Antistasi

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΔΗΛ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΠΕΣΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ, ΤΙ ΑΛΛΟ;

Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΕΦΑΝΘΗ: ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

 

Με μια πρωτοφανή για τα δικαστικά χρονικά απόφασή του το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου καταδίκασε 77χρονο για τον θάνατο ληστή σε κάθειρξη 10 ετών και 1 έτους για παράνομη οπλοφορία, ενώ για τον δεύτερο ληστή αποφάνθηκε και φυσικά αρκέστηκε το αξιοσέβαστο δικαστικό σώμα… στην καταδίκη με τρεις μήνες φυλάκιση με αναστολή για απλή συνεργεία στην ληστεία! Πιο συγκεκριμένα ο 77χρονος από το Διακοφτό Ηλείας βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο ληστές οι οποίοι είχαν εισβάλει στο σπίτι του αρπάζοντας 1050 ευρώ.

Ο 77χρονος όμως τους αντιλήφθηκε και στην πάλη που ακολούθησε και αμυνόμενος υπέρ της ζωής του καθώς ο ένας ληστής τον είχε πιάσει από το λαιμό και πριν τον αφήσουν οι λιγοστές δυνάμεις του επιτέθηκε στον έναν εκ των δυο τραυματίζοντάς τον με μαχαίρι στον μηρό. Το τραύμα αποδείχτηκε θανάσιμο και ο ληστής κατέληξε λίγες ώρες μετά και ο συνεργός του συνελήφθη.

Να σημειωθεί, ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που η αυτοάμυνα εξισώνεται πλήρως με την αυτοδικία, χωρίς κανένα απολύτως ελαφρυντικό. Προφανώς με την συγκεκριμένη απόφαση το δικαστήριο συνιστά στους πολίτες την πλήρη συμμόρφωση με τις εντολές των απανταχού ληστών, παθητική στάση ακόμη και αν απειλείται η ζωή τους, και τέλος εθελοντική προσφορά όλων των τιμαλφών αντικειμένων τους και χωρίς χρονοτριβές.

Και φυσικά αυτό πιθανότατα έπραξε και ο 75χρονος στην κοινότητα Πύργου Ορχομενού Βοιωτίας όταν τέσσερις αλλοδαποί εισέβαλλαν στην οικία του δολοφόνησαν τον ίδιο και τραυμάτισαν τη γυναίκα και το γιο του. Κατά την απόφαση του δικαστηρίου αυτή πρέπει και να είναι η ιδανική στάση που πρέπει να τηρούν οι πολίτες όταν πέφτουν θύματα ομηρίας και ληστείας.

Είναι φορές που η “θεά Θέμιδα” εκτός από τύφλωση φαίνεται να υποφέρει και από εγκεφαλική ανεπάρκεια.

πηγή

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΕΊΤΕ ΜΑΣ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΟΧΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ….

ΕΞΩ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ, ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΚΡΙΤΑΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟΝ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΝΤΑΒΑ!

Ενδιαφέρονται για την ανεργία στους ξένους την ίδια ώρα που δέχονται την απόλυση χιλιάδων ΕΛΛΗΝΩΝ

Από την μια κλείνουν σχολεία και νοσοκομεία από την άλλη Χτίζουν Κέντρα Υποδοχής Λαθρομεταναστών…

Οικισμός πολυτελείας για τους λαθρομετανάστες στον Έβρο

Ένοπλες Δυνάμεις :Μείωση προσωπικού κατά 5% – Κλείσιμο στρατοπέδων

Βίντεο

Μόνιμα