Antistasi

 

Στην Πασχαλινή  πυρά, που οι πιστοί ετοίμασαν για να κάψουν τον Ιούδα, τα Εδονόπουλα, τα Ομονοιόπουλα, τα Π.Ε.Ο…πουλα αντί του προδότη του Θεανθρώπου προτίμησαν να κάψουν τρείς Ελληνικές σημαίες.

Όπως γράψαμε επανειλημένα η κατρακύλα της ΑΚΕΛικής ηγεσίας  δεν έχει τελειωμό.  Κατρακυλούν ηθικά, εθνικά, κατρακυλούν κοινωνικά, οικονομικά και τώρα αντί να καταδικάσουν τους εκκολαπτόμενους εμπρηστές και προδότες του Έθνους, επιτίθενται στους πατριώτες με ανοίκειους χαρακτηρισμούς, συμπεριφορά που χαρακτηρίζει το ήθος τους και την σταλινική τους προέλευση.  Δεν υπάρχει πια «χωματερή» που να μπορεί να «φιλοξενήσει» τα πολιτικά απόβλητα που αφήνουν πίσω τους όλοι αυτοί οι μασκαράδες και παλιάτσοι. 

Βγήκε λοιπόν ο περισπούδαστος Γ. Γ.  του κυβερνώντος Κομμουνιστικού Κόμματος ΑΚΕΛ-αριστερά-Νέες Δυνάμεις (και ίσως θα πρέπει να προστεθεί και ¨μισελληνικές δυνάμεις”),  Άντρος Κυπριανού και αντί να απολογηθεί για τις άθλιες πράξεις των οπαδών του και ν’ απαντήσει κόσμια στην κριτική που τους ασκήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κόμμα (και μόνο)  άρχισε και πάλιν το τροπάρι περι φασιστών και  πραξικοπηματιών.  Αφ’ υψηλού και με έπαρση, ντυμένος την προβιά του δημοκράτη, του ειρηνοποιού και του θύματος, ξεστόμισε ύβρεις και χαρακτηρισμούς.  Ξεστόμισε δε το υποκριτικό, το μέγα ψεύδος “…εμείς σεβόμαστε την Ελλάδα και τα σύμβολα της…”  Αυτή η πολιτική της απάτης δεν μπορεί πια να περάσει κ. Κυπριανού.  Αυτό το θέατρο των πολιτικών παλιάτσων γελωτοποιών και μασκαράδων, ότι τάχα είστε Έλληνες και σέβεστε τον Κυπριακό Ελληνισμό ενώ καλλιεργείτε τον φιλοτουρκισμό, μισελληνισμό, τη μισαλλοδοξία και την περιφρόνηση των εθνικών συμβόλων στις παιδικές ψυχές της νεολαίας, θα γίνει η ταφόπετρα του πολιτικού σας βίου και του Κόμματος σας.

Γνωρίζει ο λαός  πια,  σας έχει πάρει χαμπάρι. Γνωρίζει ότι η καταστροφή της Κύπρου δεν ξεκίνησε το 1974 αλλά από το 1960 με την ανακήρυξη του Ζυριχικού Κράτους.  Ενός κράτους φάντασμα, ανοχύρωτου και με κυβερνήσεις μαριονέτες, με προέδρους ανδρείκελα. Και σεις ανεβοκατεβαίνετε στο τραίνο της εξουσίας εκμεταλλευόμενοι την καλή πίστη αυτού του λαού, παίζοντας μάλιστα ένα βρώμικο πολιτικό παιχνίδι εις βάρους του, το οποίο εκπορεύεται από το Λονδίνο!  Αφού αναρριχηθήκατε στην εξουσία ξεγελώντας τον λαό  θα έπρεπε  να δείχνατε πολιτική ευπρέπεια, να είχατε το θάρρος και τον σεβασμό στην αντίθετη άποψη.

Αμετανόητοι, κυνηγοί της εξουσίας ποτέ δεν αλλάξατε ήθος, νοοτροπία και στόχους, αλλά ούτε και μεθόδους! Δαιμονοποιείτε οτιδήποτε Ελληνικό, διαβρώνετε τις εθνικές αντιστάσεις του λαού και συμπεριφέρεστε σαν οι αλάνθαστοι, αμόλυντοι ενός αλαζονικού,  διεφθαρμένου και ανήθικου πολιτικού συστήματος.  Δεν ντρέπεστε μωρέ υποκριτές  όταν διακηρύττετε  ότι η Ελλάδα είναι το πιο αγνό και κυριότερο στήριγμα μας για την επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισμού;

Γιατί ξεχνάτε, αχάριστοι, ότι ο Έλληνας φορολογούμενος από το 1960 έβγαλε την Κύπρο,  από την πρωτόγονη κατάσταση που μας άφησαν οι φίλοι σας νεοβάρβαροι Εγγλέζοι; Αχάριστοι νεοκύπριοι,  ο Έλληνας φορολογούμενος ξόδεψε από το υστέρημα του για την μόρφωση των Ελληνόπουλων της Κύπρου από το 1960-1996 €6 (έξη) δισεκατομμύρια! Στις χιλιάδες σπουδαστών συγκαταλέγονται και τα άπορα αλλά και εύπορα ..βλαστάρια  του ΑΚΕΛ, τα οποία τώρα αγνώμονα και δυσεβή ανταποδίδουν όξος και χολή.

Αλλά και οι άλλοι πολιτικοί υποκριτές του ΔΗΣΥ, ΕΔΕΚ και ΔΗΚΟ παρέμειναν ενώπιον  αυτής της  ανίερης συμπεριφοράς των οπαδών σας προδοτικά αδιάφοροι. Κατέστησαν ακόμα μια φορά συνένοχοι της άθλιας συμπεριφοράς της διαβρωμένης νεολαίας του ΑΚΕΛ.

Σας προειδοποιούμε ανθέλληνες: μην καλλιεργείτε κλίμα εμφύλιου σπαραγμού γιατί το ξανακάνατε την περίοδο 1960-1974  και  κατορθώσατε να μοιράσετε πρώτα τον λαό μας και στη συνέχεια την πατρίδα. Σταματήστε βρυκόλακες να καθυβρίζετε τα Όσια και Ιερά μας και να ζημιώνετε ανεπανόρθωτα και ανήκεστα την Πατρίδα και το Έθνος.

Κρίνος Ζ. Μακρίδης

Πρόεδρος

Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης

Βίντεο

Μόνιμα