου ότι γνωρίζει πολύ καλά τι είναι Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, άρα αποκλείουν την πιθανότητα της άγνοιάς του στις παραμέτρους αυτής της λύσης.

Με βάση το γεγονός ότι η λογική αποκλείει την άγνοια του ορισμού της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας εκ μέρους του κ. Άντρου Κυπριανού, οι με πάθος διακηρύξεις του στα καφενεία και στα οικήματα των “Λαϊκών Οργανώσεων” ότι “τα σύνορά μας είναι στην Κερύνεια” ενισχύουν και επιβεβαιώνουν την άποψη ότι λέει πράγματα που δεν πιστεύει και ότι κοροϊδεύει ασύστολα τον λαό και ειδικά τους Κερυνιώτες. 

Γνωρίζει πολύ καλά ότι η λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας που προωθεί ο κομμουνιστής ομοϊδεάτής του Χριστόφιας είναι προδοτική, ρατσιστική, αντιδημοκρατική και διαχωρίζει τον λαό και τον τόπο ξεπουλώντας πατρίδα και κάνοντας αποδεκτά τα τετελεσμένα της εισβολής και κατοχής της μισής μας πατρίδας από τα Τουρκικά στρατεύματα.

Είναι κατανοητό ότι ο κ. Άντρος Κυπριανού και το κόμμα του διαισθάνονται τη δύσκολη θέση που βρίσκονται λόγω των επικείμενων βουλευτικών εκλογών και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κερδίσει ψήφους.

Αλλά όχι και με έτσι κοροϊδία !

Φτάνει πια, πόσα χρόνια θα κοροϊδεύετε ακόμη αυτό το λαό;

Ευαγόρας Αχαιός,

Λάρνακα, Κυριακή 15 Μάη 2011.

Βίντεο

Μόνιμα